Ухвала
від 16.06.2020 по справі 759/23192/19
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 2-о/759/132/20

ун. № 759/23192/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 червня 2020 року м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Войтенко Ю.В.,

за участю секретаря Семененко В.С.,

представника заявників адвоката Іващенка Р.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Києві клопотання про витребування доказів, подане у справі за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересована особа: Мирненська сільська рада Бориспільського району Київської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває вищезазначена заява.

У судовому засіданні представник заявників просив витребувати зі Комунального підприємства Бориспільської районної ради Київської області Бориспільське районне Бюро технічної інвентаризації довідку або іншу інформацію на паперовому носії про те, за ким та на підставі якого документу зареєстровано право власності на квартиру АДРЕСА_1 .

Представник заінтересованої особи Мирненської сільської ради Бориспільського району Київської області в судове засідання не з`явився, про час і місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Дослідивши матеріали справи, та заявлене клопотання прихожу до наступного висновку.

За нормою ч. 1 ст. 81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом. За змістом ч.ч. 6-8 ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Оскільки представником заявників були наведені достатні підстави щодо необхідності витребування вказаних доказів та неможливості їх одержати самостійно, клопотання є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись вимогами ст. ст. 76, 77, 81, 84, 118 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання - задовольнити.

Витребувати з Комунального підприємства Бориспільської районної ради Київської області Бориспільське районне Бюро технічної інвентаризації (08300, м. Бориспіль, вул. Чехова,1. код 35866803) інформацію про те за ким та на підставі якого документу зареєстровано право власності на квартиру АДРЕСА_1 на даний час.

Матеріали, які витребовує суд надати протягом десяти днів з дня надходження копії ухвали суду на виконання, шляхом направлення до Святошинського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 142, каб. 11.

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причини, за неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Продовжити розгляд даної справи в судовому засіданні 15 вересня 2020 року о 12 год. 00 хв. у приміщенні Святошинського районного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 142, зал 6.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.В. Войтенко

Дата ухвалення рішення16.06.2020
Оприлюднено19.06.2020
Номер документу89906608
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —759/23192/19

Рішення від 15.12.2020

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Войтенко Ю. В.

Ухвала від 16.06.2020

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Войтенко Ю. В.

Ухвала від 23.12.2019

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Войтенко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні