Ухвала
від 18.06.2020 по справі 482/2071/19
НОВООДЕСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18.06.2020

Справа № 482/2071/19

Номер провадження 2/482/188/2020

У Х В А Л А

і м е н е м У к р а ї н и

18 червня 2020 року м. Нова Одеса

Новоодеський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого - судді Баранкевич В.О.,

секретаря судового засідання - Шведової Я.О.,

розглянув у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Нова Одеса цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Яснополянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області про визначення додаткового строку для подання заяви прийняття спадщини, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Новоодеського районного суду Миколаївської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Яснополянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області про визначення додаткового строку для подання заяви прийняття спадщини.

Ухвалою суду від 12.11.2019 р., провадження у справі було відкрито в порядку загального провадження та призначено підготовче судове засідання.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися, будучи належним чином повідомленими про дату, час та місце розгляду справи, на адресу суду представником позивача - адвокатом Лущенковим С.В. подано клопотання про залучення до участі в справі в якості співвідповідача Троїцьку сільську раду Новоодеського району Миколаївської області ( адреса місця знаходження: 56610, Миколаївська область, Новоодеський район, с. Троїцьке, вул.. Калініна,32, ЄДРПОУ 04376914), так як частина спадкового майна знаходиться на територіївказаної сільської ради .

Також в матеріалах справи міститься заява відповідача Яснополянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, якою представник відповідача просить суд проводити розгляд справи у їх відсутність.

Згідно з ч.1 ст. 51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Згідно з ч. 4 ст. 51 ЦПК України, про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

Суд, вивчивши матеріали справи вважає, що клопотання представника позивача про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Троїцьку сільську раду Новоодеського району Миколаївської області підлягає задоволенню, оскільки частина спадкового майна знаходиться на території Троїцької сільської ради Новоодеського району Миколаївської області , тому клопотання є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 4, 51, 258-260, 353 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Залучити до участі в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Яснополянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області про визначення додаткового строку для подання заяви прийняття спадщини в якості співвідповідача Троїцьку сільську раду Новоодеського району Миколаївської області ( адреса місця знаходження: 56610, Миколаївська область, Новоодеський район, с. Троїцьке, вул.. Калініна,32, ЄДРПОУ 04376914).

Роз`яснити особам, які беруть участь у справі, що після заміни відповідача або залучення до участі у справі співвідповідача, справа за клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розглядається спочатку.

Копію ухвали направити сторонам.

Копію ухвали разом з копією позовної заяви та долучених до неї матеріалів позову, направити на адресу залученого співвідповідача.

Встановити залученому співвідповідачу Троїцькій сільській раді Новоодеського району Миколаївської області п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали, протягом якого він має право подати відзив, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Підготовче судове засідання відкласти на 13 годину 00 хвилин 28 липня 2020 року .

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://no.mk.court.gov.ua/sud1419.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуючий: В.О. Баранкевич

СудНовоодеський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення18.06.2020
Оприлюднено21.06.2020
Номер документу89926049
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —482/2071/19

Рішення від 12.01.2021

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

Ухвала від 18.06.2020

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

Ухвала від 19.03.2020

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

Ухвала від 12.11.2019

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні