Ухвала
від 22.06.2020 по справі 946/7629/19
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 946/7629/19

Провадження № 2/946/559/20

УХВАЛА

22 червня 2020 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

в складі: головуючого-судді Грубіян Л.І.,

при секретарі судового засідання - Івановій Л.П.,

розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Кобак Романа Івановича про заміну неналежного відповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , приватного акціонерного товариства Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач , мисливсько - рибальського торговельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості та припинення права спільної часткової власності ,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , приватного акціонерного товариства Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач , мисливсько - рибальського торговельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості та припинення права спільної часткової власності .

19.06.2020 року на адресу Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області надійшла заява представника позивача - адвоката Кобак Р.І. про заміну неналежного відповідача у справі, обґрунтовуючи тим, що відповідно до договору купівлі - продажу частини нежитлових будівель від 04.07.2014 року, приватне акціонерне товариство Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач продало, а ОСОБА_5 придбала 7/120 частин нежитлових будівель, що розташовані за адресою : АДРЕСА_1 . Таким сином, станом на теперішній час 7/120 частин нежитлових будівель, що розташовані за вищевказаною адресою, є ОСОБА_5 .

Вивчивши матеріали справи, суд приходить до висновку щодо його задоволення

Як вбачається доданих до заяви документів, ОСОБА_6 продала у приватного акціонерного товариства Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач 7/120 частин нежитлових будівель, що розташовані за адресою: АДРЕСА_2 АДРЕСА_3 , що підтверджується копією договору купівлі - продаж частини нежитлових приміщень від 04.07.2014 року.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

На теперішній час 7/120 частин нежитлових будівель, що розташовані за вищевказаною адресою, є ОСОБА_5 тому вона має бути залученою належним відповідачем у справі.

За таких обставин, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача та замінити неналежного відповідача приватне акціонерне товариство Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач належним відповідачем ОСОБА_5 .

Керуючись ст. ст. 51, 258 - 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Кобак Романа Івановича про заміну відповідача по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю ВАРУС , товариства з обмеженою відповідальністю Агропромислове підприємство АГРО , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , приватного акціонерного товариства Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач , мисливсько - рибальського торговельно-виробничого підприємства, Ізмаїльської міської ради про виділ частки в окремий об`єкт нерухомості та припинення права спільної часткової власності - задовольнити.

Замінити первісного відповідача приватне акціонерне товариство Виробничо-наукове підприємство Укрзооветпромпостач належним відповідачем ОСОБА_5 .

Копію ухвали разом з копією позовної заяви та доданими документами направити ОСОБА_5 . (вул. Авраамівська (стара назва 28 АДРЕСА_4 ).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею

Ухвала оскарженню не підлягає .

Суддя: Л.І.Грубіян

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення22.06.2020
Оприлюднено23.06.2020
Номер документу89938431
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —946/7629/19

Рішення від 26.06.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

Ухвала від 22.06.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

Ухвала від 30.10.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні