Постанова
від 22.06.2020 по справі 509/2898/20
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/2898/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 червня 2020 року Овідіопольський районний суд Одеської області у складі :

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши у судовому засіданні в смт.Овідіополь Одеської області клопотання слідчого CВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором Іллічівської місцевої прокуратури ОСОБА_4 про проведення обшуку, в рамках кримінального провадження № 12020160380000814 від 26.05.2020 за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

22.06.2020 року до слідчого судді Овідіопольського районного суду в Одеській області звернувся слідчий з вищевказаним клопотанням, з якого вбачається, що в провадженні СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області знаходиться кримінальне провадження № 12020160380000814 від 26.05.2020 за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 25.05.2020 року до ЧЧ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області надійшла заява ОСОБА_5 про те, що на території Овідіопольського району Одеської області здійснюється торгівля наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами. Як показав ОСОБА_5 , що збутом наркомістких засобів займається працівник аптеки розташованої в багатоквартирному будинку за адресою: АДРЕСА_1 , без відповідного рецепту.

Встановлено, що місцем події є загальнодоступне приміщення для клієнтів аптеки яке орендує приватне підприємство «Компанія Реал Фарм» (код 37130886) у виробничо-комерційної фірми «Каркас-СМ» у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю (код 30738874), за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вул. Одеська 9, приміщення № 1/6, за яким здійснює свою діяльність ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Враховуючи зазначене, під час досудового розслідування виникла необхідність у проведенні слідчої дії, передбаченої ст. 234 КПК України обшук за адресою: АДРЕСА_2 , з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, в тому числі з метою виявлення та подальшого вилучення речових доказів: грошових коштів, фіскальних чеків, обладнання що здійснює запис відео з камер внутрішнього спостереження, вилучення обладнання - техніки, що фіксує факт здійснення продажу товару, або документації журналів тощо, в яких також фіксується факт продажу товару, виявлення наявності копій (других екземплярів) рецептів на лікарські засоби, для співвідношення проданих лікарських засобів, що відпускаються за рецептом із фактичним показником продажу.

Згідно інформації Єдиного реєстру права власності на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта, приміщення № 1/6, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вул. Одеська 9, зареєстроване за Виробличо-комерційною фірмою «Каркас СМ» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю, код ЄРДПОУ 30738874.

Слідчий в судовому засіданні клопотання підтримав.

Відповідно до ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

За вказаноюадресою можезнаходитись тазберігатись фіскальнічеки, обладнаннящо здійснюєзапис відеоз камервнутрішнього спостереження,обладнання -техніка,що фіксуєфакт здійсненняпродажу товару,або документація журналитощо,в якихфіксується фактпродажу товару,копії (другіекземпляри)рецептів налікарські засоби,та матеріальніоб`єкти,які булизнаряддям вчиненнякримінального правопорушення,зберегли насобі йогосліди абомістять іншівідомості,які можутьбути використаніяк доказфакту чиобставин,що встановлюєтьсяпід часкримінального провадження,в томучислі предмети,що сталиоб`єктом кримінальнопротиправних дій.Вилучення вищевказаногомайна надастьзмогу встановитиобставини,щодо порушеннявстановлених правилобігу наркотичнихзасобів,психотропних речовин,їх аналогівабо прекурсорів, узв`язку ізчим, вважаю, що клопотання слідчого є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.234 КПК України,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчій оперативній групі Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області, у складі: старшого слідчого СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області ст. лейтенанта поліції ОСОБА_3 , старшого слідчого СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області капітана поліції ОСОБА_7 , слідчого СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області лейтенанта поліції ОСОБА_8 , старшого слідчого СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_9 , із залученням співробітників СКП Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області, УКР ГУНП в Одеській області, працівників КОРД ГУНП в Одеській області, працівників БПОП ГУНП в Одеській області - дозвіл на проведення обшуку приміщення аптеки що орендує ПП «Компанія Реал Фарм» (код 37130886), та усіх наявних кімнатах за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н., смт. Великодолинське, вул. Одеська 9, приміщення № 1/6, яке згідно інформації Єдиного реєстру права власності на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта, зареєстроване за Виробничо-комерційною фірмою «Каркас СМ» у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю, код ЄРДПОУ 3073887, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, в тому числі з метою виявлення та подальшого вилучення речових доказів: грошових коштів, фіскальних чеків, обладнання що здійснює запис відео з камер внутрішнього спостереження, вилучення обладнання - техніки, що фіксує факт здійснення продажу товару, або документації журналів тощо, в яких також фіксується факт продажу товару, виявлення наявності копій (других екземплярів) рецептів на лікарські засоби, для співвідношення проданих лікарських засобів, що відпускаються за рецептом із фактичним показником продажу, та матеріальних об`єктів, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюється під час кримінального провадження.

Ухвала діє до 22.07.2020 року з дня її постановлення і дає право на проникнення до вказаного об`єкта лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення22.06.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу89939020
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —509/2898/20

Постанова від 22.06.2020

Кримінальне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Козирський Є. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні