Ухвала
від 23.06.2020 по справі 355/523/20
БЕРЕЗАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БЕРЕЗАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Шевченків шлях, 32, м. Березань, Київська область, 07541

Провадження № 2/356/209/20

Справа № 355/523/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23.06.2020 суддя Березанського міського Київської області Капшученко І. О., розглянувши позовну заяву Органу опіки і піклування Баришівської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

22.06.2020 до Березанського міського суду Київської області в порядку п. 1 ч. 1, ч. 3 ст. 31 ЦПК України надійшла цивільна справа за позовною заявою Органу опіки і піклування Баришівської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Форма і зміст позовної заяви відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, залишення без розгляду, відмови у відкритті провадження відсутні.

Спір підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого судового засідання.

Справа підсудна Березанському міському суду Київської області.

Позивачем до позовної заяви не додано заяв чи клопотань, які потребують вирішення без виклику сторін під час відкриття провадження.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст.ст. 175, 177, 187 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом Органу опіки і піклування Баришівської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання в приміщенні Березанського міського суду Київської області за адресою: Київська область, м. Березань, вул. Шевченків шлях, 32, на 15.07.2020 о 12 год. 00 хв.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи. Одночасно з копією даної ухвали відповідачам надіслати копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Викликати в судове засідання в якості позивача - представника Органу опіки і піклування Баришівської районної державної адміністрації, в якості відповідачів - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 .

Роз`яснити позивачу, що докази подаються разом з позовною заявою. Позивач має право збільшити або зменшити розмір позовних вимог, змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви до закінчення підготовчого засідання, а також надати суду докази направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи. У разі неподання таких доказів суд не приймає до розгляду та повертає заявнику відповідну заяву.

Відповідачі мають право подати до суду відзив на позовну заяву протягом 15 (п`ятнадцяти) днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі, до якого додати всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, з наданням підтвердження направлення іншим учасникам справи копії відзиву та доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачам, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити справу за наявними матеріалами.

Відповідачі мають право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причини, що не залежали від неї.

У разі неможливості подати докази самостійно, клопотання про витребування доказів судом подається разом з позовною заявою позивачем та разом з відзивом на позовну заяву відповідачем з дотриманням вимог ч. 2 ст. 84 ЦПК України.

Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причини, що не залежали від неї.

Розгляд справи здійснювати суддею одноособово.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://be.ko.court.gov.ua .

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: І. О. Капшученко

Дата ухвалення рішення23.06.2020
Оприлюднено24.06.2020
Номер документу89971470
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —355/523/20

Ухвала від 16.10.2020

Цивільне

Березанський міський суд Київської області

Капшученко І. О.

Рішення від 12.10.2020

Цивільне

Березанський міський суд Київської області

Капшученко І. О.

Рішення від 12.10.2020

Цивільне

Березанський міський суд Київської області

Капшученко І. О.

Ухвала від 21.09.2020

Цивільне

Березанський міський суд Київської області

Капшученко І. О.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Березанський міський суд Київської області

Капшученко І. О.

Ухвала від 22.05.2020

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Коваленко К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні