Ухвала
від 24.06.2020 по справі 329/456/20
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 329/456/20

Провадження № 2/329/167/2020

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

24 червня 2020 року смт Чернігівка

Суддя Чернігівського районного суду Запорізької області Богослов А.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Чернігівського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), треті особи: СТОВ Токмачани , державний реєстратор Чернігівської РДА Запорізької області Линник Євгенія Олександрівна, про зняття арешту та заборону на його відчуження.

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із позовною заявою до відповідача, в якій просить суд зобов`язати Чернігівський районний відділ державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) зняти арешт та заборону на його відчуження з майна ОСОБА_1 , накладений постановою серії ВП № 52146618, виданий 22.09.2016 державним виконавцем Чернігівського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Нечипоренком О.Г.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175, 177 ЦПК України та підсудна Чернігівському районному суду Запорізької області.

Позовну заяву слід розглядати за правилами спрощеного позовного провадження відповідно до п.1 ч.1 ст.274 ЦПК України.

За таких обставин доходжу до висновку про необхідність відкриття провадження у справі.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , до Чернігівського районного відділу державної виконавчої служби Південно - Східного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), місцезнаходження: вул. Соборна, буд. 416 а, смт Чернігівка, Чернігівський район, Запорізька область, треті особи: СТОВ Токмачани , місцезнаходження: вул. Сонячна, 46-А, с.Чернігіво- Токмачанськ, Чернігівський район, Запорізька область, державний реєстратор Чернігівської РДА Запорізької області Линник Євгенія Олександрівна, адреса: вул. Соборна, 401, смт Чернігівка, Чернігівський район, Запорізька область, про зняття арешту та заборону на його відчуження.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 14 год. 00 хв. 22 травня 2020 року.

Відповідачу роз`яснити право надати до суду відзив на позов і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також надати копію відзиву та доданих до нього документів позивачу в строк не пізніше 15 днів, з дня вручення цієї ухвали.

Роз`яснити, що відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивачу роз`яснити право подати до суду відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву.

Відповідачу роз`яснити право подати заперечення на відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Третій особі роз`яснити право надати пояснення щодо позову або відзиву протягом п`яти днів з дня отримання позову або відзиву.

Учасники справи зобов`язані копії усіх заяв по суті справи та доданих до них документів надсилати одночасно суду та іншим учасникам справи.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за адресою веб-сайту: http://cr.zp.court.gov.ua/sud0826/ .

Копію ухвали надіслати позивачу.

Копію ухвали, позовної заяви з додатками надіслати відповідачу, третім особам.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Богослов

Дата ухвалення рішення24.06.2020
Оприлюднено25.06.2020
Номер документу90004572
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту та заборону на його відчуження

Судовий реєстр по справі —329/456/20

Рішення від 22.07.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Богослов А. В.

Рішення від 22.07.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Богослов А. В.

Ухвала від 24.06.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Богослов А. В.

Ухвала від 15.06.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Запорізької області

Богослов А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні