Ухвала
від 23.06.2020 по справі 689/858/20
ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 689/858/20

2/689/306/20

У Х В А Л А

23.06.2020 року смт. Ярмолинці

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області у складі:

головуючого - судді Кульбаба А.В.,

за участю:

секретаря судового засідання- Білоус Г.В.,

представника позивача - адвоката Пелюшок Л.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в загальному позовному провадженні в залі суду смт. Ярмолинці цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вердикт Капітал", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача: Приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області Гамзатова Аліна Анатоліївна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає до виконанню,-

встановив:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вердикт Капітал", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача: Приватний нотаріус Броварського нотаріального районного округу Київської області Гамзатова Аліна Анатоліївна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню .

Позивач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася, про день та час слухання справи повідомлена належним чином.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримав, не заперечував проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, про день та час слухання справи повідомлений належним чином.

Третя особа - Приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області Гамзатова А. А. в підготовче судове засідання не з`явилася, про день та час слухання справи повідомлена належним чином, надіслала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності.

Суд, заслухавши пояснення представника позивача, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України , з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.4 ч.1 ст.169 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в межах строків, встановлених ст.157 цього Кодексу, у разі якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.169,189 , 196-198 , 200 ЦПК України , суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вердикт Капітал", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача: Приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області Гамзатова Аліна Анатоліївна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, та призначити її до судового розгляду по суті на 09 липня 2020 року о 09 год. 30 хв. в приміщенні Ярмолинецького районного суду Хмельницької області (32100, смт. Ярмолинці, вул. Петропавловська, 71).

Зобов`язати приватного нотаріуса Броварського районного нотаріального округу Київської області Гамзатову Аліну Анатоліївну надати суду належним чином засвідчені копії всіх документів на підставі яких було вчинено виконавчий напис №1863 від 13.08.2019 року.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою http://ym.km.court.gov.ua/sud2221/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.В.Кульбаба

Дата ухвалення рішення23.06.2020
Оприлюднено25.06.2020
Номер документу90010482
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає до виконанню

Судовий реєстр по справі —689/858/20

Ухвала від 06.11.2020

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Рішення від 02.09.2020

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

Рішення від 02.09.2020

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

П'єнта І. В.

Ухвала від 08.07.2020

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

Ухвала від 29.05.2020

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

Ухвала від 19.05.2020

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Кульбаба А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні