Ухвала
від 26.06.2020 по справі 572/1518/20
САРНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 572/1518/20

2-а/572/83/20

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 червня 2020 року м. Сарни

Сарненський районний суд Рівненської області -

в складі головуючого судді Березня Ю.В.,

за участю секретаря судових засідань Тарасюк О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного провадження адміністративну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до районного мисливствознавця по Сарненському району Державного підприємства Сарненське лісове господарство Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України Боровця Анатолія про скасування постанови , -

В С Т А Н О В И В:

Згідно із статтею 242 Кодексу України про адміністративні правопорушення центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері мисливського господарства, розглядає справи про адміністративні правопорушення, пов`язані з порушенням правил ведення мисливського господарства і полювання, передбачені ч. 1 ст. 85 КУпАП.

Таким чином, при розгляді справ про адміністративні правопорушення працівники ДП Сарненське лісове господарство діють від імені Державного агентства лісових ресурсів України.

Згідно статті 48 КАС України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи. Якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача.

Після заміни сторони, залучення другого відповідача розгляд адміністративної справи починається спочатку.

Суд дійшов висновку про необхідність залучення другого відповідача у справі - Державного підприємства Сарненське лісове господарство Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.

Керуючись ст. ст. 48, 162, 171, 248, 256, 286 КАС України, суд

У Х В А Л И В:

Залучити в якості другого відповідача Державне агентство лісових ресурсів України (01601, вул. Ш. Руставелі, 10а, м. Київ, ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 37507901 ).

Копію ухвали направити учасникам справи.

Направити Державному агентству лісових ресурсів України копію позовної заяви з додатками.

Проведення судового засідання для розгляду справи по суті за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами призначити на 10 годину 30 хвилин 22 липня 2020 року.

Відповідач має право протягом п`яти днів з дня вручення ухвали подати до суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам статті 162 КАС України. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. Неподання суб`єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Позивач вправі протягом трьох днів з дня отримання відзиву на позов подати відповідь на відзив, а відповідач - протягом цього ж строку заперечення на відповідь, які повинні відповідати вимогам статті 162 КАС України.

За клопотанням однієї із сторін розгляд справи може бути проведений в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін. Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається:https://court.gov.ua/sud1718/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Ю. В. Березень

Дата ухвалення рішення26.06.2020
Оприлюднено26.06.2020
Номер документу90056220
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування постанови

Судовий реєстр по справі —572/1518/20

Постанова від 07.09.2020

Адміністративне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Ю.В.

Ухвала від 26.06.2020

Адміністративне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Ю.В.

Ухвала від 15.06.2020

Адміністративне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Ю.В.

Ухвала від 15.06.2020

Адміністративне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні