Ухвала
від 16.08.2007 по справі 25/54-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

25/54-63

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                                          У  Х  В  А  Л  А  

          

16.08.07 р.                                                                                 № 25/54-63                                                                                                                                                                 

за позовом: Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справахзахисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Донецької обласної державної адміністрації м. Донецьк

до відповідача: Управління з питань цивільного захисту та воєнно – мобілізаційної роботи Донецької міської ради м. Донецьк

про: стягнення   26662грн.93коп.

Суддя   І.А.Бойко

         Позивач – Управління з питань надзвичайних ситуацій та  у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Донецької обласної державної адміністрації м. Донецьк, звернувся до господарського суду з позовною заявою  до Управління з питань цивільного захисту та воєнно – мобілізаційної роботи Донецької міської ради м. Донецьк  про  стягнення   26662грн.93коп.

Розглянувши позовну заяву та матеріали, додані до неї, суд встановив наступне.

В силу приписів ст. 54 Господарського процесуального кодексу України позовна заява підписується повноважною посадовою особою позивача або його представником.

        Позовна заява, подана Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та  у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Донецької обласної державної адміністрації м. Донецьк, підписана  заступником начальника управління  В.А.Чуш'яловим.        

         Дослідивши  матеріали позову, суд встановив, що до позовної заяви не додано документів, які пітверджують правомочність  заступника начальника управління  В.А.Чуш'ялова  на її підписання.     

Отже, позовна заява підписана особою, повноваження якої на підписання цієї заяви документально не підтверджені.  

        У відповідності до п. 1  статті 63 Господарського процесуального кодексу  України суддя повертає позовну заяву та додані до неї документи без розгляду, якщо позовну заяву підписано особою, яка не має права її підписувати, або особою, посадове становище якої не вказано.

          За таких підстав, позовна заява підлягає поверненню без розгляду у відповідності до пункту 1 статті 63 Господарського процесуального кодексу  України.

Суд доводить до відома, що у разі усунення недоліків, викладених в цій ухвалі, позивач вправі звернутися до господарського суду з позовом.

На підставі викладеного та керуючись ст. 54,  п. 1  ст. 63 Господарського процесуального кодексу України, суд

У  Х  В  А  Л  И  В :

            Позовну заяву  Управління з питань надзвичайних ситуацій та  у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Донецької обласної державної адміністрації м. Донецьк до  Управління з питань цивільного захисту та воєнно – мобілізаційної роботи Донецької міської ради м. Донецьк про  стягнення 26662грн.93коп., повернути  БЕЗ  РОЗГЛЯДУ.

Додаток (для Управління з питань надзвичайних ситуацій та  у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Донецької обласної державної адміністрації):  позовна заява  та додані до неї документи  - всього на  19 - ти арк.

Суддя                                                                                                                        

Вик. Якименко О.М.

Тел.. 3056827

Надруковано 3 примірника:

1 прим. – позивачу;

1  прим. – відповідачу;

1 прим. – до справи.

Дата ухвалення рішення16.08.2007
Оприлюднено03.09.2007
Номер документу900689
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —25/54-63

Ухвала від 16.08.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Бойко І.А.

Ухвала від 03.08.2006

Господарське

Господарський суд Донецької області

Бойко І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні