Ухвала
від 18.06.2020 по справі 335/13162/19
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/13162/19 1-кс/335/2506/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 червня 2020 року м. Запоріжжя

Слідчий суддяОрджонікідзевського районногосуду м.Запоріжжя ОСОБА_1 ,за участюсекретаря судовогозасідання ОСОБА_2 ,розглянувши увідкритому судовомузасіданні вприміщенні судув м.Запоріжжя клопотання старшогослідчого СУГУНП вЗапорізькій областікапітана поліції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, подане в кримінальному провадженні внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019080000000470 від 31.10.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 368 КК України,

ВСТАНОВИВ:

До Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя надійшло погоджене прокурором відділу прокуратури Запорізької області ОСОБА_4 клопотання старшого слідчогоСУ ГУНПв Запорізькійобласті капітанаполіції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів.

Клопотання мотивованетим,що в проваджені СУ ГУНП в Запорізькій області знаходиться кримінальне провадження № 12019080000000470 від 31.10.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 368 КК України.

06.08.2019 року на адресу слідчого управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення УСБУ в Запорізькій області № 59\3\1-1203нт від 31.07.2019 року відповідно до якого Управлінням в ході виконання завдань СБ України з протидії корупційним проявам отримано дані щодо протиправних дій представників органів місцевого самоврядування, підприємств задіяних у сфері експертної оцінки земельних ділянок та фізичних (юридичних) осіб, що зацікавлені у їх придбанні.

Відповідно до ч. 8 ст. 128 Земельного кодексу, ціна земельної ділянки визначається за експертною грошовою оцінкою, що проводиться суб`єктами оціночної діяльності на замовлення органів державної влади або місцевого самоврядування. Фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки здійснюється за рахунок внесеного покупцем авансу.

Постановою КМУ № 381 від 22.04.2009 року «Про затвердження порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», а саме п.п. 9, 10, 11 передбачено, що авансові внески використовуються для фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки. Закупівля послуг з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки здійснюється відповідно до законодавства з питань закупівлі товарів, робіт та послуг за державні кошти. Уповноважений орган визначає на конкурентних засадах юридичну або фізичну особу, яка є суб`єктом оціночної діяльності.

Органом досудового розслідування встановлено, що посадовими особами ІНФОРМАЦІЯ_1 в порушення вимог Земельного кодексу, з метою заниженням реальної вартості комунальних земельних ділянок, впроваджено процедуру укладання договору на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, де ІНФОРМАЦІЯ_2 зазначається замовником, суб`єкт оціночної діяльності - виконавцем, а фізична (юридична) особа - платником. Вказане порушення вимог чинного законодавства призвело до того, що замовник самовільно обирає суб`єкта господарювання у сфері оціночної діяльності.

Орган досудового розслідування вважає, що результатом діяльності даного механізму є істотне заниження вартості земельних ділянок та, як наслідок, недоотримання до місцевого бюджету м. Запоріжжя грошових коштів у особливо великих розмірах, а в діях посадових осіб ІНФОРМАЦІЯ_3 , представників депутатського корпусу, суб`єктів оціночної діяльності та фізичних (юридичних) осіб, які набули право власності на земельні ділянки на думку сторони обвинувачення вбачаються окремі ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Допитана в якості свідка член громадської організації « ІНФОРМАЦІЯ_4 » ОСОБА_5 пояснила, що у 2017 році була створена громадська організація « ІНФОРМАЦІЯ_4 ». Зі слів ОСОБА_5 приблизно з 2018 року члени зазначеної громадської організації почали займатися питанням, щодо штучного заниження експертної оцінки під час передачі у власність земельних ділянок на території м. Запоріжжя. Під час дослідження вказаного питання ними було встановлено, що у період з 2018 року по теперішній час службові особи ІНФОРМАЦІЯ_1 та її виконавчих органів під час передачі у власність земельних ділянок на території м. Запоріжжя штучно знижували їх експертну оцінку. Як пояснила ОСОБА_5 відповідно до наявної в організації інформації та відповідно до аналізу ринкових цін на землю вони встановили, що експертні оцінки під час передачі земельних ділянок у власність на території м. Запоріжжя штучно занижувались у десятки разів. Вказаними діями службових осіб ІНФОРМАЦІЯ_1 та її виконавчих органів місцевий бюджет недоотримав грошові кошти за продаж земельних ділянок.

22.10.2019 року в рамках кримінального провадження №12018080000000382 від 14.12.2018 року за підозрою ОСОБА_6 у вчинені кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст.15, ч.4 ст.27 ч.3 ст.369, ч.4 ст.190 КК України (з якого були виділені матеріали в кримінальне провадження № 12019080000000470 від 31.10.2019 року) був проведений обшук приміщення офісу ТОВ ІНФОРМАЦІЯ_5 /ЄДРПОУ НОМЕР_1 / за адресою: АДРЕСА_1 .

В ході обшуку був виявлений та вилучений акт приймання передачі документації (звіти про експертні грошові оцінки земельних ділянок) до ІНФОРМАЦІЯ_6 від 06.06.2018 року.

Відповідно до вказаного акту передані звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок.

Крімтого,у періодз 25.10.2019року по29.10.2019року напідставі ухвалислідчого суддіОрджонікідзевського районногосуду м.Запоріжжя в ІНФОРМАЦІЯ_7 за адресою: АДРЕСА_2 ,були виявленіта вилученіпакети документів(відповідно до протоколів тимчасового доступу) щодо викупу земельних ділянок комунальної форми власності за період з 2016 по 2020 роки.

Постановами слідчого від 04.11.2019 року, 23.03.2020 року, 15.05.2020 року по вилученими пакетам документів до ІНФОРМАЦІЯ_8 були призначені комплексні судові оціночно земельні експертизи та судові економічні експертизи.

На адресу слідчого управління ГУНП в Запорізькій області надійшли клопотання судового експерта ІНФОРМАЦІЯ_8 про необхідність надання на дослідження додаткових документів, а саме повних якісних копій (або оригіналів) звітів про експертні грошові оцінки земельних ділянок.

У зв`язку із чим, з метою з`ясування всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, проведення судових експертиз, проведення рецензій вказаних звітів співробітниками ІНФОРМАЦІЯ_9 та/або ГО « ІНФОРМАЦІЯ_10 », задоволення клопотань судового експерта ІНФОРМАЦІЯ_8 виникла необхідність в здійсненні тимчасового доступу до оригіналів документів, які перебувають у володінні міжрайонного (міськрайонного) ІНФОРМАЦІЯ_11 за адресою: АДРЕСА_3 , а саме всіх звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок.

Вищевказані документи мають істотне значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню під час кримінального провадження. Відомості, що містяться у документах доступ до яких планується отримати в подальшому будуть використовуватись як докази.

Слідчий клопотання підтримав, про що зазначив в поданій заяві.

Представник ІНФОРМАЦІЯ_12 не заперечував проти задоволення клопотання, про що подав до суду відповідну заяву.

Дослідивши матеріали клопотання, оглянувши матеріали кримінального провадження, вважаю, що клопотання є обґрунтованим та підлягає до часткового задоволення з наступних підстав.

Згідност. 159 КПК України,тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно ч. 5ст. 163 КПК України,слідчий суддя, постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної юридичної особи, самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з якими подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Матеріалами кримінального провадження та клопотанням слідчогопідтверджено факт того, що документи, про доступ до яких клопоче останній, перебувають у володінні міжрайонного (міськрайонного) ІНФОРМАЦІЯ_11 .

Також під час розгляду клопотання знайшов своє підтвердження факт того, що документи, про вилучення яких клопоче слідчий, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Згідно ч.ч. 6, 7ст. 163 КПК України,слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронюванузаконом таємницю, якщо стороною кримінального провадження буде доведено можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів. Слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження пронадання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Під час розгляду клопотання встановлено, що вказані обставини є доведеними матеріалами кримінального провадження, оскільки сукупність інших заходів, застосованих слідчим підтверджує факт неможливості отримання вказаних відомостей іншими способами, а в подальшому відомості, що містяться в документах можуть бутивикористані як докази у кримінальному провадженні.

Таким чином,слідчий суддяприйшов довисновку прообґрунтованість клопотання,та такепідлягає дозадоволення частково,так як сторона обвинувачення просить надати тимчасовий доступ до речей і документів крім слідчим, оперуповноваженим ГВБКОЗ УСБУ в Запорізькій області, що не передбаченост. 164 КПК України.

На підставі викладеного, керуючисьст.ст.159-164,309,369-372 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчогоСУ ГУНПв Запорізькійобласті капітанаполіції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, подане в кримінальному провадженні внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019080000000470 від 31.10.2019 року, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 368 КК України задовольнити частково.

Надати старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_7 , старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_3 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Запорізькій області підполковнику поліції ОСОБА_8 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Запорізькій області майору поліції ОСОБА_9 , старшому слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області капітану поліції ОСОБА_10 , заступнику начальника відділу СУ ГУНП в Запорізькій області майору поліції ОСОБА_11 , тимчасовий доступ до оригіналів документів, які перебувають у володінні міжрайонного (міськрайонного) ІНФОРМАЦІЯ_11 за адресою: АДРЕСА_3 , а саме:

1) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_12 із кадастровим номером 2310100000:04:030:0002 розташовану за адресою: АДРЕСА_4 ;

2) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_13 із кадастровим номером 2310100000:05:002:0137 розташовану за адресою: АДРЕСА_5 ;

3) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_14 із кадастровим номером 2310100000:07:036:0081 розташовану за адресою: АДРЕСА_6 ;

4) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_15 із кадастровим номером 2310100000:07:036:0092 розташовану за адресою: АДРЕСА_6 ;

5) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_14 із кадастровим номером 2310100000:07:036:0047 розташовану за адресою: АДРЕСА_6 ;

6) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ФОП ОСОБА_16 із кадастровим номером 2310100000:07:044:0177 розташовану за адресою: АДРЕСА_7 ;

7) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_17 із кадастровим номером 2310100000:07:036:0071 розташовану за адресою: АДРЕСА_6 ;

8) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_17 із кадастровим номером 2310100000:07:036:0073 розташовану за адресою: АДРЕСА_6 ;

9) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ФОП ОСОБА_18 із кадастровим номером 2310100000:07:077:0040 розташовану за адресою: АДРЕСА_5 ;

10) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ФОП ОСОБА_18 із кадастровим номером 2310100000:07:075:0209 розташовану за адресою: АДРЕСА_8 ;

11) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ФОП ОСОБА_18 із кадастровим номером 2310100000:07:041:0035 розташовану за адресою: АДРЕСА_9 ;

12) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » із кадастровим номером 2310100000:05:004:0114 розташовану за адресою: АДРЕСА_10 ;

13) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » із кадастровим номером 2310100000:05:009:0393 розташовану за адресою: АДРЕСА_2 ;

14) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » із кадастровим номером 2310100000:05:009:0395 розташовану за адресою: АДРЕСА_2 ;

15) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » із кадастровим номером 2310100000:05:009:0392 розташовану за адресою: АДРЕСА_2 ;

16) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » із кадастровим номером 2310100000:05:009:0394 розташовану за адресою: АДРЕСА_2 ;

17) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » із кадастровим номером 2310100000:05:009:0345 розташовану за адресою: АДРЕСА_2 ;

18) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » із кадастровим номером 2310100000:05:009:0396 розташовану за адресою: АДРЕСА_2 ;

19) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » із кадастровим номером 2310100000:07:047:0314 розташовану за адресою: АДРЕСА_11 ;

20) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » із кадастровим номером 2310100000:01:005:0193 розташовану за адресою: АДРЕСА_12 ;

21) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » із кадастровим номером 2310100000:01:005:0174 розташовану за адресою: АДРЕСА_13 ;

22) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки гр. ОСОБА_19 із кадастровим номером 2310100000:01:016:0223 розташовану за адресою: АДРЕСА_14 ;

23) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » із кадастровим номером 2310100000:05:002:0091 розташовану за адресою: АДРЕСА_15 ;

24) Звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:06:011:0055 розташовану за адресою: АДРЕСА_14 ;

25) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:009:0394 площею 1,0622 га розташованої за адресою: АДРЕСА_2 ;

26) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:06:015:0040 розташовану за адресою: АДРЕСА_16 площею 0,0863 га;

27) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:06:010:0069 розташовану за адресою: АДРЕСА_17 ;

28) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:047:0314 розташованої за адресою: АДРЕСА_11 ;

29) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:027:0090 розташовану за адресою: АДРЕСА_18 , площею 0,9660 га;

30) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:041:0035 розташованої за адресою: АДРЕСА_9 площею 0,6092 га;

31) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:005:0088 розташованої за адресою: АДРЕСА_19 площею 0,2492 га;

32) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:044:0311 розташовану за адресою: АДРЕСА_20 площею 0,4723 га;

33) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:036:0061 розташованої за адресою: АДРЕСА_6 ;

34) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:041:0050 розташованої за адресою: АДРЕСА_21 площею 0,5584 га;

35) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:013:0164 розташованої за адресою: АДРЕСА_22 площею 0,1374 га;

36) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:036:0252 розташованої за адресою: АДРЕСА_14 площею 0,0587 га;

37) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:04:003:0386 розташованої за адресою: АДРЕСА_23 площею 1,5190 га;

38) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:014:0215 розташованої за адресою: АДРЕСА_24 площею 0,2536 га;

39) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:04:004:0080 розташованої за адресою: АДРЕСА_14 площею 0,3202 га;

40) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки 2310100000:07:077:0040 розташованої за адресою: АДРЕСА_5 площею 0,1510 га;

41) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,1353 га із кадастровим номером 2310100000:04:030:0002 розташованої за адресою: АДРЕСА_4 ;

42) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:009:0395 розташованої за адресою АДРЕСА_2 площею 0,2739 га;

43) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:009:0393 розташованої за адресою: АДРЕСА_2 площею 0,6638 га;

44) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:009:0345 розташованої за адресою: АДРЕСА_2 площею 0,0248 га;

45) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:073:0091 розташованої за адресою: АДРЕСА_25 площею 0,0079 га;

46) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:002:0137 розташованої за адресою: АДРЕСА_5 площею 0,2889 га;

47) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:020:0070 розташованої за адресою: АДРЕСА_14 площею 0,4423 га;

48) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:027:0136 розташованої за адресою: АДРЕСА_26 в площею 0,2190 га

49) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:033:0138 розташованої за адресою: АДРЕСА_4 площею 0,3549 га;

50) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:045:0017 розташованої за адресою: АДРЕСА_27 площею 0,2665 га;

51) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:004:0069 розташованої за адресою: АДРЕСА_28 площею 0,2369 га;

52) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:007:0200 розташованої за адресою: АДРЕСА_14 площею 0,0179 га;

53) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:011:0144 розташованої за адресою: АДРЕСА_29 площею 0,3725 га;

54) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:007:0203 розташованої за адресою: АДРЕСА_30 площею 0,0547 га;

55) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:020:0027 розташованої за адресою: АДРЕСА_23 . площею 0,3949 га;

56) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:04:024:0182 розташованої за адресою: АДРЕСА_17 площею 0,1536 га;

57) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:002:0409 розташованої за адресою: АДРЕСА_31 площею 0,2498 га;

58) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:036:0002 розташованої за адресою: АДРЕСА_32 площею 0,3487 га;

59) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:04:001:0167 розташованої за адресою: АДРЕСА_33 площею 0,0270 га;

60) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:009:0080 розташованої за адресою: АДРЕСА_34 площею 0,5903 га;

61) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:039:0119 розташованої за адресою: АДРЕСА_35 площею 0,3473 га;

62) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:035:0090 розташованої за адресою: АДРЕСА_14 площею 0,9967 га;

63) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:016:0223 розташованої за адресою: АДРЕСА_14 площею 0,1023 га;

64) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:017:0076 розташованої за адресою: АДРЕСА_36 площею 0,1666 га;

65) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:06:013:0008 розташованої за адресою: АДРЕСА_17 площею 0,0862 га;

66) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:002:0091 розташованої за адресою: АДРЕСА_15 , площею 0,2700 га;

67) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:06:011:0118 розташованої за адресою: АДРЕСА_37 , площею 0,1058 га;

68) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:031:0084 розташованої за адресою: АДРЕСА_38 , площею 0,1685 га;

69) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:03:038:0046 розташованої за адресою: АДРЕСА_2 , площею 0,5205 га;

70) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:018:0053 розташованої за адресою: АДРЕСА_4 , площею 0,0691 га;

71) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:075:0209 розташованої за адресою: АДРЕСА_8 , площею 0,1515 га;

72) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:014:0012 розташованої за адресою: АДРЕСА_39 , площею 0,1546 га;

73) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:005:0174 розташованої за адресою: АДРЕСА_13 , площею 0,1211 га;

74) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:005:0193 розташованої за адресою: АДРЕСА_12 , площею 0,2600 га;

75) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:01:017:0151 розташованої за адресою: АДРЕСА_40 , площею 0,0093 га;

76) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:04:025:0149 розташованої за адресою: АДРЕСА_41 , площею 0,0961 га;

77) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:05:006:0222 розташованої за адресою: АДРЕСА_42 , площею 0,0277 га;

78) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:07:044:0177 розташованої за адресою: АДРЕСА_7 , площею 0,1624 га;

79) звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки із кадастровим номером 2310100000:04:030:0133 розташованої за адресою: АДРЕСА_12 , площею 0,0034 га;

80)звіт проекспертну грошовуоцінку земельноїділянки ізкадастровим номером2310100000:03:031:0025розташованої заадресою: АДРЕСА_43 ,площею 0,2066га,із можливістювилучення оригіналіввищезазначених документів.

В задоволенні інших вимог клопотання відмовити.

Визначити строк дії ухвали протягом тридцяти днів з дня її постановлення слідчим суддею.

Умисне невиконання ухвали суду тягне за собою кримінальну відповідальність, передбачену ст. 382 КК України.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з вимогами КПК України з метою відшукання та вилучення вказаних документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення18.06.2020
Оприлюднено05.06.2024
Номер документу90095943
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —335/13162/19

Ухвала від 01.06.2023

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 05.05.2022

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 09.06.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 11.05.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Крамаренко І. А.

Ухвала від 15.03.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 01.03.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 25.02.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 10.02.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 10.02.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

Ухвала від 25.02.2021

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Макаров В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні