Ухвала
від 02.07.2020 по справі 372/1494/20
ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 372/1494/20

Провадження №2-1225/20

У Х В А Л А

02 липня 2020 року Обухівський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Висоцької Г.В.

при секретарі Ковшобі А.К.

за участю представника позивача ОСОБА_3 ,

розглянувши у приміщенні Обухівського районного суду Київської області у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 , який діє в інтересах ОСОБА_4 , до Комунального підприємства Київської обласної ради Західне бюро технічної інвентаризації про скасування технічної документації,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді Обухівського районного суду Київської області від 15 травня 2020 року відкрито провадження у вказаній справі, призначено підготовче судове засідання.

В судовому засіданні поставлене на обговорення питання щодо залучення в якості третіх осіб Житлово-будівельний кооператив Енергетик (адреса: проспект Дніпровський, буд. 19, м. Українка, Обухівський район, Київська область; код ЄДРПОУ: 20596957) та громадянина ОСОБА_5 , які в період з 2016 року до теперішнього часу виступали власниками спірної квартири.

Представник позивача в судовому засіданні проти залучення вказаних осіб в якості третіх осіб не заперечував.

Представник відповідача Західне бюро технічної інвентаризації до судового засідання не з`явився, подав до суду клопотання про розгляд справи за його відсутності, проти задоволення позову не заперечує.

Згідно до ч. 3 ст. 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Ч. 5 ст. 53 ЦПК України встановлено, про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Враховуючи, що в позовній заяві ставиться питання про визнання недійсною технічної документації на квартиру, яка знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , яка в даний час належить на праві власності ОСОБА_5 (зі слів позивача), та відносно якої триває спір між позивачем та Житлово-будівельномим кооперативом Енергетик , суд вважає необхідним залучити вказаних осіб в якості третіх осіб без самостійних вимог на предмет позову, так як вказане рішення може вплинути на їхні права та обов`язки.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.19, 53, 54, 175, 177, 187, 274 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити до справи в якості третіх осіб без самостійних вимог на стороні відповідача - Житлово-будівельний кооператив Енергетик (адреса: проспект Дніпровський, буд. 19, м. Українка, Обухівський район, Київська область; Код ЄДРПОУ: 20596957) та громадянина ОСОБА_5 ( АДРЕСА_2 , тел. НОМЕР_1 ).

Підготовче судове засідання відкласти до 12 год. 00 хв. 16.07.2020 року.

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити учасників вказаної справи.

Копію ухвали надіслати учасникам судового розгляду.

Третя особа має право подати суду пояснення щодо позову у п`ятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, а щодо відзиву - протягом п`яти днів із дня його отримання, з підтвердженням направлення їх копій з додатками учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: http://ob.ko.court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Г.В. Висоцька

СудОбухівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення02.07.2020
Оприлюднено03.07.2020
Номер документу90157056
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —372/1494/20

Рішення від 11.08.2020

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Висоцька Г. В.

Рішення від 11.08.2020

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Висоцька Г. В.

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Висоцька Г. В.

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Висоцька Г. В.

Ухвала від 15.05.2020

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Висоцька Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні