Ухвала
від 02.07.2020 по справі 524/4329/18
АВТОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Справа № 524/4329/18

Провадження № 2/524/36/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 липня 2020 року Автозаводський районний суд м. Кременчука в складі:

головуючого судді Кривич Ж.О.,

секретаря судового засідання Коваль Т.М.,

розглянувши у порядку загального позовного провадження у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Кременчуці цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 про визнання неправомірними дій, про визнання недійсним протоколу загальних зборів та про зобов`язання вчинити дії, про стягнення заробітної плати, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 про визнання неправомірними дій, про визнання недійсним протоколу загальних зборів та про зобов`язання вчинити дії, про стягнення заробітної плати.

02.07.2020 року сторони звернулися до суду зі спільною заявою про затвердження мирової угоди, укладеної між ними 02.07.2020 року, та закриття провадження по справі в зв`язку з тим, що між сторонами досягнута домовленість про вирішення даного спору в добровільному порядку.

Сторони, підписуючи мирову угоду, заявили про те, що умови даної угоди не суперечать закону та не порушують права, свободи чи інтереси інших осіб. Наслідки укладення мирової угоди сторонам відомі та зрозумілі.

Суд, вивчивши спільну заяву про укладення мирової угоди, дійшов висновку про те, що така мирова угода не суперечить чинному законодавству України, а саме: ст. 4 ЦК України, ст. 207 ЦПК України та не порушує будь-які права та інтереси сторін по справі.

Укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією ж ухвалою одночасно закриває провадження у справі відповідно п. 5 ч. 1 ст. 255 ЦПК України.

Сторони підтвердили, що суд роз`яснив їм наслідки закриття провадження у справі ч. 2 ст. 256 ЦПК України , і сторони розуміють, що у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Керуючись ст. ст. 207, 255, 353 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання ОСОБА_1 та Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 - задовольнити.

Прийняти та затвердити мирову угоду від 02.07.2020 року, укладену між ОСОБА_1 та Об`єднанням співвласників багатоквартирного будинку АДРЕСА_1 5 в особі ОСОБА_2 .

Згідно з умовами мирової угоди:

Сторони по справі ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_2 ) та Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 (коє ЄДРПОУ 25691844, адреса: 39600, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Софіївська, 84) шляхом взаємних поступок домовились про укладення мирової угоди на нижчезазначених умовах:

1. ОСОБА_1 вживає всіх залежних від неї заходів з метою передачі печатки та інших документів до Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку АДРЕСА_1 5. Про отримання документів представник Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 пише відповідну розписку та передає її ОСОБА_1

2. Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку АДРЕСА_1 5 зобов`язується на протязі 10 діб після підписання мирової угоди видалити будь-які негативні письмові посилання відносно ОСОБА_1 в рішеннях, протоколах, наказах Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку АДРЕСА_3 , які стосуються або можуть стосуватися діяльності та роботи колишнього голови правління Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 ОСОБА_1 . Про вжиті заходи Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку АДРЕСА_3 повідомляє письмово ОСОБА_1 та суд.

3. Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку АДРЕСА_3 зобов`язується на протязі 5 діб після підписання мирової угоди виплатити ОСОБА_1 грошові кошти у розмірі 5 400 гривень, в розмір яких входять: витрати по сплаті судового збору, заробітна плата та можливі витрати на правову (юридичну) допомогу. ОСОБА_1 при отриманні грошових коштів пише власноручно розписку, що є доказом отримання цих коштів.

4. ОСОБА_1 та Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку № 5 зобов`язуються, що в подальшому один до одного не будуть мати зауважень, моральних та матеріальних претензій; не будуть звертатись до правоохоронних, наглядових, слідчих, судових та інших органів державної влади зі скаргами, заявами, позовними заявами або будь-якими іншими документами, які безпосередньо пов`язані із предметом розгляду цивільної справи № 524/4329/18, провадження № 2/524/36/20, та предметом мирової угоди.

5. Сторони зобов`язуються в майбутньому утриматись від будь-яких дій, які можуть нашкодити, честі, гідності та діловій репутації обом сторонам, підписантам мирової угоди.

Дана мирова угода складена в письмовій формі в трьох примірниках, по одному для кожної із сторін і для Автозаводського районного суду м. Кременчука.

Мирова угода є обов`язковою для сторін. Одностороння відмова від мирової угоди не допускається.

Мирова угода набирає законної сили після її визнання Автозаводським районним судом м. Кременчука та діє до виконання сторонами взятих на себе зобов`язань.

Умови цієї мирової угоди не суперечать закону та не порушують права, свободи чи інтереси інших осіб.

Провадження у справі закрити.

Ст. 208 ЦПК України передбачено, що виконання мирової угоди здійснюється особами, які її уклали, в порядку і в строки, передбачені цією угодою. Ухвала про затвердження мирової угоди є виконавчим документом та має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим Законом України Про виконавче провадження . У разі невиконання затвердженої судом мирової угоди ухвала суду про затвердження мирової угоди може бути подана для її примусового виконання в порядку, передбаченому законодавством для виконання судових рішень.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Полтавського апеляційного суду через суд першої інстанції.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення (ухвали) або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення (ухвали).

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Ж.О. Кривич

Дата ухвалення рішення02.07.2020
Оприлюднено06.07.2020
Номер документу90188481
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —524/4329/18

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Кривич Ж. О.

Ухвала від 19.09.2019

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Кривич Ж. О.

Ухвала від 16.10.2018

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Кривич Ж. О.

Ухвала від 07.06.2018

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Кривич Ж. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні