Постанова
від 12.06.2020 по справі 752/6484/20
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/6484/20

Провадження № 1-кс/752/4162/20

У Х В А Л А

12.06.2020 року слідчий суддя Голосіївського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СУ Гу НП у м.Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором прокуратури м.Києва ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні № 42019100000000777 від 06.12.2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3ст.191КК України,

в с т а н о в и в:

24.05.2020 р. слідчий СУ ГУ НП у м.Києві ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором прокуратури м.Києва ОСОБА_4 , звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні № 42019100000000777 від 06.12.2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.191 КК України, що було вилучено під час проведення обшуку 22.05.2020 р. в приміщеннях Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по вул..Бульварно-Кудрявська, 47/14 в м.Києві.

Клопотання обгрунтовано тим, що Слідчим управлінням ГУНП у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42019100000000777 від 06.12.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, за фактом незаконного заволодіння бюджетними коштами службовими особами Київської міської державної адміністрації, Департаменту житлово-комунального інфраструктури КМДА, суб`єктів господарювання.

Згідно матеріалів провадження службові особи Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) (ЄДРПОУ 03358475), службові особи низки комерційних структур незаконно виведено в «тіньовий» сектор економіки держави, розподілено серед учасників оборудки та в подальшому привласнено кошти комунального підприємства, чим державі завдано збитків.

На теперішній час у органа досудового розслідування є підстави вважати, що службові особи Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» заволоділи коштами комунального підприємства за угодами, укладеними з ТОВ «Артеон», ТОВ «Делікс плюс» (ЄДРПОУ 38811280), ТОВ «Данато Трейд» (ЄДРПОУ 40124123), ТОВ «Абсолют-Компані» (ЄДРПОУ 41600427), які мають ознаки фіктивності.

За результатами проведеного 22.05.2020 обшуку в приміщеннях Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» виявлено та вилучено речі і документи щодо взаємовідносин комунального підприємства із ТОВ «Артеон», ТОВ «Делікс плюс» (ЄДРПОУ 38811280), ТОВ «Данато Трейд» (ЄДРПОУ 40124123), ТОВ «Абсолют-Компані» (ЄДРПОУ 41600427).

З метою забезпечення: збереження речових доказів слідчий просить накласти арешт на вилучене майно.

Слідчий подав заяву про розгляд клопотання у його відсутність.

Власник майна в судове засідання не викликався на підставі положень ст. 172 КПК України.

Дослідивши матеріали клопотання, вважаю, що воно підлягає задоволенню з наступних підстав.

В ході розгляду клопотання встановлено, що Слідчим управлінням ГУНП у м. Києві здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42019100000000777 від 06.12.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, за фактом незаконного заволодіння бюджетними коштами службовими особами Київської міської державної адміністрації, Департаменту житлово-комунального інфраструктури КМДА, суб`єктів господарювання.

У органа досудового розслідування є підстави вважати, що службові особи Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» заволоділи коштами комунального підприємства за угодами, укладеними з ТОВ «Артеон», ТОВ «Делікс плюс» (ЄДРПОУ 38811280), ТОВ «Данато Трейд» (ЄДРПОУ 40124123), ТОВ «Абсолют-Компані» (ЄДРПОУ 41600427), які мають ознаки фіктивності.

22.05.2020 в приміщеннях Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» проведено обшук, в ході якого виявлено та вилучено речі і документи щодо взаємовідносин комунального підприємства із ТОВ «Артеон», ТОВ «Делікс плюс» (ЄДРПОУ 38811280), ТОВ «Данато Трейд» (ЄДРПОУ 40124123), ТОВ «Абсолют-Компані» (ЄДРПОУ 41600427).

24.05.2020 р. слідчий СУ ГУ НП у м.Києві ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором прокуратури м.Києва ОСОБА_4 , звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні № 42019100000000777 від 06.12.2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.191 КК України, що було вилучено під час проведення обшуку 22.05.2020 р. в приміщеннях Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по вул..Бульварно-Кудрявська, 47/14 в м.Києві.

Постановою слідчого у кримінальному провадженні від 23.05.2020 вилучені під час обшуку документи і речі предмети визнано речовими доказами.

Відповідно до ст. 167 КПК України, тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: 1) підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; 2) призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або винагороди за його вчинення;3) є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом; 4) одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено

Відповідно до положень ст. 168 КПК України тимчасове вилучення майна може здійснюватися під час обшуку, огляду.

Відповідно до положень ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існують достатні підстави вважати, що воно є предметом, засобом чи знаряддям вчинення злочину, доказом злочину, набуте злочинним шляхом, доходом від вчиненого злочину, отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину або може бути конфісковане у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого чи юридичної особи, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру, або може підлягати спеціальній конфіскації щодо третіх осіб, юридичної особи або для забезпечення цивільного позову. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, забезпечення цивільного позову у кримінальному провадженні, забезпечення конфіскації або спеціальної конфіскації. Арештованим може бути майно, яким володіє, користується чи розпоряджається підозрюваний, обвинувачений, засуджений, треті особи, юридична особа, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру за рішенням, ухвалою суду, слідчого судді.

Треті особи, майно яких може бути арештовано, - особи, які отримали чи придбали у підозрюваної, обвинуваченої чи засудженої особи майно безоплатно або в обмін на суму, значно нижчу ринкової вартості, або знали чи повинні були знати, що мета такої передачі - отримання доходу від майна, здобутого внаслідок вчинення злочину, приховування злочину та/або уникнення конфіскації.

Вищезазначені відомості щодо третьої особи повинні бути встановлені в судовому порядку на підставі достатності доказів.

Підставою арешту майна є наявність ухвали слідчого судді чи суду за наявності сукупності підстав чи розумних підозр вважати, що майно є предметом, доказом злочину, засобом чи знаряддям його вчинення, набуте злочинним шляхом, є доходом від вчиненого злочину або отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину. Арешт майна можливий також у випадках, коли санкцією статтіКримінального кодексу України, що інкримінується підозрюваному, обвинуваченому, передбачається застосування конфіскації, до підозрюваної, обвинуваченої особи заявлено цивільний позов у кримінальному провадженні. Арешт також може бути застосовано до майна третіх осіб з урахуванням частини другої цієї статті.

Арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, які перебувають у власності або володінні, користуванні, розпорядженні підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

У випадках, передбачених п.1 ч.2 ст.170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст.98 цього Кодексу.

Майно, на яке спрямоване кримінальне правопорушення повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто являється його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправні впливу (відчуження, знищення, приховування) на певне майно, що, як наслідок перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

Арешт майна з підстав передбачених ч. 2 ст. 170 КПК України по суті являє собі форму забезпечення доказів, є самостійною правовою підставою для арешту майна поряд з забезпеченням цивільного позову та конфіскацією майна та, на відміну від дій останніх правових підстав, не вимагає оголошення підозри у кримінальне провадженні і не пов`язує особу підозрюваного з можливістю арешту такого майна.

В силу положень ст.171 КПК України з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

З наданих суду до клопотання письмових доказів вбачається, що речі і документи, на яке слідчий просить накласти арешт, яке було вилучено під час проведення обшуку, відповідає критеріям, визначеним ст.ст.98, 170 КПК України, оскільки воно може бути доказом злочину, містить інформацію про обставини вчинення кримінального правопорушення.

Незастосування заходів забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна може призвести до його знищення або спотворення інформації.

З врахуванням викладеного, вважаю, що клопотання слідчого підлягає задоволенню, а вилучене майно підлягає арешту з метою збереження речових доказів.

Керуючись вимогами ст. ст.131, 132, 167, 170-173 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в:

клопотання слідчого СУ Гу НП у м.Києві ОСОБА_3 , погоджене прокурором прокуратури м.Києва ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні № 42019100000000777 від 06.12.2019 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.191 КК України, задовольнити.

Накласти арешт на речі і документи, вилучені 22.05.2020 під час обшуку в приміщеннях Ритуальноїслужби СКП«Спеціалізований комбінатпідприємств комунально-побутовогообслуговування» виконавчогооргану Київради(Київськоїміської державноїадміністрації)(ЄДРПОУ03358475)по вул. Бульварно-Кудрявська, 47/14, м. Києва, а саме:

-Експертний звіт щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт електричних мереж Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 1 арк.

-Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2019 року на 1 арк.

-Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2019 року за формою №КБ-2в за адресою: «Капітальний ремонт електричних мереж Лісового кладовища, вул. Крайня, 3», на 7 арк.

-Підсумкова відомість ресурсів, об`єкт: електричні мережі приміщень

-Платіжне доручення №6 від 19.08.2019 на 1 арк.

-довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати №2 за адресою: Капітальний ремонт електричних мереж Лісового кладовища, на 1 арк.

-Акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року за формою №КБ-2в за адресою: «Капітальний ремонт електричних мереж Лісового кладовища, вул. Крайня, 3», на 7 арк.

-Підсумкова відомість ресурсів, об`єкт: електричні мережі приміщень Лісового кладовища, на 8 арк.

-Акт вартості устаткування, що придбавається виконавцем робіт за об`єктом: «Капітальний ремонт електричних мереж Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 2 арк.

-Платіжне доручення №10 від 02.10.2019 на 1 арк.

-Платіжне доручення №44 від 15.05.2019 на 1 арк.

-Договір №13 від 12.02.2019 про надання послуг поточного ремонту між ТОВ «Артеон» та Ритуальноою службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» із додатком на 4 арк.

-Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на поточний ремонт за об`єктом: «Поточний ремонт електричної мережі Південного кладовища, с. Віта-Поштова» на 3 арк.

-Підсумкова відомість ресурсів за об`єктом: «Поточний ремонт електричної мережі Південного кладовища, с. Віта-Поштова» на 4 арк.

-Календарний графік виконання робіт за об`єктом: «Поточний ремонт електричної мережі Південного кладовища, с. Віта-Поштова» на 1 арк.

-Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати №1 за лютий 2019 року на 1 арк.

-Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за лютий 2019 року за формою №КБ-2в за адресою: «Поточний ремонт електричної мережі Південного кладовища, с. Віта-Поштова», на 4 арк.

-Підсумкова відомість ресурсів за об`єктом: «Поточний ремонт електричної мережі Південного кладовища, с. Віта-Поштова» на 3 арк.

-Договір підряду №46 від 03.05.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» із додатком на 11 арк.

-Копія експертного звіту за робочим проектом за об`єктом: «Капітальний ремонт фасаду адміністративної будівлі Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 1 арк.

-Копія зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва за об`єктом: «Капітальний ремонт фасаду адміністративної будівлі Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 2 арк.

-Копія наказу № 43 від 15.04.2019 про затвердження проектної документації з капітального ремонту фасаду адміністративної будівлі Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 1 арк.

-Договірна ціна, локальний кошторис на будівельні роботи, підсумкова відомість ресурсів, календарний план виконання робіт за об`єктом: «Капітальний ремонт фасаду адміністративної будівлі Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 16 арк.

-Платіжне доручення №2 від 27.05.2019 на 1 арк.

-Довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, Акти приймання виконаних будівельних робіт, Підсумкові відомості ресурсів за об`єктом: «Капітальний ремонт фасаду адміністративної будівлі Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 21 арк.

-Платіжне доручення №3 від 19.06.2019 на 1 арк.

-Експертний звіт щодо розгляду кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт фасаду адміністративної будівлі Лісового кладовища, вул. Крайня, 3» на 1 арк.

-Додаткова угода №2 від 25.11.2019 до договору №123 від 10.10.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» на 1 арк.

-Дефектний акт, договірна ціна, локальний кошторис на будівельні роботи, підсумкова відомість ресурсів за об`єктом: «Капітальний ремонт громадських вбиралень Міського кладовища, вул. Стеценка, 18» на 38 арк.

-Додаткова угода №1 від 11.10.2019 до договору №123 від 10.10.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» на 1 арк.

-Договір підряду №123 від 10.10.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» на 11 арк.

-Договірна ціна, Локальний кошторис на будівельні роботи, підсумкова відомість ресурсів, календарний план виконання робіт, копія експертного звіту копія зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва, копія наказу №107 від 10.10.2019, експертний звіт, платіжне доручення №15 від 07.11.2019, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акт приймання виконаних будівельних робіт, підсумкова відомість ресурсів, платіжне доручення №18 від 26.11.2019довідка про вартість виконаних робіт №2, акт №2 приймання виконаних робіт, підсумкова відомість ресурсів (витрати по факту) за об`єктом: «Капітальний ремонт громадських вбиралень Міського кладовища, вул. Стеценка, 18» на 76 арк.

-Додаткова угода №2 від 11.10.2019 до договору №89 від 31.07.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», дефектний акт №2, договірна ціна, локальний кошторис на будівельні роботи, підсумкова відомість ресурсів, додаткова угода №1 від 11.10.2019 до договору №89 від 31.07.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір підряду №89 від 31.07.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договірна ціна, локальний кошторис на будівельні роботи 2-1-1, підсумкова відомість ресурсів, календарний план виконання робіт, копія експертного звіту, копія зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва, копія наказу №88 від 31.07.2019, платіжне доручення №9 від 11.09.2019, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акт №1 приймання виконаних будівельних робіт, підсумкова відомість ресурсів, платіжне доручення №11 від 17.10.2019, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акт №2 приймання виконаних робіт, підсумкова відомість ресурсів, експертний звіт за об`єктом: «Капітальний ремонт покрівель виробничих та господарських приміщень Міського кладовища, вул. Стеценка, 18» на 97 арк.

-Додаткова угоду №1 від 17.10.2019 до договору №15 від 01.03.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», протокол погодження договірної ціни, договір № 15 від 01.03.2019 на виконання проектних робіт між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», протокол погодження договірної ціни, завдання на проектування, зведений кошторис, кошториси, календарний план виконання робіт, платіжне доручення №5 від 21.11.2019, акт №1 на виконання проектних робіт, експертний звіт за об`єктом: Будівництво колумбарної стіни на Міському кладовищі, вул. Стеценка, 8» на 25 арк.

-Договір №55 від 23.05.2019 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договірна ціна, локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, підсумкова відомість ресурсів, календарний графік виконання робіт, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акт №1 приймання виконаних будівельних робіт, підсумкова відомість ресурсів, платіжне доручення №354 від 23.07.2019 за об`єктом: «Поточний ремонт огорожі Байкового кладовища, вул. Байкова, 6» на 22 арк.

-Договір №70 від 26.06.2019 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договірна ціна, локальний кошторис, підсумкові відомості ресурсів, календарний графік виконання робіт, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акт №1 приймання виконаних будівельних робіт, копія платіжного доручення №1353 від 01.07.2019 за об`єктом: «Ремонт водопроводу до будівлі головного корпусу по вул. Стеценка, 20-А» на 18 арк.

-Договір №48 від 08.05.2019 про надання послуг поточного ремонту між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», календарний графік виконання робіт, договірна ціна, локальний кошторис на будівельні роботи, підсумкові відомості ресурсів, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акт №1 приймання виконаних будівельних робіт, відомість витрачених ресурсів витрат замовника, копія платіжного доручення №1025 від 10.05.2019 за об`єктом: «Ремонт покриття покрівлі будівлі КНС за адресою вул. Стеценка, 20-а м. Києва» на 21 арк.

-Договір №141 від 21.11.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №2 від 11.10.2019 до договору №90 від 31.07.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 11.10.2019 до договору №90 від 31.07.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір підряду №90 від 31.07.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», зведені кошториси, дефектні акти, договірна ціна, локальні кошториси, підсумкові відомості ресурсів, відомості ресурсів витрат замовника, календарні графіки виконання робіт, довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акти приймання виконаних будівельних робіт, відомості витрачених ресурсів витрат замовника, платіжні доручення та їх копії, копії наказів на 66 арк.

-Додаткова угода №2 від 24.04.2020 до договору №126 від 24.12.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», Додаткова угода №1 від 24.12.2020 до договору №126 від 15.10.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №126 від 5.10.2019 про надання послуг з авторського нагляду між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», графік виконання робіт, кошторис на 9 арк.

-Додаткова угода №7 від 16.04.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №6 від 16.04.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №5 від 18.02.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №4 від 18.02.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №3 від 24.12.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №2 від 16.12.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 09.12.2020 до договору №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір підряду №148 від 02.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додатки, договірна ціна, локальний кошторис, підсумкова відомість ресурсів, календарний план виконання робіт, зведений кошторисний розрахунок, банківська виписка, експертний звіт, його копія, копія листа «Укрдордержбудекспертизи», копія наказу, титул об`єкта будівництва, об`єктний кошторис, відомість трудомісткості і заробітної плати, повідомлення про внесення змін до договору, тендерна документація на 75 арк.

-Додаткова угода №1 від 20.09.2019 до договору підряду №63 від 14.06.2019 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір підряду №63 від 14.06.2019 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додатки, договірна ціна, локальні кошториси, підсумкова відомість ресурсів, копія експертного звіту, зведені кошторисні розрахунки, копія наказу №62 від 14.06.2019 на 82 арк.

-Робочі проекти будівельних робіт за замовленням Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» в 5 томах на 322 арк.

-Договір №20 від 12.03.2019 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №12 від 12.02.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №16 від 01.03.2019 на виконання проектних робіт між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 04.11.2019 до договору №95 від 07.08.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №95 від 07.08.2019 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №184 від 28.12.2019 між ТОВ «Данато Трейд» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додатки, кошториси, календарні плани виконання робіт, завдання на проектування, акти здачі-прийняття робіт, платіжні доручення, експертний звіт, акт на виконання проектних робіт, підсумкові відомості ресурсів, довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати, акти прийняття виконаних будівельних робіт, копія платіжного доручення на 81 арк.

-Копії посадових інструкцій головного інженера, заступника директора Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», наказів про прийняття на роботу, призначення, переведення, звільнення, контракту із директором підприємства, штатних розписів, витягу з ЄДРПОУ, розпоряджень голови виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Статуту СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» на 93 арк.

-Копія акту №1-30/177 від 18.03.2020 ревізії фінансово-господарської діяльності Ритуальної служби СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», актів вибіркового контрольного обміру/обстеження на 83 арк.

-Копії листування з ТОВ «Артеон», ТОВ «Абсолют-Компані», ТОВ «Данато Трейд» на 6 арк.

-Договір №132 від 21.11.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №171 від 20.12.2017 про надання послуг поточного ремонту між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №136 від 28.11.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №136 від 28.11.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №172 від 20.12.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №173 від 20.12.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №133 від 21.11.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №143 від 07.12.2018 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №47 від 16.04.2018 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №93 від 18.07.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 16.11.2018 до договору підряду №59 від 10.05.2018 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір підряду №59 від 10.05.2018 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №48 від 16.04.2018 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №3 від 24.04.2018 до договору №106 від 05.09.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №2 від 27.02.2018 до договору №106 від 05.09.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 04.12.2018 до договору №106 від 05.09.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №106 від 05.09.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №139 від 05.12.2018 про надання послуг поточного ремонту між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №134 від 04.12.2018 про надання послуг поточного ремонту між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №141 від 04.12.2017 між ТОВ «Артеон» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №92 від 18.07.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №76 від 22.06.2018 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №2 від 16.11.2018 до договору підряду №75 від 18.06.2018 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 28.08.2018 до договору підряду №75 від 18.06.2018 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір підряду №75 від 18.06.2018 між ТОВ «Абсолют-Компані» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додаткова угода №1 від 02.10.2017 до договору №97 від 08.08.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», договір №97 від 08.08.2017 між ТОВ «Делікс Плюс» та Ритуальною службою СКП «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування», додатки, експертні звіти та їх копії, копії наказів, копія зведеного кошторисного розрахунку, договірна ціна, локальні кошториси, підсумкові відомості ресурсів, календарний графік виконання робіт, листування Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА з ГУ ДКСУ у м. Києві, довідки про вартість виконаних робіт та витрати, акти приймання виконаних робіт, платіжні доручення, рахунки на оплату, акти вартості устаткування, копія листування з ТОВ «Абсолют-Компані» на 1020 арк.

-Експертні звіти щодо розгляду кошторисної частини проектної документації, зведені кошторисні розрахунки, локальні кошториси, розрахунки витрат, протоколи узгодження цін, відомості обсягів робіт, підсумкові відомості ресурсів, розрахунки класу наслідків та відповідальності об`єктів, розрахунки витрат, додатки до завдання на проектування на 174 арк.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти днів до Київського апеляційного суду.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення12.06.2020
Оприлюднено09.02.2023

Судовий реєстр по справі —752/6484/20

Ухвала від 23.03.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 22.03.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 04.08.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 26.04.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 26.04.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 28.09.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Паленик Ігор Григорович

Ухвала від 16.07.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 16.07.2021

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 17.06.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Паленик Ігор Григорович

Ухвала від 14.05.2020

Кримінальне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні