Ухвала
від 08.07.2020 по справі 404/3730/20
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/3730/20

Номер провадження 2/404/976/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження у справі за правилами

загального позовного провадження

08 липня 2020 року м. Кропивницький

Суддя Кіровського районного суду м. Кіровограда - Іванова Н.Ю., розглянувши матеріали позовної заяви Органу опіки та піклування міської ради міста Кропивницького (місцезнаходження: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна 41) до ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне некомерційне підприємство Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу управління охорони здоров`я Кіровоградської обласної ради (місцезнаходження: 25009, м. Кропивницький, вул. Глінки 46) про позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В :

Позивач, Орган опіки та піклування міської ради міста Кропивницького, звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне некомерційне підприємство Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу управління охорони здоров`я Кіровоградської обласної ради, по якому просить:

- позбавити батьківських прав ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відносно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

- дитину ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , залишити на опікуванні органу опіки та піклування Міської ради міста Кропивницького.

- У відповідності до ст. 17 Закону України Про охорону дитинства накласти заборону на відчуження житла за адресою: АДРЕСА_2 .

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті

провадження, що визначені статтями 185, 186 ЦПК України, відсутні.

Будь-яких заяв і клопотань від позивача разом із позовною заявою не надходило.

Керуючись статтями 187, 189, 190, 260, 261 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у цивільній справі № 404/3730/20, номер провадження 2/404/976/20 за позовною заявою Органу опіки та піклування міської ради міста Кропивницького (місцезнаходження: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна 41) до ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне некомерційне підприємство Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу управління охорони здоров`я Кіровоградської обласної ради (місцезнаходження: 25009, м. Кропивницький, вул. Глінки 46) про позбавлення батьківських прав.

Призначити розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 07 жовтня 2020 року о 10 год. 00 хв., в приміщенні Кіровського районного суду м. Кіровограда, за адресою: м. Кропивницький, вул. Габдрахманова, 7, 2-й поверх, зал № 16.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинний відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Третій особі для надання суду пояснень щодо позову або відзиву та доказів встановити п`ятиденний строк з дня їх отримання, попередивши, що у разі їх ненадання у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. У поясненнях третьої особи щодо позову або відзиву третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Пояснення третьої особи підписуються третьою особою або її представником. До пояснень третьої особи застосовуються тотожні для відзиву правила.

Учасники справи мають право надати відповідь на пояснення третіх осіб, свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив - до закінчення підготовчого провадження.

Звернути увагу учасників справи, що згідно ч. 2 ст. 222 ЦПК України суд залишає без розгляду заяви та клопотання, які без поважних причин не були заявлені в підготовчому провадженні або в інший строк, визначений судом.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається http://kr.kr.court.gov.ua.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачу та третій особі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда Н. Ю. Іванова

Дата ухвалення рішення08.07.2020
Оприлюднено09.07.2020
Номер документу90268092
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —404/3730/20

Рішення від 18.05.2021

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Рішення від 18.05.2021

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Ухвала від 18.03.2021

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Ухвала від 15.07.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

Ухвала від 08.07.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні