Ухвала
від 13.07.2020 по справі 414/1220/20
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

13 липня 2020 р. м. Кремінна

Справа № 414/1220/20

Провадження № 2-о/414/123/2020

Кремінський районний суд Луганської області у складі:

головуючої судді Тесленко І.О.,

за участі секретаря судового засідання Горбаньової Ю.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні у м. Кремінна розглянувши заяву ОСОБА_1 (який мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ), від імені якого діє адвокат Михайлов Сергій Вікторович (93401, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, квартал МЖК Мрія , 2, офіс 2), заінтересована особа Кремінський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) (місцезнаходження 92900, Луганська область, м. Кремінна, вул. Слобожанська, 5, код ЄДРПОУ 21758050) про встановлення факту народження,

встановив:

Кремінським районним судом Луганської області за правилами окремого провадження розглядається справа заявою ОСОБА_1 , від імені якого діє адвокат Михайлов Сергій Вікторович, заінтересована особа Кремінський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про встановлення факту народження.

В судове засідання позивач та його представник не з`явились. Представник заявника надав суду заяву в якій просив справу розглянути 13.07.2020 року за його відсутності. Також, надав суду клопотання від імені ОСОБА_2 , яка є матір`ю заявника, в якому просив на підставі положень ст.ст. 43, 50 ЦПК України, залучити її для участі у справі як ще одного заявника. ОСОБА_2 надала суду заяву в якій просила розгляд справи здійснити за її відсутності.

Заінтересована особа в судове засідання представника не надіслала, про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином.

Дослідивши матеріали справи та надане клопотання, заслухавши пояснення учасників судового провадження, які з`явились до судового засідання, суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Згідно до ст. 50 ЦПК України, участь у справі кількох позивачів або відповідачів , позов може бути пред`явлений спільно кількома позивачами або до кількох відповідачів. Кожен із позивачів або відповідачів щодо другої сторони діє в цивільному процесі самостійно. Участь у справі кількох позивачів і (або) відповідачів (процесуальна співучасть) допускається, якщо: 1) предметом спору є спільні права чи обов`язки кількох позивачів або відповідачів; 2) права та обов`язки кількох позивачів чи відповідачів виникли з однієї підстави; 3) предметом спору є однорідні права і обов`язки.

З врахуванням положень ЦПК України, суд вважає, що клопотання ОСОБА_2 підлягає задоволенню, оскільки заява подана заявником щодо встановлення факту народження, а вона є його матір`ю.

З врахуванням залучення ще одного заявника по справі, судовий розгляд справи необхідно відкласти.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 43, 50, 240, 294, ЦПК України, суд

ухвалив:

залучити до розгляду справи за заявою ОСОБА_1 , від імені якого діє адвокат Михайлов Сергій Вікторович, заінтересована особа Кремінський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про встановлення факту народження у якості ще одного заявника по справі ОСОБА_2 .

У зв`язку з залученням до розгляду справи ще одного заявника, судовий розгляд справи відкласти на 21 липня 2020 року на 14 годині 30 хвилин.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Тесленко І.О.

Дата ухвалення рішення13.07.2020
Оприлюднено15.07.2020
Номер документу90344854
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту народження

Судовий реєстр по справі —414/1220/20

Рішення від 22.07.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Тесленко І. О.

Рішення від 22.07.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Тесленко І. О.

Ухвала від 13.07.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Тесленко І. О.

Ухвала від 15.06.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Тесленко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні