Рішення
від 27.05.2020 по справі 673/155/20
ДЕРАЖНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 673/155/20

Провадження № 2/673/245/20

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27.05.2020 року м. Деражня

Деражнянський районний суд

Хмельницької області

в складі: головуючий - суддя Дворнін О.С.

при секретарі судового засідання Демчишиній Н.Г.

на підставі письмової заяви ОСОБА_1

з участю представника відповідача Пасєки В.І.

свідка ОСОБА_3

розглянув у підготовчому судовому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Гришковецької сільської ради Деражнянського району Хмельницької області, про встановлення факту родинних відносин та визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування.

Заслухавши пояснення представника позивача, показання свідків та дослідивши матеріали справи, суд вважає позовну заяву обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 258-268 ЦПК України, викладаючи вступну та резолютивну частини рішення, суд,-

В И Р І Ш И В :

Позов задовольнити.

Встановити юридичний факт, що ОСОБА_4 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 є рідною сестрою батька позивачки - ОСОБА_5 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 та тіткою ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Визнати за ОСОБА_1 право на земельну частку (пай) розміром 3.00 в умовах кадастрових гектарах, що знаходяться на території Гришковецької сільської ради Деражнянського району Хмельницької області, яке успадкував її батько ОСОБА_5 після смерті своєї сестри ОСОБА_4 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Складання повного рішення відкладено на строк не більше десяти днів з дня закінчення розгляду справи, у зв`язку з чим строк апеляційного оскарження обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Хмельницького апеляційного суду через Деражнянський районний суд Хмельницької області.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повне найменування сторін та інших учасників справи, які при проголошенні рішення суду суддя не оголошує:

позивач - ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: с. Згар Деражнянський район Хмельницька область, паспорт серії НОМЕР_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_2 ;

відповідач - Гришковецька сільська рада Деражнянського району Хмельницької області, код ЄДРПОУ 22786260, адреса: 32235, с. Гришки Деражнянський район Хмельницька область.

Суддя О. С. Дворнін

Дата ухвалення рішення27.05.2020
Оприлюднено15.07.2020
Номер документу90352984
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —673/155/20

Рішення від 27.05.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Рішення від 27.05.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні