Ухвала
від 21.04.2020 по справі 607/6401/20
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

21.04.2020 Справа №607/6401/20

Суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області Позняк В.М., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 до Відкритого акціонерного товариства Тернопільське об`єднання Текстерно , третя особа ОСОБА_2 про відшкодування матеріальної та моральної шкоди завданої внаслідок ДТП , -

в с т а н о в и в:

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, дану позовну заяву належить розглядати у порядку цивільного судочинства, справа підсудна Тернопільському міськрайонному суду.

Відповідно з вимогами ч. 1 ст. 187 ЦПК України суддя відкриває провадження в цивільній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для повернення позовної заяви, залишення її без руху чи відмови у відкритті провадження у справі.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Відкритого акціонерного товариства Тернопільське об`єднання Текстерно (вул. Текстильна, 18, м. Тернопіль), третя особа ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) про відшкодування матеріальної та моральної шкоди завданої внаслідок ДТП .

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Призначити судове засідання на 14 годину 30 хвилин 19 травня 2020 року в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області (м.Тернопіль, вул.Котляревського, 34, 1 поверх, зал судових засідань №11).

Витребувати у відкритого акціонерного товариства Тернопільське об`єднання Текстерно належним чином завірені копії розпорядчих документів про прийняття ОСОБА_2 на посаду водія ВАТ Тернопільське об`єднання Текстерно ; правовстановлюючих документів на володіння та користування автомобілем Suzuki Jimny , реєстраційний номер НОМЕР_1 , за водієм ОСОБА_2 .

Витребувати в Головного управління ДПС у Тернопільській області інформацію: з ким станом на 30 червня 2016 року перебував в трудових відносинах фізична особа-платник податків ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та яку посаду обіймав?

Витребувати завірену у встановленому порядку в ТОВ Лоджистік Сервіс (код ЄДРПОУ 31306720; 01033, м.Київ, вул. Володимирська, 99) інформацію та документальне підтвердження правових підстав передачі автомобіля Suzuki Jimny , реєстраційний номер НОМЕР_1 , третім особам, зокрема щодо використання автомобіля ВАТ Тернопільське об`єднання Текстерно .

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Відповідач вправі подати заяву із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження в десятиденний строк, з дня вручення ухвали.

Відповідач вправі подати відзив на позов в строк, що не перевищує п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відзиву до суду.

Позивач вправі подати відповідь на відзив в п`ятиденний строк з дня отримання відзиву на позов. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відповіді на відзив до суду.

Відповідач вправі подати заперечення в п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечень та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням заперечень до суду.

Третя особа вправі подати пояснення щодо позову в строк, що не перевищує п`ять днів з дня отримання копії позовної заяви, а щодо відзиву - протягом п`яти днів з дня його отримання. Копія пояснень та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням пояснень до суду .

Копію ухвали невідкладно надіслати учасникам справи, які беруть участь у справі. Одночасно відповідачу направити копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається - tem.te.court.gov.ua.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею .

СуддяВ. М. Позняк

Дата ухвалення рішення21.04.2020
Оприлюднено15.07.2020
Номер документу90373723
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної та моральної шкоди завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —607/6401/20

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Храпак Н. М.

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Храпак Н. М.

Рішення від 08.09.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Позняк В. М.

Рішення від 08.09.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Позняк В. М.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Позняк В. М.

Ухвала від 21.04.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Позняк В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні