Ухвала
від 17.07.2020 по справі 367/3095/20
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 367/3095/20 Головуючий у 1-й інстанції - Карабаз Н.Ф.

Апеляційне провадження № 22-ц/824/9796 / 2020 Доповідач - Рубан С.М .

У Х В А Л А

17 липня 2020 року Київський апеляційний суд у складі судді судової палати з розгляду цивільних справ Рубан С.М., розглянувши заяву Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировичапро відкликання апеляційної скарги на ухвалу Ірпінського міського суду Київської області від 04 червня 2020 року у справі за поданням Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировича про обмеження у праві виїзду за межі України боржника ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 , -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Ірпінського міського суду Київської області від 04 червня 2020 року відмовлено у задоволенні подання Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировича про обмеження у праві виїзду за межі України боржника.

Не погоджуючись з ухвалою суду, 23 червня 2020 року безпосередньо до Київського апеляційного суду Приватний виконавець виконавчого округу Київської області Говоров Павло Володимирович подав апеляційну скаргу, в якій просив скасувати ухвалу Ірпінського міського суду Київської області від 04 червня 2020 року та постановити нову ухвалу, якою задовольнити подання Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировича про обмеження у праві виїзду за межі України боржника ОСОБА_1 .

На адресу апеляційного суду апеляційна скарга надійшла 26 червня 2020 року.

01 липня 2020 року Київський апеляційний суд надіслав до Ірпінського міського суду Київської області запит про направлення на адресу апеляційного суду вищевказаної справи.

15 липня 2020 року на адресу апеляційного суду надійшли матеріали справи за поданнямПриватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировича про обмеження у праві виїзду за межі України боржника ОСОБА_1 , стягувач ОСОБА_2 .

Того ж дня, на адресу Київського апеляційного суду надійшла заява від Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировичапро відкликання апеляційної скарги на ухвалу Ірпінського міського суду Київської області від 04 червня 2020 року.

Відповідно до ч. 3 ст. 364 ЦПК України особа, яка подала апеляційну скаргу має право відкликати її до постановлення ухвали про відкриття апеляційного провадження.

Згідно п. 2 ч. 5 ст. 357 ЦПК України апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається судом апеляційної інстанції, якщо до постановлення ухвали про відкриття апеляційного провадження особа, яка подала апеляційну скаргу, подала заяву про її відкликання.

Оскільки станом на день надходження заяви Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировича про відкликання поданої ним апеляційної скарги судом апеляційної інстанції ухвала про відкриття апеляційного провадження не постановлялася, суд вважає за можливе задовольнити заяву Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировичапро відкликання апеляційної скарги та повернути її скаржнику.

Копію ухвали про повернення апеляційної скарги надіслати учасникам справи у порядку, визначеному статтею 272 цього Кодексу. Скаржнику надіслати копію ухвали про повернення апеляційної скарги разом з апеляційною скаргою та доданими до неї матеріалами, як це передбачено ч.8 ст. 357 ЦПК України.

Керуючись ст. 357, 364 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировича про відкликання апеляційної скарги - задовольнити.

Апеляційну скаргу Приватного виконавця виконавчого округу Київської області Говорова Павла Володимировичана ухвалу Ірпінського міського суду Київської області від 04 червня 2020 року - повернути скаржнику.

Копію ухвали про повернення апеляційної скарги разом з апеляційною скаргою та доданими до скарги матеріалами надіслати Приватному виконавцю виконавчого округу Київської області Говорову Павлу Володимировичу, копію апеляційної скарги залишити у справі.

Іншим особам, які беруть участь у справі, надіслати копію відповідної ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту підписання, оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Суддя Рубан С.М.

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення17.07.2020
Оприлюднено20.07.2020
Номер документу90457126
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —367/3095/20

Ухвала від 17.07.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Рубан Світлана Михайлівна

Ухвала від 04.06.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 04.06.2020

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні