Ухвала
від 20.07.2020 по справі 9/36
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Господарський суд Рівненської області

вул. Набережна, 26-А, м. Рівне, 33013


УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

20 липня 2020 року м. Рівне Справа № 9/36

Господарський суд Рівненської області у складі судді Войтюка В.Р., при секретарі судового засідання Мамчур А.Ю., розглянувши матеріали клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач"

у справі

за заявою ОСОБА_1

до Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач"

про банкрутство.

В судове засідання учасники процесу не з`явилися.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 13 листопада 2009 року за заявою Приватного підприємства "Виробничо-комерційна фірма "ПЛАСТИКПАК" (правонаступником якого є ОСОБА_1 відповідно до ухвали господарського суду Рівненської області від 03 вересня 2014 року) порушено провадження у справі № 9/36 про банкрутство ПАТ "Рівнеголовпостач" (ІК 04542761) на загальних підставах Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 29 листопада 2010 року введено процедуру розпорядження майном боржника, призначено розпорядником майна Анапріюка А.С.

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 29 червня 2011 року затверджено реєстр вимог кредиторів ПАТ "Рівнеголовпостач".

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 03 вересня 2014 року, зокрема, усунуто арбітражного керуючого Анапріюка А.С. від виконання повноважень розпорядника майна, призначено розпорядником майна Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач" арбітражного керуючого Михайловського С. В.

Постановою Господарського суду Рівненської області від 22 жовтня 2014 року Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором арбітражного керуючого Михайловського С.В.

22 червня 2020 року до відділу канцелярії та документального забезпечення господарського суду Рівненської області від арбітражного керуючого Михайловського С.В. надійшло клопотання, в якому останній просить суд затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач".

Ухвалою Господарського суду Рівненської області 30 червня 2020 року призначено клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач" до розгляду в судовому засіданні на 20 липня 2020 року.

В судове засідання 20 липня 2020 року учасники процесу не з`явилися.

Відповідно до ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Відповідно до ч. 2 ст. 202 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав: 1) неявка в судове засідання учасника справи, щодо якого немає відомостей про направлення йому ухвали з повідомленням про дату, час і місце судового засідання; 2) перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними; 3) виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи;4) необхідність витребування нових доказів, у випадку коли учасник справи обґрунтував неможливість з`явлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження.

У відповідності до ст. 216 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 202 цього Кодексу. Про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 2, 4, 43 Кодекс України з процедур банкрутства, ст. ст. 12, 52, 202, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Публічного акціонерного товариства "Рівнеголовпостач" на "12" серпня 2020 р. об 12:00 год., судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Рівненської області (в залі судових засідань каб. № 15).

2. Суд звертає увагу сторін що подання доказів у справі здійснюється відповідно до ст. 80 ГПК України .

3. При направленні у судове засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 Господарського процесуального кодексу України документи, що підтверджують повноваження представників.

4. Ухвалу направити всім учасникам провадження у справі.

Ухвала набирає законної сили 20 липня 2020 року у відповідності до приписів ст. 235 Господарського процесуального кодексу України та оскарженню не підлягає.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://rv.arbitr.gov.ua .

Суддя Войтюк В.Р.

Дата ухвалення рішення20.07.2020
Оприлюднено22.07.2020
Номер документу90515152
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство. В судове засідання учасники процесу не з`явилися

Судовий реєстр по справі —9/36

Ухвала від 12.08.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 23.10.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 12.08.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 20.07.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 30.06.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 09.06.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 09.06.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 21.05.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 03.01.2020

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 24.12.2019

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні