Ухвала
від 13.07.2020 по справі 183/2937/20
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/2937/20

№ 2-о/183/127/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

13 липня 2020 року суддя Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області Сорока О.В., розглянувши цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи - територіальна громада Миколаївської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області, приватний нотаріус Новомосковського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Дейнего Світлана Іванівна про встановлення факту проживання однією сім`єю без реєстрації шлюбу, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області з заявою про встановлення факту проживання однією сім`єю без реєстрації шлюбу.

Ухвалою суду від 29 травня 2020 року, вищевказану заяву було залишено без руху, а заявнику надано час для усунення недоліків.

13 липня 2020 року на адресу суду від заявника надійшла заява про усунення недоліків заяви.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Зазначена заява подана з додержанням вимог статей 175 , 177 , 318 ЦПК України . Відсутні підстави, визначені статтями 185-186 , 318 ЦПК України для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі.

Крім того судом на обговорення було поставлено питання про витребування у приватного нотаріуса Новомосковського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Дейнего С.І., копію спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 , актовий запис № 24.

Відповідно до ч. 6 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Відповідно до ч. 7 ст. 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Відповідно до ч. 8 ст. 84 ЦПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Дослідивши матеріали справи, вважаю за необхідне для з`ясування обставин справи, відповідно до ст. 84 ЦПК України витребувати у приватного нотаріуса Новомосковського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Дейнего С.І., копію спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 , актовий запис № 24.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 84, 187 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи - територіальна громада Миколаївської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області, приватний нотаріус Новомосковського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Дейнего Світлана Іванівна про встановлення факту проживання однією сім`єю без реєстрації шлюбу.

Призначити судове засідання в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області на 11 серпня 2020 року о 08 годину 15 хвилин.

Копію ухвали надіслати заявнику, копію ухвали та копію заяви з додатками надіслати заінтересованим особам.

Зобов`язати приватного нотаріуса Новомосковського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Дейнего С.І., надати копію спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 , актовий запис № 24.

Апеляційна скарга на ухвалу суду Новомосковського міськрайонного суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: inbox @ nm.dp.court.gov.ua.

Ухвала не набрала законної сили.

Суддя: О. В. Сорока

СудНовомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.07.2020
Оприлюднено23.07.2020
Номер документу90522012
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —183/2937/20

Рішення від 11.08.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 13.07.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

Ухвала від 29.05.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Сорока О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні