Ухвала
від 23.07.2020 по справі 922/1821/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під`їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"23" липня 2020 р. Справа № 922/1821/16

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Усатого В.О.

при секретарі судового засідання Мазуренко А.О.

учасники процесу не з"явилися

Розглянувши справу

за заявою ТОВ "Нітроінвест", м. Київ

до ТОВ "Беркана Плюс", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 18.12.2018 р. ТОВ "Беркана Плюс" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором арбітражного керуючого Саутенко С.О., зобов`язано ліквідатора в строк до 18.12.2019 р. виконати ліквідаційну процедуру та надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, ліквідаційний баланс, а також всі докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури.

Ухвалою суду від 05.12.2019 р. враховуючи, що строк ліквідаційної прцедури завершується, звіт ліквідатора було призначено до розгляду.

В подальшому, враховуючи необхідність завершення ліквідаційної процедури та отримання всіх доказів її виконання розгляд звіту ліквідатора неодноразово відкладався.

До суду від ліквідатора надійшла заява (вх. № 16403 від 17.07.2010 р.) про затвердження мирової угоди.

21.07.2020 р. від кредитора ТОВ "Нітроінвест" надійшло клопотання про затвердження мирової угоди, а також клопотання про розгляд справи без участі його представника.

В судовому засіданні 23.07.2020 р. ліквідатор просив суд затвердити мирову угоду, укладено між боржником та єдиним кредитором ТОВ "Нітроінвест" на підставі ст.192 ГПК України, наслідки укладання якої йому та кредитору відомі, та закрити провадження у даній справі.

В судовому засіданні 23.07.2020 р. оголошено перерву до 15:00.

Після перерви учасники справи не з"явилися.

Розглянувши умови мирової угоди, суд зазначає наступне.

Ухвалою суду від 21.06.2016 року порушено провадження у справі № 922/1821/16 за заявою ТОВ "Нітроінвест" про банкрутство ТОВ "Беркана Плюс" та введено процедуру розпорядження майном ТОВ "Беркана Плюс", призначено розпорядником майна арбітражного керуючого Саутенко С.О.; зобов`язано розпорядника майна розглянути вимоги кредиторів, попереднє засідання призначити на 04.08.2016 р.

22.06.2016 року на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України здійснено публікацію оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ТОВ "Беркана Плюс" за № 32805, після якого до суду у встановлений ч.1 ст. 23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" строк заяв з вимогами до боржника не надійшло.

Ухвалою суду від 04.08.2016 р. затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ "Беркана Плюс" ( код 33288599, адреса : 61002, м. Харків, вул. Дарвіна,20) у складі вимог ТОВ "Нітроінвест" на загальну суму 4844080,00 грн. (четверта черги реєстру вимог кредиторів) та 13780,00 грн. витрат із сплати судового збору за порушення провадження у справі про банкрутство - (1 черга реєстру вимог кредиторів), визначено, що особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі.

Ухвалою суду від 13.12.2016 р. припинено процедуру розпорядження майном ТОВ "Беркана Плюс" та повноваження розпорядника майна, введено процедуру санації боржника - ТОВ "Беркана Плюс" строком на шість місяців, призначено керуючим санацією боржника арбітражного керуючого Саутенка С.О.

Ухвалою суду від 10.04.2017 р. затверджено план санації ТОВ "Беркана Плюс", розроблений керуючим санацією та схвалений 06.03.2017 р. комітетом кредиторів ТОВ "Беркана Плюс".

Ухвалою суду від 29.08.2017 р. продовжено процедуру санації ТОВ "Беркана Плюс" на дванадцять місяців - до 13.06.2018 р.; продовжено повноваження керуючого санацією ТОВ "Беркана Плюс" арбітражного керуючого Саутенка С.О. на дванадцять місяців - до 13.06.2018 р.

Постановою суду від 18.12.2018 р. ТОВ "Беркана Плюс" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором арбітражного керуючого Саутенко С.О.

Оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури здійснено 18.12.2018 р. № 56422, після якого заяв від кредиторів з грошовими вимогами до суду не надійшло.

Таким чином, єдиним кредитором боржника є ТОВ "Нітроінвест".

Відповідно до ч.1 ст.59 Кодексу України з процедур банкрутства, з дня ухвали господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, в тому числі, припиняються повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, якщо цього не було зроблено раніше, члени виконавчого органу (керівник) банкрута звільняються з роботи у зв`язку з банкрутством підприємства, а також припиняються повноваження власника (органу, уповноваженого управляти майном) майна банкрута.

До суду надійшла спільна заява єдиного кредитора ТОВ "Нітроінвест" та ліквідатора ТОВ "Беркана Плюс" арбітражного керуючого Саутенко С.О. про затвердження мирової угоди.

Вказана заява обґрунтована рішенням, прийнятим комітетом кредиторів на засіданні, яке відбулось 12.06.2020, за результатами якого вирішено укласти між кредитором та боржником мирову угоду у редакції, наданій ліквідатором кредитору.

Дослідивши умови мирової угоди, судом встановлено, що вона укладена на підставі ст.192 ГПК України, предметом якої є домовленість між боржником і єдиними кредитором стосовно погашення боргу ТОВ Беркана Плюс перед ТОВ Нітроінвест . Метою мирової угоди є відновлення платоспроможності ТОВ Беркана Плюс та погашення його заборгованості на умовах розстрочення виплати заборгованості кредитору. Джерелом погашення заборгованості боржника перед кредитором є сума грошових коштів, отримана від стягнення дебіторської заборгованості. Умовами мирової угоди передбачено погашення вимог кредитора в сумі 4857860,00 грн. шляхом розстрочці у строк 3 місяці з відповідним пропорційним погашенням рівними платежами.

Відповідно до ч.1 ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

Відповідно до статті 192 ГПК України, мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на підставі взаємних поступок і має стосуватися лише прав та обов`язків сторін. У мировій угоді сторони можуть вийти за межі предмета спору за умови, якщо мирова угода не порушує прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Сторони можуть укласти мирову угоду і повідомити про це суд, зробивши спільну письмову заяву, на будь-якій стадії судового процесу. До ухвалення судового рішення у зв`язку з укладенням сторонами мирової угоди суд роз`яснює сторонам наслідки такого рішення, перевіряє, чи не обмежені представники сторін вчинити відповідні дії. Укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією самою ухвалою одночасно закриває провадження у справі. Суд постановляє ухвалу про відмову у затвердженні мирової угоди і продовжує судовий розгляд, якщо: 1) умови мирової угоди суперечать закону або порушують права чи охоронювані законом інтереси інших осіб, є невиконуваними; або 2) одну із сторін мирової угоди представляє її законний представник, дії якого суперечать інтересам особи, яку він представляє.

Отже, мирова угода, яка укладається у справах позовного провадження, є інструментом урегулювання спору на підставі взаємних поступок сторін та має стосуватися прав та обов`язків сторін спору. Відповідно до частин другої та третьої статті 193 ГПК України, ухвала про затвердження мирової угоди є виконавчим документом та має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим Законом України "Про виконавче провадження", ухвала суду про затвердження мирової угоди може бути подана для її примусового виконання в порядку, передбаченому для виконання судових рішень. Ухвала суду про закриття провадження у справі за наслідком укладення мирової угоди є підставою відмови в майбутньому у відкритті провадження у справі (пункт 2 частини першої статті 175 ГПК України).

Відносини неплатоспроможності, які виникають з моменту порушення справи про банкрутство - це врегульовані законодавцем правовідносини щодо формування грошових вимог кредиторів до боржника, визначення їх черговості, призначення арбітражного керуючого на виконання певних повноважень у справах про банкрутство, введення щодо боржника передбаченої законодавством про банкрутство процедури (розпорядження майном, санації чи ліквідації), виявлення активів боржника, їх реалізації та справедливого розподілу грошових коштів, отриманих внаслідок продажу активів боржника.

Відносинам неплатоспроможності характерно те, що вони не є інструментом вирішення окремого спору між боржником та його кредитором, а повинні забезпечити колективний механізм захисту інтересів різних кредиторів (конкурсних, заставних, поточних), інших учасників провадження у справі про банкрутство та справедливий розподіл активів боржника поміж цими кредиторами, справедливі умови реалізації майна боржника з метою пропорційного захисту майнових інтересів боржника та кредиторів.

Відповідно до статті 6 Кодексу України з процедур банкрутства, щодо боржника застосовуються такі судові процедури: розпорядження майном боржника, санація боржника, ліквідація банкрута.

Отже, можливості застосування механізмів урегулювання спору, характерних для позовного провадження, яким вирішується спір між позивачем та відповідачем, зокрема, можливості укладення в межах однієї з процедур банкрутства мирової угоди за нормами ГПК України, повинні визначатися судами, виходячи з особливостей провадження у справі про банкрутство та відповідної судової процедури, яка застосовується до боржника.

Суд зазначає, що боржник перебуває на стадії ліквідаційної процедури, введеної постановою суду 18.12.2018 р. та до нього з 21.10.2019 застосовуються положення Кодексу України з процедур банкрутства відповідно до пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень цього Кодексу.

Отже, на етапі розгляду наданої на затвердження мирової угоди щодо боржника застосовуються особливості провадження у ліквідаційній процедурі, визначені Кодексу України з процедур банкрутства, та права й обов`язки учасників провадження (сторін у справі про банкрутство) визначаються цим Кодексом.

Відповідно до ч.5 ст.65 Кодексу України з процедур банкрутства, якщо майна банкрута вистачило для задоволення вимог кредиторів у повному обсязі, він вважається таким, що не має боргів і може продовжувати свою підприємницьку діяльність, що може свідчити про можливість відновлення платоспроможності боржника.

Зазначене дозволяє дійти висновку, що укладення мирової угоди між боржником та кредиторами на етапі ліквідації є можливим.

З матеріалів справи вбачається, що на виконанні у приватного виконавця перебуває наказ від 07.03.2017 р. про стягнення з дебітора ТОВ "Сейм Інвест" на користь боржника 5000000, 00 грн. заборгованості, виданий на виконання рішення господарського суду м.Києва по справі № 910/18724/16, а також наказ від 22.04.2019 р. про стягнення з дебітора ТОВ "Сейм Інвест" на користь боржника 695063000,00 грн. заборгованості, виданий на виконання ухвали господарського суду м.Києва по справі № 922/1821/16 , що передбачає можливість погашення вимог кредитора в сумі 4857860,00 грн. та відновлення платоспроможності боржника.

Оскільки на цей час триває процедура ліквідації боржника, у зв"язку з чим припинені повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, ці повноваження покладені на ліквідатора.

Суд зазначає, що на відміну від Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , Кодексом України з процедур банкрутства такої судової процедури банкрутства, як мирова угода та процедури її укладення, не передбачено, проте і заборони на її укладання не містить.

Враховуючи , що умови даної мирової угоди забезпечують механізм захисту інтересу кредитора боржника, є способом погашення заборгованості кредитора за рахунок активів боржника, стосується лише прав та обов`язків визнаного судом кредитора та боржника, відповідає вимогам цивільного законодавства, законодавства про банкрутство та не суперечить інтересам цього кредитора та боржника, суд дійшов до висновку про затвердження поданої мирової угоди.

Відповідно до п.7 ч.1 ст. 231 ГПК України, господарський суд закриває провадження у справі, якщо сторони уклали мирову угоду і вона затверджена судом.

Враховуючи затвердження судом мирової угоди, провадження у справі підлягає закриттю на підставі п.7 ч.1 ст. 231 ГПК України .

Керуючись, ст.ст. 58-67 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. ч.4 ст.194, п.7 ч.1 ст. 231, ст.ст. 232-235 Господарсько процесуального кодексу України, суд-

УХВАЛИВ:

1. Спільну заяву ліквідатора ТОВ "Беркана Плюс" - арбітражного керуючого Саутенко С.О. та кредитора ТОВ "Нітроінвест" про затвердження мирової угоди від 12.06.2020 у справі № 922/1821/15 задовольнити.

2. Затвердити мирову угоду від 12.06.2020 р., укладену між кредитором ТОВ Нітроінвест" та боржником - ТОВ "Беркана Плюс" в особі ліквідатора - арбітражного керуючого Саутенко С.О. наступного змісту:

МИРОВА УГОДА

у справі про банкрутство № 922/1821/16

Товариства з обмеженою відповідальністю Беркана Плюс

місто Харків 12 червня 2020 р.

Товариство з обмеженою відповідальністю Беркана Плюс (ТОВ Беркана Плюс , код ЄДРПОУ 33288599, місцезнаходження за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 61002, місто Харків, вулиця Дарвіна, будинок 20) в особі арбітражного керуючого, ліквідатор Саутенко Сергія Олеговича, який діє на підставі постанови Господарського суду Харківської області від 18.12.2018 року у справі № 922/1821/16 з однієї сторони, та

кредитор Товариства з обмеженою відповідальністю Беркана Плюс , голова комітету кредиторів - Товариство з обмеженою відповідальністю Нітроінвест (код ЄДРПОУ 32921494, адреса: 04655, м. Київ, вулиця Глибочицька, будинок 72, офіс 339) в особі керівника - Сумеркіна Олександра Сергійовича з іншої сторони,

з метою відновлення платоспроможності боржника і повного погашення кредиторської заборгованості, уклали цю мирову угоду у справі № 922/1821/16 про банкрутство ТОВ Беркана Плюс про наступне:

1. ПЕРВІСНІ ДАНІ:

1.1.Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю Беркана Плюс (ТОВ Беркана Плюс , код ЄДРПОУ 33288599, місцезнаходження за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 61002, місто Харків, вулиця Дарвіна, будинок 20), якого постановою Господарського суду Харківської області від 18.12.2018 року у справі № 922/1821/16 визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру.

1.2.Кредитор: Товариство з обмеженою відповідальністю Нітроінвест (код ЄДРПОУ 32921494, адреса: 04655, м. Київ, вулиця Глибочицька, будинок 72, офіс 339), вимоги якого внесені до реєстру вимог кредиторів ТОВ Беркана Плюс наступним чином:

- 13 780,00 грн. (судовий збір) - перша черга вимог кредиторів;

- 4 844 080,00 грн. - четверта черга вимог кредиторів,

- всього: 4 857 860,00 грн.

Сума вимог кредитора визнана ухвалою Господарського суду Харківської області від 21.06.2016 року по справі № 922/1821/16, ухвалою Господарського суду Харківської області від 04.08.2016 року по справі № 922/1821/16.

Інші Кредитори у справі № 922/1821/16 відсутні.

2. ПРЕДМЕТ МИРОВОЇ УГОДИ

2.1. Предметом цієї мирової угоди є домовленість між Боржником і Кредитором стосовно погашення боргу Боржника перед Кредитором.

2.2. Метою мирової угоди є відновлення платоспроможності Боржника та погашення його заборгованості на умовах розстрочення виплати заборгованості Кредитору.

2.3. Джерелом погашення заборгованості Боржника перед Кредитором є дебіторська заборгованість, грошові кошти засновників Боржника, внесені до статутного капіталу підприємства, інші грошові кошти, отримані Боржником від господарської діяльності чи з інших джерел, отримання грошових коштів з яких не заборонено чинним законодавством України.

2.4. Дана мирова угода укладена на підставі ст. 192 Господарського процесуального кодексу України, з врахуванням ч. 1 ст. 19, ч. 4 ст. 8 Конституції України.

2.5. Дану мирову угоду укладено щодо непогашених вимог Кредиторів в судовій процедурі ліквідації Боржника згідно черговості, визначеної ст. 64 Кодексу України з процедур банкрутства, порушення якої не допускається.

2.6. Рішення про укладення даної мирової угоди від імені Кредиторів прийнято 12 червня 2020 р. більшістю голосів кредиторів та оформлено Протоколом комітету кредиторів №8 від 12 червня 2020 р.

3. ОСНОВНІ УМОВИ.

3.1. Зобов`язання Боржника перед Кредитором підлягають задоволенню у строки, визначені у даній мировій угоді та з додержанням черговості, встановленої ст. 64 Кодексу України з процедур банкрутства.

3.2. Мирова угода укладається щодо наявних вимог Боржника першої та четвертої черг.

3.3. Вимоги щодо виплати заборгованості із заробітної плати працюючим та звільненим працівникам банкрута, грошові компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки та додаткової відпустки працівникам, які мають дітей, інші кошти, належні працівникам у зв`язку з оплачуваною відсутністю на роботі (оплата часу простою не з вини працівника, гарантії на час виконання державних або громадських обов`язків, гарантії і компенсації при службових відрядженнях, гарантії для працівників, які направляються для підвищення кваліфікації, гарантії для донорів, гарантії для працівників, які направляються на обстеження до медичного закладу, соціальні виплати у зв`язку з тимчасовою втратою працездатності за рахунок коштів підприємства тощо), а також вихідна допомога, належна працівникам у зв`язку з припиненням трудових відносин, та нараховані на ці суми страхові внески на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування та інше соціальне страхування, у тому числі відшкодування кредиту, отриманого на ці цілі; вимоги щодо виплати заборгованості із компенсації збитків, завданих Державному бюджету України внаслідок виконання рішень Європейського суду з прав людини, постановлених проти України; вимоги кредиторів за договорами страхування у Боржника відсутні .

3.4. Вимоги Боржника другої, третьої, шостої черги вимог Кредиторів у Боржника відсутні.

4.ПОРЯДОК ПОГАШЕННЯ ВИМОГ.

4.1. Джерелами погашення заборгованості Боржника перед кредиторами є сума грошових коштів, отримана від стягнення дебіторської заборгованості Боржника.

4.2. Загальна сума заборгованості Боржника перед Кредиторами першої та четвертої черг становить 4 857 860,00 грн.

З моменту затвердження даної мирової угоди Господарським судом вимоги кредиторів першої та четвертої черг до Боржника, що становлять загальну суму боргу в розмірі 4 857 860,00 грн., підлягають розстрочці у строк 3 (три) місяці з відповідним пропорційним погашенням рівними платежами у наступному порядку :

Відомості про кредитораЧерговість задоволення вимогСума вимог, що підлягає погашенню у трьох місячний строк щомісячно рівними частинами, грн.Розмір щомісячної виплати грошових вимог Товариство з обмеженою відповідальністю Нітроінвест (код ЄДРПОУ 32921494, адреса: 04655, м. Київ, вулиця Глибочицька, будинок 72, офіс 339 1,4 4 857 860,00 1 619 286,70 Всього: 4 857 860,00 1 619 286,70 4.3. Боржник приступає до виконання зобов`язань перед кредиторами після затвердження мирової угоди Господарським судом Харківської області та відповідно до умов мирової угоди.

4.4. З моменту набрання чинності цієї мирової угоди Боржник здійснює погашення кредиторських вимог згідно розділу 4 цієї угоди шляхом перерахування грошових коштів на рахунок Кредитора у відповідній банківській установі починаючи з 1 по 5 число кожного наступного місяця.

5. УМОВИ НАБРАННЯ ЧИННОСТІ МИРОВОЮ УГОДОЮ, ТЕРМІН ДІЇ МИРОВОЇ УГОДИ

5.1. Дана мирова угода набирає чинності з дня її затвердження Господарським судом Харківської області і є обов`язковою для Боржника та Кредитора.

5.2. Мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на підставі взаємних поступок і має стосуватися лише прав та обов`язків сторін.

5.3. Укладена сторонами мирова угода затверджується ухвалою суду, в резолютивній частині якої зазначаються умови угоди. Затверджуючи мирову угоду, суд цією самою ухвалою одночасно закриває провадження у справі.

5.4. Одностороння відмова від мирової угоди не допускається.

5.5. Зміни та доповнення до даної мирової угоди можуть бути внесені тільки за згодою Сторін і набирають законної сили з моменту їх затвердження Господарським судом Харківської області.

5.6. Термін дії мирової угоди припиняється після повного виконання її умов, і є обов`язковою для Сторін.

6. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

6.1.Умови Мирової угоди можуть бути скориговані шляхом їх розгляду у господарському суді у випадках, якщо Сторони зіткнулись з обставинами непереборної сили або перешкодами поза контролем, що роблять неможливим належне виконання обов`язків по даній Мировій угоді.

6.2. Під обставинами непереборної сили розуміються зовнішні і надзвичайні події, що не існували в момент підписання Мирової угоди, настанню і дії яких Сторони не могли перешкодити за допомогою заходів і засобів, застосування яких було б справедливо вимагати і чекати від Сторони, яка зазнала впливу форс-мажорних обставин, а саме: суттєві зміни приватизаційної політики та/або економічної політики України, пожежа, землетрус, паводок, пандемії, аварійні умови на транспорті, військові дії, страйки, громадянські заворушення, блокади, ембарго, зміни законодавства України, а також інші подібні обставини.

6.3.Належним доказом настання обставин непереборної сили буде посилання на діючий нормативний акт та/або посвідчення, видане Торгово-Промисловою Палатою України стороні, для якої настали обставини непереборної сили. Сторона, для якої настали обставини непереборної сили поза її контролем, зобов`язана письмово повідомити про це іншу Сторону не пізніше 10 (десяти) робочих днів з моменту їх настання.

6.4. Сторона, що зіткнулась з обставинами непереборної сили або з перешкодою поза контролем, повинна негайно повідомити про це іншу сторону. Якщо вказаного повідомлення не буде зроблено протягом 72 годин, вона позбавляється права посилатися на ці обставини або перешкоду для свого виправдання.

6.5. Виникнення обставин непереборної сили або перешкоди поза контролем подовжує термін виконання зобов`язань по Мировій угоді на термін, що відповідає часу дії вказаних обставин або перешкоди та розумному терміну для подолання їх наслідків.

7. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

7.1. У разі визнання даної мирової угоди недійсною або її розірвання вимоги кредиторів, щодо яких було надано розстрочення платежів, відновлюються у незадоволеній частині.

7.2. У випадку невиконання (неналежного виконання) Боржником цієї мирової угоди, вона підлягає виконанню в порядку, визначеному Господарським процесуальним кодексом України та Законом України Про виконавче провадження .

7.3. Сторони однаково розуміють значення і умови цієї мирової угоди та її правові наслідки, волевиявлення сторін є вільними і відповідають їх внутрішній волі.

7.4. Мирову угоду підписано у чотирьох примірниках, по одному для Боржника, Кредитора, арбітражного керуючого та господарського суду Харківської області, кожен з яких має однакову юридичну силу.

7.5. Мирова угода складена відповідно до норм чинного законодавства та підписана головою комітету кредиторів та арбітражним керуючим, ліквідатором Боржника, підписи яких завірені печатками сторін (за наявності).

7.6. В усьому, що не передбачено умовами цієї Мирової угоди, її сторони керуються чинним законодавством України.

Арбітражний керуючий, ліквідатор ТОВ Беркана Плюс Голова комітету кредиторів,



представник ТОВ Нітроінвест

Закрити провадження по справі.

Дію мораторію припинити.

Зобов`язати державного реєстратора внести запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про закриття провадження у справі № 922/1821/16 про банкрутство ТОВ "Беркана Плюс" (код 33288599, адреса : 61002, м. Харків, вул. Дарвіна,20)

Стягувачами за даною ухвалою є: Товариство з обмеженою відповідальністю "Нітроінвест" (код ЄДРПОУ 32921494, адреса: 04655, м.Київ, вул.Глобочицька, б.72, офіс 339)

Боржником за даною ухвалою є: Товариство з обмеженою відповідальністю "Беркана Плюс" (код 33288599, адреса : 61002, м. Харків, вул. Дарвіна,20)

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції в порядку та строки, встановлені статтями 254-257 Господарського процесуального кодексу України. Оскарження даної ухвали не зупиняє її виконання.

Строк пред`явлення ухвали до виконання - протягом трьох років з моменту її підписання.

Копію ухвали направити ліквідатору, кредитору, боржнику, державному реєстратору, органу з питань банкрутства.

Повний текст ухвали суду складено 24.07.2020 р.

Суддя Усатий В.О.

Дата ухвалення рішення23.07.2020
Оприлюднено27.07.2020
Номер документу90590506
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —922/1821/16

Ухвала від 23.07.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 02.06.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 02.06.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 25.05.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 25.05.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 13.02.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 13.02.2020

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 05.12.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 05.12.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 09.04.2019

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні