Ухвала
від 24.07.2020 по справі 2-317/12
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-317/12

Провадження №6/369/301/20

УХВАЛА

про залишення без руху

24.07.2020 м. Київ

Суддя Києво-Святошинськогорайонного судуКиївської області Дубас Т.В., вивчивши заяву ТОВ Фінансова компанія ІНВЕСТ ХАУС про видачу дублікатів виконавчого листа та заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, у цивільній справі за позовом ПАТ КБ Надра до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором,-

ВСТАНОВИЛА :

Заявник ТОВ Фінансова компанія ІНВЕСТ ХАУС звернулось до суду із заявою про про видачу дублікатів виконавчого листа та заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження.

Вирішуючи питання щодо прийняття заяви та призначення до судового розгляду, приходжу до висновку, про необхідність залишення заяви без руху, з наступних підстав.

Діючим ЦПК України не передбачено повторну видачу виконавчого листа, але його Перехідні Положення дозволяють видачу дублікату.

Відповідно до п.17.4 Перехідних положень ЦПК України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви. За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 63.06 гривень.

Тобто, вивчивши матеріали заяви, вважаю, що заяву в частині видачі дубліката виконавчого листа необхідно залишити без руху з наступних підстав:

Всупереч зазначеним вимогам, заявник ТОВ Фінансова компанія ІНВЕСТ ХАУС звертається до суду з з заявою про видачу дубліката виконавчого листа, однак судовий збір у розмірі 63,06 грн. заявником не сплачений.

Відповідно до ст.185 ЦПК України заява, подана без додержання вимог, викладених у ст.175 ЦПК України , підлягає залишенню без руху з наданням заявнику строку для усунення недоліків.

При таких обставинах, заява підлягає залишенню без руху з наданням строку для усунення вищевказаних недоліків (сплати судового збору), з роз`ясненням того, що у разі їх не усунення у встановлений строк, заяву буде визнано неподаною та повернуто.

Керуючись ст. 12 , 13 , 81 , 185 , Перехідними положеннями ЦПК України , суддя

ПОСТАНОВИЛА :

Заяву заяву ТОВ Фінансова компанія ІНВЕСТ ХАУС про видачу дублікатів виконавчого листа та заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, у цивільній справі за позовом ПАТ КБ Надра до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором - залишити без руху, надавши строк для виправлення недоліків тривалістю 10 днів з дня отримання даної ухвали.

Повідомити заявника про необхідність усунення недоліків шляхом направлення йому копії даної ухвали та роз`яснити, що у разі не виправлення недоліків до вказаного терміну заява вважатиметься неподаною та буде йому повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Дубас

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення24.07.2020
Оприлюднено27.07.2020
Номер документу90591773
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-317/12

Рішення від 05.06.2012

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Войтун О. Б.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мостова Галина Іванівна

Ухвала від 03.09.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 18.06.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Янченко А. В.

Ухвала від 26.04.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 24.07.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Рішення від 12.04.2012

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 30.03.2012

Цивільне

Чаплинський районний суд Херсонської області

Венглєвська Н. Б.

Ухвала від 19.12.2011

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Макуха А. А.

Рішення від 06.03.2012

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Макуха А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні