Ухвала
від 15.07.2020 по справі 296/659/20
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 296/659/20

2/296/1079/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"15" липня 2020 р. м.Житомир

Корольовський районний суд міста Житомира в складі головуючого судді - Рожкової О.С., за участю секретаря судового засідання - Могилевець В.С.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

представника відповідача ОСОБА_3 С. ОСОБА_4 ,

розглянувши в відкритому судовому засіданні клопотання директора Товариства з обмеженою відповідальністю "БТР 24" Вітвіцького В.К. про витребування доказів у цивільній справі №296/659/20 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "БТР 24" про відшкодування шкоди, завданої ушкодженням, що призвело до каліцтва,

В С Т А Н О В И В :

І. СУТЬ СПРАВИ

1.1. 24.01.2020 ОСОБА_1 звернувся до Корольовського районного суду міста Житомира з позовом, у якому просив стягнути з ТОВ "БТР -24" на користь ОСОБА_1 2893,31 грн. витрат на лікування та 200000, 00 грн. як відшкодування моральної шкоди, завданої ушкодженням здоров`я, що призвело до каліцтва.

ІІ. ПРОЦЕДУРА

2.1. 03.02.2020 ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира відкрито провадження у справі № 296/659/20 в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

2.2. 17.03.2020 на адресу Корольовського районного суду міста Житомира надійшло клопотання ТОВ "БТР-24", в якому відповідач просить витребувати у Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради інформацію про те, чи була використана (імплантована) ОСОБА_1 система транспедикулярної фіксації хребта, з метою його лікування, яку придбало та передало до Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради ТОВ "БТР-24"; письмові, речові або електронні докази, які підтверджують інформацію про те, чи була використана (імплантована) ОСОБА_1 система транспедикулярної фіксації хребта, з метою його лікування, яку придбало та передало до Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради ТОВ "БТР-24".

IІІ. ЗАКОНОДАВСТВО, ЩО ПІДЛЯГАЄ ЗАСТОСУВАННЮ

3.1. Згідно вимог частини першої та третьої статті 84 Цивільного процесуального кодексу України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

ІV. ВИСНОВОК СУДУ

4.1. Враховуючи, що запитувані відповідачем докази необхідні для з`ясування обставин, які мають значення для вирішення справи, суд дійшов висновку, що клопотання відповідача про витребування у Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 84, 259-261 Цивільного процесуального кодексу України, Корольовський районний суд міста Житомира

П О С Т А Н О В И В :

1. Клопотання директора Товариства з обмеженою відповідальністю "БТР 24" Вітвіцького В.К., задовольнити.

2. Витребувати у Комунальному некомерційному підприємстві "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради:

- інформацію про те, чи була використана (імплантована) ОСОБА_1 система транспедикулярної фіксації хребта, з метою його лікування, яку придбало та передало до Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради ТОВ "БТР-24";

- письмові, речові або електронні докази, які підтверджують інформацію про те, чи була використана (імплантована) ОСОБА_1 система транспедикулярної фіксації хребта, з метою його лікування, яку придбало та передало до Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради ТОВ "БТР-24".

3. Копію ухвали направити до Комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради (10002, м. Житомир, вул. Червоного Хреста, 3) для виконання.

4. Витребувані судом докази мають бути направлені безпосередньо до Корольовського районного суду м. Житомира (10014, м. Житомир, майдан Соборний, 1) не пізніше дедесяти днів з дня вручення копії цієї ухвали.

5. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

6. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

7. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О. С. Рожкова

Дата ухвалення рішення15.07.2020
Оприлюднено29.07.2020
Номер документу90623467
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої ушкодженням, що призвело до каліцтва

Судовий реєстр по справі —296/659/20

Рішення від 30.09.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Рожкова О. С.

Рішення від 30.09.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Рожкова О. С.

Ухвала від 15.07.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Рожкова О. С.

Ухвала від 03.02.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Рожкова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні