Рішення
від 21.07.2020 по справі 578/194/20
КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 578/194/20>

провадження № 2/578/97/20>

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

21 липня 2020 року смт Краснопілля

Краснопільський районний суд Сумської області у складі: головуючого судді Басової В.І., з участю секретаря с/з Верещак С.Л., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника -адвоката Казак Михайла Владиленовича до Покровської сільської ради Краснопільського району Сумської області про визнання права власності на житловий будинок,

учасники провадження:

позивач- ОСОБА_1

представник позивача-адвокат Казак М. В.

в с т а н о в и в :

У зв`язку зі складністю складання повного судового рішення, для чого потрібен значний час, суд вважає за необхідне оголосити вступну та резолютивну частину рішення, а повне судове рішення буде виготовлено протягом десяти днів.

Керуючись ст. 259 ЦПК України,

у х в а л и в:

Позов задовольнити

Визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1 , право власності на домоволодіння за адресою АДРЕСА_1 , яке складається з житлового будинку А-1,прибудови а, тамбурів а1,в,гаражу-сараю Б, літньої кухні-майстерні В, навісів Г,Е,Л,М,Н, сараїв Д,Ж,З,К, погрібу п/г, огорожі № 1-2, в порядку спадкування після смерті матері ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення через суд першої інстанції до апеляційного суду у межах територіальної юрисдикції яких перебуває місцевий суд, який ухвалив судове рішення, що оскаржується.

Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. Якщо було подано апеляційну скаргу і рішення за цією скаргою не скасовано, воно набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Повні найменування учасників справи:

Позивач: ОСОБА_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 ;

Адвокат позивача: Казак Михайло Владиленович , місце перебування: АДРЕСА_3 ;

Відповідач: Покровська сільська рада Краснопільського району Сумської області , місцезнаходження юридичної особи: с. Покровка, вул. Садова, буд. 57 А Краснопільського району Сумської області, код ЄДРПОУ 04389377.

Суддя В. І . Басова

СудКраснопільський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення21.07.2020
Оприлюднено29.07.2020
Номер документу90635005
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —578/194/20

Рішення від 21.07.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Рішення від 21.07.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 06.07.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

Ухвала від 12.02.2020

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Басова В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні