Ухвала
від 03.08.2020 по справі 600/918/20-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду в режимі відеоконференції

03 серпня 2020 р. м. Чернівці Справа №600/918/20-а

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Брезіної Т.М., розглянувши у порядку письмового провадження клопотання Державної податкової служби України про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції при розгляді адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Нова Прайм" до Головного управління ДПС у Чернівецькій області, Державної податкової служби України про визнання протиправними дій та зобов`язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

В поданому до суду адміністративному позові позивач просить суд винести рішення, яким: визнати протиправними дії Головного управління ДПС у Чернівецькій області щодо подання до Державної податкової служби України інформаційно-аналітичної довідки щодо діяльності ТОВ "Нова Прайм" з інформацією про наявність високого та середнього ступеню ризику несплати податків, зборів та інших обов`язкових платежів, включення ТОВ "Нова Прайм" до проекту плану-графіку документальних перевірок на 2020 р. з терміном проведення перевірки в червні 2020 р.; зобов`язати Державну податкову службу України виключити ТОВ "Нова Прайм" з плану-графіку документальних перевірок платників податків на 2020 рік.

Ухвалою суду від 14.07.2020 р. відкрито провадження в адміністративній справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання по справі на 17.08.2020 року.

29.07.2020 р. до суду надійшло клопотання представника відповідача - Державної податкової служби України про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції. Крім того, представник відповідача просив доручити проведення відеоконференції на вибір Окружному адміністративному суду м. Києва, Шостому апеляційному адміністративному суду або Господарському суду м. Києва.

Суд вважає за можливе та доцільне розглянути клопотання представника відповідача - Державної податкової служби України про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції без учасників справи на підставі наявних в ній матеріалів в порядку письмового провадження, що відповідає вимогам п. 10 ч. 1 ст. 4 Кодексу адміністративного судочинства України.

Розглянувши заявлене клопотання представника відповідача - Державної податкової служби України, суд вирішує задовольнити клопотання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

У відповідності до ст. 195 КАС України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Судом встановлено, що клопотання представника відповідача - Державної податкової служби України про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції надіслано (подано) до суду з дотриманням вимог ст. 195 КАС України щодо порядку подання вказаної заяви не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Крім того, судом встановлено можливість проведення відеоконференції розгляду адміністративної справи №600/918/20-а в Окружному адміністративному суді м. Києва о 11:00 год 17.08.2020 року.

Таким чином, з метою належного забезпечення участі представника відповідача - Державної податкової служби України в судовому засіданні, суд вважає за необхідне задовольнити подане клопотання та призначити розгляд даної адміністративної справи в режимі відеоконференції.

Судом вирішено доручити проведення судового засідання в режимі відеоконференції Окружному адміністративному суду м. Києва.

На підставі наведеного та керуючись статтями 195, 241-243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Клопотання представника відповідача - Державної податкової служби України про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

2. Доручити Окружному адміністративному суду м. Києва забезпечити проведення відеоконференції розгляду адміністративної справи №600/918/20-а, до закінчення розгляду даної адміністративної справи.

3. В режимі відеоконференції братиме участь ОСОБА_1 представник Державної податкової служби України - відповідач по справі.

4. Призначити розгляд адміністративної в режимі відеоконференції на 11:00 год 17.08.2020 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М. Брезіна

Дата ухвалення рішення03.08.2020
Оприлюднено05.08.2020
Номер документу90752036
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —600/918/20-а

Ухвала від 05.08.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Усенко Є.А.

Постанова від 31.05.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Ухвала від 05.04.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Ухвала від 05.04.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Ухвала від 17.03.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Ухвала від 10.03.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Ухвала від 10.03.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Ухвала від 24.02.2021

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Рішення від 14.01.2021

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 03.08.2020

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні