Ухвала
від 15.07.2020 по справі 761/16513/20
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/16513/20

Провадження № 1-кп/761/2435/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 липня 2020 року м. Київ

Шевченківський районний суд міста Києва в складі: головуючого судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , підозрюваного ОСОБА_4 , розглянувши у підготовчому судовому засіданні клопотання прокурора групи прокурорів прокурора Кіровоградської області ОСОБА_3 про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваного

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Демівка Чечельницького району Вінницької області, громадянина України, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,

який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.205-1 КК України у кримінальному проваджені, відомості про яке внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №32020000000000070 від 27.05.2020),

В С Т А Н О В И В:

До Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання прокурора групи прокурорів прокурора Кіровоградської області ОСОБА_3 про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваного ОСОБА_4 у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Зазначене клопотання мотивовано тим, що досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_4 , маючи умисел, спрямований на внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, посягаючи на встановлений законодавством України порядок здійснення підприємницької діяльності та державної реєстрації суб`єктів підприємницької діяльності, діючи за попередньою змовою з невстановленими на цей час особами, упродовж березня 2017 року здійснив внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи ТОВ «Квент Компані» (код ЄДРПОУ 40762264), завідомо неправдивих відомостей, які в подальшому подані невстановленими особами державному реєстратору.

Статтею 42 Конституції України гарантовано право кожного громадянина на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом.

Відповідно до статті 42 Господарського кодексу України (далі ГКУ) підприємництво це самостійна, ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність, що здійснюється суб`єктами господарювання (підприємцями) з метою досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку.

Згідно ізп.1ч.2ст.55ГКУ суб`єктамигосподарювання є господарські організації - юридичні особи, створені відповідно до Цивільного кодексу України, державні, комунальні та інші підприємства, створені відповідно до цього Кодексу, а також інші юридичні особи, які здійснюють господарську діяльність та зареєстровані в установленому законом порядку.

Абзацом 3 ч. 1 ст. 55-1 ГКУ передбачено, що ознаки фіктивності, що дають підстави для звернення до суду про припинення юридичної особи, в тому числі визнання реєстраційних документів недійсними , якщо її зареєстровано (перереєстровано) у органах державної реєстрації фізичними особами з подальшою передачею (оформленням) у володіння чи управління підставним (неіснуючим), померлим, безвісти зниклим особам або таким особам, що не мали наміру провадити фінансово-господарську діяльність або реалізовувати повноваження.

Відповідно до ст. 56 ГКУ суб`єкт господарювання - господарська організація, яка може бути утворена за рішенням власника (власників) майна або уповноваженого ним (ними) органу, а у випадках, спеціально передбачених законодавством, також за рішенням інших органів, організацій і фізичних осіб шляхом заснування нової господарської організації, злиття, приєднання, виділу, поділу, перетворення діючої (діючих) господарської організації (господарських організацій) з додержанням вимог законодавства;

Згідно із ст. ст. 57, 58 ГКУ установчими документами суб`єкта господарювання є рішення про його утворення або засновницький договір, а у випадках, передбачених законом, статут (положення) суб`єкта господарювання. В установчих документах повинні бути зазначені найменування суб`єкта господарювання, мета і предмет господарської діяльності, склад і компетенція його органів управління, порядок прийняття ними рішень, порядок формування майна, розподілу прибутків та збитків, умови його реорганізації та ліквідації, якщо інше не передбачено законом. Суб`єкт господарювання підлягає державній реєстрації як юридична особа чи фізична особа-підприємець у порядку, визначеному законом.

Статтею 65 ГКУ визначено, що управління підприємством здійснюється відповідно до його установчих документів на основі поєднання прав власника щодо господарського використання свого майна і участі в управлінні трудового колективу. Власник здійснює свої права щодо управління підприємством безпосередньо або через уповноважені ним органи відповідно до статуту підприємства чи інших установчих документів;

Відповідно до ч. 1 ст. 89 ГКУ управління діяльністю господарського товариства здійснюють його органи та посадові особи, склад і порядок обрання (призначення) яких визначається залежно від виду товариства, а у визначених законом випадках - учасники товариства.

Згідно із вимогами ст. ст. 50, 51 Цивільного кодексу України (далі ЦКУ) право на здійснення підприємницької діяльності, яку не заборонено законом, має фізична особа з повною цивільною дієздатністю. Фізична особа здійснює своє право на підприємницьку діяльність за умови її державної реєстрації в порядку, встановленому законом. До підприємницької діяльності фізичних осіб застосовуються нормативно-правові акти, що регулюють підприємницьку діяльність юридичних осіб, якщо інше не встановлено законом або не випливає із суті відносин.

Статтями 87і 89ЦКУ передбачено,що длястворення юридичноїособи їїучасники (засновники)розробляють установчідокументи,які викладаютьсяписьмово іпідписуються всімаучасниками (засновниками),якщо закономне встановленийінший порядокїх затвердження.Установчим документомтовариства єзатверджений учасникамистатут абозасновницький договірміж учасниками,якщо іншене встановленозаконом. Товариство, створене однією особою, діє на підставі статуту, затвердженого цією особою. Юридична особа підлягає державній реєстрації у порядку, встановленому законом. Дані державної реєстрації включаються до єдиного державного реєстру, відкритого для загального ознайомлення.

Пунктами 4 і 13 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» (далі Закон), який був чинний на момент правопорушення, визначено, що державна реєстрація юридичних осіб - офіційне визнання шляхом засвідчення державою факту створення або припинення юридичної особи, зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про юридичну особу, а також проведення інших реєстраційних дій, передбачених цим Законом. Реєстраційна справа - сукупність документів у паперовій та/або електронній формі, що подавалися для проведення реєстраційних дій.

Відповідно доч.1ст.14Закону документидля державноїреєстрації можутьподаватися упаперовій абоелектронній формі. У паперовій формі документи подаються особисто заявником або поштовим відправленням.

Згідно із ч. 4 ст. 17 Закону для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи подаються такі документи: заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі; примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру, крім внесення змін до інформації про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичної особи, у тому числі кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) її засновника, якщо засновник - юридична особа, про місцезнаходження та про здійснення зв`язку з юридичною особою; документ про сплату адміністративного збору - у випадках, передбачених статтею 36 цього Закону; установчий документ юридичної особи в новій редакції - у разі внесення змін, що містяться в установчому документі; примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про вихід із складу засновників (учасників) та/або заява фізичної особи про вихід із складу засновників (учасників), справжність підпису на якій нотаріально засвідчена, та/або договору, іншого документа про перехід чи передачу частки засновника (учасника) у статутному (складеному) капіталі (пайовому фонді) юридичної особи.

Частини 3 і 4 статті 35 Закону визначають, що Засновники (учасники) юридичної особи несуть відповідальність за відповідність установчих документів законодавству, а також за відповідність перекладу тексту документів у випадках, визначених пунктом 1 частинипершої статті15цього Закону. Особи, винні у внесенні до установчих документів або інших документів, що подаються для державної реєстрації, завідомо неправдивих відомостей, що підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру, несуть відповідальність, встановлену законом.

Однак, ігноруючи вищенаведені законодавчі норми, а також нівелюючи конституційні основи підприємництва, ОСОБА_4 , не маючи мети щодо реального здійснення фінансово-господарської діяльності, вчинив злочин у сфері господарської діяльності за наступних обставин:

На початку березня 2017 року, точну дату досудовим розслідуванням не вдалось встановити, ОСОБА_4 , перебуваючи у хостелі за адресою: АДРЕСА_2 , познайомився з невстановленою досудовим розслідуванням особою, яка представилась ОСОБА_5 . Далі, ОСОБА_4 , під час спілкування з невстановленою особою, вступив із нею у попередню злочинну змову, з метою досягнення спільного злочинного результату у вигляді внесення до документів, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Реалізуючи, попередньо обумовлені із невстановленою досудовим розслідуванням особою, спільні злочинні наміри, спрямовані на внесення у документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, а також умисне подання зазначених документів для проведення такої реєстрації, ОСОБА_4 , домовився про зустріч із невстановленою особою, точну дату та час досудовим розслідуванням не встановлено.

Задля реалізації вказаної злочинної домовленості, протягом березня 2017 року, точну дату досудовим розслідуванням не встановлено, ОСОБА_4 , зустрівся із невстановленою досудовим розслідуванням особою та надав їй необхідні для державної реєстрації юридичної особи документи, а саме: ксерокопію власного паспорту громадянина України серії НОМЕР_1 , виданого 30.05.2006 Чечельницьким РО УМВС України у Вінницькій області та ксерокопію довідки про присвоєння йому ідентифікаційного податкового номеру № НОМЕР_2 , які він заздалегідь підготував для передачі невстановленій особі, висловивши при цьому свою згоду на їх використання для досягнення злочинних намірів.

Продовжуючи спільні злочинні дії невстановлена досудовим розслідуванням особа, після отримання від ОСОБА_4 ксерокопій паспорту та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного податкового номера, за невстановлених обставин, забезпечила виготовлення документів товариства з обмеженою відповідальністю «Квент Компані», які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи і які містили завідомо неправдиві відомості, а саме:

?Договір купівлі-продажу частки вартістю 50 гривень в Статутному капіталі ТОВ «Квент Компані» (код ЄДРПОУ 40762264) від 03.03.2017, укладений між директором ТОВ«Енердж Сістем» (код ЄДРПОУ 40179193) ОСОБА_6 продавець та ОСОБА_4 покупець;

?Договір купівлі-продажу частки вартістю 50 гривень в Статутному капіталі ТОВ «Квент Компані» (код ЄДРПОУ 40762264) від 03.03.2017, укладений між директором ТОВ «Томрест» (код ЄДРПОУ 40179041) ОСОБА_7 продавець та ОСОБА_4 покупець;

?Протокол № 2 Загальних Зборів Учасників ТОВ «Квент Компані» від 03.03.2017, на якому вирішено питання стосовно збільшення статутного капіталу та затверджено частку ОСОБА_4 у статутному капіталі в розмірі 100 %, та обрано директором ТОВ «Квент Компані» ОСОБА_4 , тощо;

?Довіреність на представлення інтересів у органах державної реєстрації від імені директора ТОВ «Квент Компані» ОСОБА_4 на ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 .

З метою досягнення обумовлених злочинних дій, ОСОБА_4 , разом із невстановленою досудовим розслідуванням особою, 03.03.2017, точну годину досудовим розслідуванням не встановлено, прибув до приватного нотаріуса ОСОБА_11 , за адресою: місто Київ, вул. Ярославів Вал, 19, для підписання документів, що забезпечили перереєстрацію на його ім`я суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Квент Компані», без справжнього наміру здійснювати господарську діяльність, яка передбачена статутом Товариства, а з метою прикриття незаконної діяльності інших осіб, яка полягала у конвертації безготівкових коштів у готівку.

Разом із цим, ОСОБА_4 , достовірно усвідомлював, що невстановлена особа за наведених обставин від його імені внесла завідомо неправдиві відомості у документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Квент Компані», проте, діючи з корисливих мотивів, що полягали в отриманні ним від невстановленої досудовим розслідуванням особи грошової винагороди в розмірі 1000 грн., за вчиненні ним дії, засвідчив власним підписом наступні документи, а саме: договір купівлі-продажу частки в Статутному капіталі ТОВ «Квент Компані» від 03.03.2017, укладений між директором ТОВ «Енердж Сістем» ОСОБА_6 продавець та ОСОБА_4 покупець; договір купівлі?продажу частки в Статутному капіталі ТОВ «Квент Компані» від 03.03.2017, укладений між директором ТОВ «Томрест» ОСОБА_7 ? продавець та ОСОБА_4 покупець; протокол № 2 Загальних Зборів Учасників ТОВ «Квент Компані» від 03.03.2017.

При цьому, ОСОБА_4 достовірно усвідомлював факт відсутності у нього фінансових ресурсів, навичок і досвіду для здійснення господарської діяльності в цілому. Крім того, ОСОБА_4 розумів, що фактично виконувати обов`язки засновника та службової особи вищезазначеного товариства наміру не мав та у подальшому їх не виконував, оскільки не мав бажання займатись підприємницькою діяльністю, та не намагався цього зробити; статутний капітал вказаного товариства не формував; правами засновника та службової особи підприємства не збирався користуватися та ніколи не користувався; фінансово-господарською та поточною діяльністю ТОВ «Квент Компані» не займався, та не збирався займатися.

Підписання вищевказаних документів ОСОБА_4 , дало змогу невстановленій досудовим розслідуванням особі, подати перелічені вище документи реєстратору ОСОБА_12 та здійснити проведення реєстраційної дії «Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов`язані зі змінами в установчих документах» суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Квент Компані» з приводу його придбання ОСОБА_4 , про що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зроблено відповідний запис.

Далі, продовжуючи реалізацію злочинних дій, ОСОБА_4 разом з невстановленою досудовим розслідуванням особою, використовуючи реєстраційні та інші документи ТОВ «Квент Компані», які містили завідомо не правдиві відомості, у період часу з 09.03.2017 по 15.03.2017, точну дату та час досудовим розслідуванням не встановлено, приїхали у відділення № 61 АТ«Таскомбанк», яке було розташоване за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 7-Б для відкриття банківського рахунку. З цієї метою, останні, перебуваючи у вищезазначеному відділенні, надали працівнику банку, з яким, невстановлена досудовим розслідуванням особа, попередньо домовилась про зустріч, вищевказані документи на підставі яких у АТ«Таскомбанк» було відкрито банківський рахунок за № НОМЕР_3 на ТОВ «Квент Компані» (договір про відкриття банківського рахунку укладений із заступником директора з операційної роботи Київського відділення № 61 АТ «Таскомбанк». У подальшому, відкриття банківського рахунку № НОМЕР_3 надало змогу використовувати його ТОВ«Квент Компані» у незаконній діяльності, яка полягала у переведенні безготівкових коштів у готівку, шляхом зняття у банківських відділенняхАТ«Таскомбанк», що розташовані у місті Києві, невстановленими досудовим розслідуванням особами, за грошовими чеками, у яких значились цілі витрат «закупівля вторинної сировини», яка в подальшому фактично не відбувалась.

Крім того, для маскування своєї незаконної діяльності, з метою приховування відомостей щодо несплати податків та зборів ТОВ «Квент Компані», у період з 06.03.2017 по 15.03.2017 року, точну дату та час досудовим розслідуванням не встановлено, ОСОБА_4 разом із невстановленою досудовим слідством особою, відкрили рахунки наступних банківських установах: ПАТ«Універсалбанк» (№ НОМЕР_4 ), ПАТ «Сбербанк» (№ НОМЕР_5 , НОМЕР_6 , НОМЕР_6 , НОМЕР_7 ), ПАТ «Крістал Банк»(№26009001053062, НОМЕР_8 ).

За виконання усіх вищенаведених дій, спрямованих на придбання та забезпечення функціонування підприємства ТОВ «Квент Компані», ОСОБА_4 отримав від невстановленої досудовим розслідуванням особи, попередньо обумовлену суму грошової винагороди у вигляді грошових коштів в загальному розмірі 1000 грн.

Отже, згідно клопотання, ОСОБА_4 , діючи з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, виконавши всі вище перелічені дії, запропоновані йому невстановленою досудовим розслідуванням особою, придбавши ТОВ «Квент Компані» (код ЄДРПОУ 40762264), реалізував свій умисел направлений на вчинення внесення завідомо не правдивих відомостей до документів, які подаються державному реєстратору, що надало змогу в подальшому, використовувати зазначене товариство для здійснення незаконного переведення безготівкових грошових коштів у готівку.

ОСОБА_4 27.05.2020 повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.205-1 КК України, тобто у внесенні в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що обґрунтовано підтверджується сукупністю зібраних доказів у кримінальному провадженні.

Допитаний як підозрюваний ОСОБА_4 свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205-1 КК України визнав повністю та підтвердив факти, викладені в повідомленні про підозру.

У ході досудового розслідування у даному кримінальному провадженні матеріальні збитки не встановлені, потерпілі у кримінальному провадженні відсутні.

Відповідно до положень ч.ч. 1, 2 ст. 285 КПК України, особа звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених законом України про кримінальну відповідальність. Особі, яка підозрюється, обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення та щодо якої передбачена можливість звільнення від кримінальної відповідальності у разі здійснення передбачених законом України про кримінальну відповідальність дій, роз`яснюється право на таке звільнення.

Під час виконання вимог ст.ст. 285-287 КПК України підозрюваним ОСОБА_4 подано заяву про згоду на звільнення його від кримінальної відповідальності на підставі ст. 44 та п. 2 ч. 1 ст. 49 КК України.

Згідно з вимогами ч.ч. 1, 2 ст. 286 КПК України, звільнення від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення здійснюється судом. Встановивши на стадії досудового розслідування підстави для звільнення від кримінальної відповідальності та отримавши згоду підозрюваного на таке звільнення, прокурор складає клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності та без проведення досудового розслідування у повному обсязі надсилає його до суду.

Крім того, відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 49 КК України особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину і до дня набрання вироком законної сили у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який передбачено покарання у виді обмеження або позбавлення волі, минуло три роки.

Санкція інкримінованого ОСОБА_4 кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205-1 КК України (в редакції чинній на момент вчинення правопорушення) передбачала покарання у вигляді штрафу від тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п`яти років, що відповідно до положень ст. 12 КК України є кримінальним правопорушенням невеликої тяжкості.

Зазначені обставини у своїй сукупності вказують на наявність передбачених законом підстав для звільнення підозрюваного ОСОБА_4 від кримінальної відповідальності.

Відповідно до ч. 2 ст. 44 КК України, звільнення від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених цим кодексом, здійснюється виключно судом.

Враховуючи, що кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 205-1 КК України, у якому підозрюється ОСОБА_4 є злочином невеликої тяжкості та його закінчено 03 березня 2020 року, строки притягнення останнього до кримінальної відповідальності минули станом на дату складання цього клопотання прокурор просить звільнити його від кримінальної відповідальності у зв`язку.

У судовому засіданні підозрюваний свою вину в інкримінованому злочині визнав у повному обсязі, надав пояснення по суті, в яких підтвердив всі обставини інкримінованого злочину, пояснив, що за грошову винагороду надав свої паспортні дані та погодився на внесення його відомостей до установчих документів товариства, при цьому наміру здійснювати господарську діяльність він не мав, прибувши до нотаріуса, він підписав документи та в подальшому не був причетний до підприємницької діяльності товариства. Щодо клопотання прокурора не заперечував, просив звільнити його від кримінальної відповідальності, пояснив, що наслідки звільнення йому відомі.

Прокурор підтримав клопотання, просив його задовольнити, враховуючи, що строк притягнення до кримінальної відповідальності закінчився та обґрунтував підозру зібраними в кримінальному провадженні доказами, які долучив в судовому засіданні до матеріалів клопотання.

Суд, заслухавши думки учасників судового провадження, дослідивши надані документи, дійшов висновку про таке.

Відповідно до п.2 ч.1 ст.49 КК України, особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину і до дня набрання вироком законної сили минуло три роки - у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання у виді обмеження або позбавлення волі.

Санкція статті 205-1 ч.2 КК України передбачає покарання у виді штрафу від тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п`яти років, що відповідно до положень ст. 12 КК України є кримінальним правопорушенням невеликої тяжкості.

Згідно з ч.2 ст.286 КПК України встановивши на стадії досудового розслідування підстави для звільнення від кримінальної відповідальності та отримавши згоду підозрюваного на таке звільнення, прокурор складає клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності та без проведення досудового розслідування у повному обсязі надсилає його до суду.

Крім того, беручи до уваги те, що підозрюваний ОСОБА_4 вчинив злочин невеликої тяжкості, на момент вчинення інкримінованого злочину не судимий, згоден із звільненням від кримінальної відповідальності у зв`язку з закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності та закриттям кримінального провадження, суд приходить до висновку про можливість звільнення підозрюваного ОСОБА_4 від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.12, 49, 205-1 ч.2 КК України, ст.ст.284, 286, 288, 314 КПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Звільнити ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Демівка Чечельницького району Вінницької області, громадянина України, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , підозрюваного у вчиненні ним злочину передбаченого ч.2 ст.205-1 КК України, на підставі п.2 ч.1 ст.49 КК України, у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальностіта закрити кримінальне провадження №3232020000000000070від 27.05.2020 за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.205-1 КК України.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Київського апеляційного суду через Шевченківський районний суд міста Києва протягом семи днів з дня її оголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення15.07.2020
Оприлюднено09.02.2023
Номер документу90819292
СудочинствоКримінальне
Сутьяке внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №32020000000000070 від 27.05.2020

Судовий реєстр по справі —761/16513/20

Ухвала від 15.07.2020

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Кваша А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні