Ухвала
від 07.08.2020 по справі 377/467/20
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

Справа №377/467/20

Провадження №2/377/245/20

07 серпня 2020 року суддя Славутицького міського суду Київської області Малишенко Т.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (адреса місця проживання: АДРЕСА_1 ), в особі представника за довіреністю ОСОБА_2 (адреса місця проживання: АДРЕСА_2 ) до Акціонерного Товариства ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК (юридична адреса: м. Київ, вул.Андріївська, буд.4), треті особи: приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Юхименко Ольга Леонідівна (юридична адреса: м. Київ, вул. Окіпної Раїси 4-А, офіс 35-Б), приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Хара Наталія Станіславівна (юридична адреса: АДРЕСА_3 Київ АДРЕСА_4 ) - про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,

УСТАНОВИЛА:

04 серпня 2020 року до суду надійшла позовна заява, у якій позивач в особі представника за довіреністю просить визнати виконавчий напис, вчинений 05.08.2019 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Хара Н.С. зареєстрований в реєстрі за №18162 про стягнення з ОСОБА_3 (Реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 . зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 на користь Акціонерного Товариства ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК (юридична адреса: м. Київ, вул.Андріївська, буд.4) , заборгованості у розмірі 17354,32 гривень таким, що не підлягає виконанню, а також стягнути з відповідача на користь позивача понесені судові витрати по оплаті судового збору в розмірі 1261,20 гривень.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст.175-177 ЦПК України та іншим вимогам, встановленим законом.

Справа підсудна цьому суду і підлягає розгляду згідно умов, визначених у п.4 ч.6 ст. 19, ч.1 ст.274 ЦПК України, за правилами спрощеного позовного провадження, як малозначна справа.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення та відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ч. ч. 1, 3 - 4 ст. 185, ст. 186 ЦПК України, не вбачається.

Позивач, в особі представника за довіреністю посилаючись на ст. 84 ЦПК України, подав заяву про витребування доказів , в якій просить, з метою повного та об`єктивного встановлення обставин справи, підтвердження або спростування доводів сторін, витребувати у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Хара Н.С., номер свідоцтва №6685, що має місцезнаходження за адресою: АДРЕСА_5 , оригінали або належним чином завірені копії матеріалів на підставі яких приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Хара Н.С. вчинено виконавчий напис від 05.08.2020 року, зареєстрований в реєстрі за № 18162, яким визначається стягнення з ОСОБА_3 (Реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 ), зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 на користь АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВО "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК" (Код ЄДРПОУ 14282829. місцезнаходження:вул. Андріївська, будинок 4, м. Київ), заборгованості у розмірі 17354,32 гривень та витребувати у приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Юхименко Ольги Леонідівни, адреса знаходження: вулиця Окіпної Раїси, 4-А, оф. 35-Б, м.Київ, 02002, належним чином звірені матеріали виконавчого провадження №59886487, яке було відкрито на підставі виконавчого напису від 05.08.2019 року, зареєстрований в реєстрі за номером №18162 для огляду в суді.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Враховуючи, що оспорюваний вищевказаний виконавчий напис, та документи, які знаходяться у виконавчому провадженні, мають значення для вирішення даної справи, то клопотання позивача в особі представника за довіреністю слід визнати обґрунтованим та задовольнити.

Керуючись ст. 11, 19, 84,187,190-193, 199, 261 ЦПК України, -

У ХВ А Л И Л А :

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у даній справі.

Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами .

Провести перше судове засідання не пізніше тридцяти днів з дня відкриття провадження в приміщенні Славутицького міського суду 02.09.2020 року .

Роз`яснити сторонам що відповідно до вимог ч.7 ст.279 ЦПК України, клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має право подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву .

Надіслати відповідачеві та третім особам копію позовної заяви з додатками.

Встановити для подання відповідачем відзиву на позов строк 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву в установлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивач має право надати відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання копії відзиву, а відповідач - заперечення на відповідь на відзив, протягом п`яти днів з дня отримання копії відповіді на відзив.

Копія відповіді на відзив та копія заперечень іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надані) одночасно з надісланням(наданням) відповіді на відзив та заперечень до суду з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Встановити для подання пояснень третім особам щодо позову або відзиву у строк - п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження з доданими документами та/або відзиву на позовну заяву.

Копія пояснень третіх осіб іншим учасникам справи повинні бути надіслані( надані) одночасно з надісланням (наданням) копії пояснень до суду з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Клопотання позивача в особі представника за довіреністю про витребування доказів задовольнити.

Зобов`язати приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Хара Н.С ., номер свідоцтва №6685, що має місцезнаходження за адресою: АДРЕСА_5 надіслати на адресу суду до 27.08.2020 року належним чином завірені копії матеріалів, на підставі яких приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Хара Н.С. вчинено виконавчий напис від 05.08.2020 року, зареєстрований в реєстрі за № 18162, яким визначається стягнення з ОСОБА_3 (Реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 ), зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 на користь АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВО "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК" (Код ЄДРПОУ 14282829. місцезнаходження:вул. Андріївська, будинок 4, м.Київ), заборгованості у розмірі 17354,32 гривень.

Зобов`язати приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Юхименко Ольгу Леонідівну, адреса знаходження: вулиця Окіпної Раїси, 4-А, оф. 35-Б, м.Київ, 02002надіслати на адресу суду до 27.08.2020 року належним чином завірену копію виконавчого провадження №59886487, яке було відкрито на підставі виконавчого напису від 05.08.2019 року, зареєстрований в реєстрі за номером №18162.

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Копію ухвали направити сторонам, третім особам до відома та виконання.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею - 07.08.2020 року.

Суддя: Малишенко Т. О.

Дата ухвалення рішення07.08.2020
Оприлюднено10.08.2020
Номер документу90838858
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —377/467/20

Рішення від 21.09.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 07.08.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 07.08.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні