Ухвала
від 11.08.2020 по справі 615/549/20
ВАЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 615/549/20

Провадження № 2/615/205/20

У Х В А Л А

11 серпня 2020 року м. Валки

Валківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Логвінова А.О.,

за участю секретаря судового засідання Партоли О.Є.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Валки Харківської області заяву представника позивача - адвоката Лещенко Людмили Сергіївни про залишення частини позовних вимог без розгляду по у справі

за позовом Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування

до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4

про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, зняття з реєстраційного обліку,

В С Т А Н О В И В:

Акціонерне товариство Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування звернулось до Валківського районного суду Харківської області з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , в якому просить визнати відповідачів такими, що втратили право користування та проживання у житловому приміщенні за адресою: АДРЕСА_1 , та зняти останніх з реєстраційного обліку.

11.08.2020 року до Валківського районного суду Харківської області надійшла заява представника позивача - адвоката Лещенко Людмили Сергіївни, в якій остання просить залишити без розгляду позовну заяву Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування в частині визнання ОСОБА_4 такою, що втратила право користування житловим приміщенням, зняття останньої з реєстраційного обліку.

Представник позивача у підготовче судове засідання не з`явилась. Подала до суду заяву, в якій просить проводити підготовче судове засідання за її відсутності.

Відповідачі у підготовче судове засідання не з`явились. Про день, час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином. Про причини неявки суд не повідомили.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріали цивільної справи, суд приходить до наступного висновку.

Згідно ч. 1 ст. 13 ЦПК України суд розглядає цивільні справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу , в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

З огляду на викладене, оскільки представник позивача подала до суду заяву про залишення частини позовних вимог без розгляду до початку розгляду справи по суті, суд дійшов висновку про наявність підстав для залишення позову Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування в частині визнання ОСОБА_4 такою, що втратила право користування житловим приміщенням, зняття останньої з реєстраційного обліку без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 13 , 247, 257 , 351-355 ЦПК України , суд,

У Х В А Л И В:

Позов Акціонерного товариства Укргазвидобування , в особі філії газопромислове управління Шебелинкагазвидобування до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, зняття з реєстраційного обліку, в частині вимог до ОСОБА_4 - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу право на повторне звернення до суду після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Харківського апеляційного суду або через Валківський районний суд Харківської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя А.О. Логвінов

СудВалківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення11.08.2020
Оприлюднено12.08.2020
Номер документу90896690
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —615/549/20

Рішення від 22.10.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Рішення від 22.10.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Логвінов А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні