Ухвала
від 13.08.2020 по справі 561/615/20
ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 561/615/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

13 серпня 2020 року смт Зарічне

Зарічненський районний суд Рівненської області в особі судді Дідика А. В. розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа Сенчицька сільська рада про встановлення факту прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , звернулася із заявою до Зарічненського районного суду Рівненської області, заінтересована особа Неньковицька сільська рада про встановлення факту прийняття спадщини.

Заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України з особливостями, визначеними ст. ст. 293, 294 ЦПК України. Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження немає. Справа підсудна Зарічненському районному суду Рівненської області судовий збір сплачений у повному обсязі.

Зазначена справа згідно п.2 ст. 315 ЦПК України підлягає розгляду за правилами окремого провадження.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 175, 293, 294 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ), заінтересована особа Сенчицька сільська рада ( с. Сенчиці Зарічненського району Рівненської області, ЄДРПОУ 04385764) про встановлення факту прийняття спадщини.

Справу призначити до розгляду у судовому засіданні об 15 год. 00 хв. 14 вересня 2020 року у приміщенні Зарічненського районного суду Рівненської області (вул. Грушевського, 10, смт. Зарічне, Рівненської області), з повідомленням заявника та заінтересованої особи.

З метою з`ясування обставин справи витребувати у Зарічненській районній державній нотаріальній конторі інформацію, а саме:

- чи зареєстрований у спадковому реєстрі заповіт ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

- чи заведена після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 спадкова справа та про коло спадкоємців, які звертались із заявою про прийняття спадщини або відмовились від прийняття спадщини;

- чи видавалось свідоцтво про право на спадщину за законом чи заповітом після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та на чиє ім`я.

- чи зареєстрований у спадковому реєстрі заповіт ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

- чи заведена після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 спадкова справа та про коло спадкоємців, які звертались із заявою про прийняття спадщини або відмовились від прийняття спадщини;

- чи видавалось свідоцтво про право на спадщину за законом чи заповітом після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 та на чиє ім`я.

Відповідно до ч. 3, 4 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника та заінтересованої особи.

Копію ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі. Направити заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Інформацію про стан розгляду справи учасники провадження можуть дізнатися у мережі інтернет на офіційному веб порталі «Судова влада України» у посиланні за адресою https://court.gov.ua/fair/sud1707.

Копію даної ухвали надіслати учасникам справи. Крім цього, заінтрересованій особі надіслати копію заяви та доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності до Рівненського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги упродовж 15-ти днів з дати її складення через Зарічненський районний суд Рівненської області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А. В. Дідик

СудЗарічненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення13.08.2020
Оприлюднено14.08.2020
Номер документу90938642
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —561/615/20

Рішення від 14.09.2020

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Дідик А. В.

Ухвала від 13.08.2020

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Дідик А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні