Ухвала
від 15.08.2007 по справі 32/133-07-4382
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

32/133-07-4382

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про затвердження звіту ліквідатора та припинення провадження у справі

"15" серпня 2007 р.                                                                     Справа  № 32/133-07-4382

За заявою кредитора: ДПІ у Приморському районі м. Одеси

до банкрута: ПП „Жилкомунсервіс”, м. Одеса

про визнання банкрутом  

     Суддя                                                                       Грабован Л.І.

Представники сторін

Ліквідатор: Ковачов О.М.

              Суть спору: про визнання банкрутом

ДПІ у Приморському районі м. Одеси звернулась до суду із заявою про порушення справи про банкрутство ПП „Жилкомунсервіс” як відсутнього боржника у порядку ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки останнє неспроможне сплатити заборгованість в сумі 2511,46 грн. Ухвалою суду від 29.05.2007р. порушено провадження у справі №32/133-07-4382 про визнання банкрутом ПП  „Жилкомунсервіс”.

11.06.2007р. судом прийнято постанову про визнання банкрутом ПП „Жилкомунсервіс”, відкриття відносно нього ліквідаційної процедури, призначено ліквідатром банкрута головного держподатінспектора юридичного управління ДПІ у Приморському районі м. Одеси Ковачова О.М.

Ухвалою суду від 30.07.07р. визнано відділення в Приморському районі м. Одеси Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України кредитором банкрута з грошовими вимогами в сумі 82,91 грн.  

За результатами роботи, згідно наданого звіту, ліквідатором виявлено відсутність у банкрута рухомого та нерухомого майна, грошові кошти на розрахунковому рахунку банкрута відсутні, що підтверджується доданими документами.

Рухоме та нерухоме майно за банкрутом не зареєстровано, що підтверджується довідками КП „ОМБТІ та РОН” від 25.07.07р., 1-го МРЕВ ДАІ №42/1-1650 від 18.06.07р.   

Інших кредиторів ліквідатором не виявлено. Із листа Другого ВДВС Приморського РУЮ від 14.07.07р. вбачається, що виконавчих проваджень стосовно ПП  „Жилкомунсервіс” не відкривалось.  Із листів УПФУ в Приморському районі м. Одеси від 2.07.07р., Відділення в Приморському районі м. Одеси ВД ФСС від НВВ та ПЗУ від 22.06.07р., Центру зайнятості Приморського району від 21.06.07р., Приморської районної ВД Одеського обласного відділення ФСС з ТВП від 16.06.07р. вбачається, що банкрут не має заборгованості перед фондами.   

Ліквідатором повідомлено, що у зв'язку з відсутністю ліквідаційної маси та грошових коштів розрахунки з кредитором не проводились.   

У відповідності з п.6 ст.31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

       За положеннями п.2 ст.32 вказаного Закону якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилось майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

         Скарг на дії ліквідатора за час його роботи до господарського суду не надійшло.

За таких обставин, суд вважає за можливе затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, припинити юридичну особу ПП „Жилкомунсервіс”  відповідно до ст.ст.33, 39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р., припинити провадження у справі, припинити повноваження ліквідатора банкрута –головного державного податкового інспектора ДПІ у Приморському районі м. Одеси Ковачова О.М.

Пунктом 2 ст.34 цього Закону встановлено, що після винесення судом ухвали про ліквідацію юридичної особи –банкрута ліквідатор зобов'язаний забезпечити збереженість архівних документів банкрута, і за погодженням із спеціальним уповноваженим центральним органом виконавчої влади у сфері архівної справи і діловодства або уповноваженою ним архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання.

Ліквідатор у звіті повідомив, що документів, що підлягають тривалому збереженню ним не виявлено.

Суд зобов'язує державного реєстратора після проведення державної реєстрації  припинення юридичної особи – банкрута надати суду копію повідомлення (довідки) про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи ПП „Жилкомунсервіс” у відповідності до ч.ч.2, 8 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р. (зі змінами).

Керуючись  ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності божника або визнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

                                                                У Х В А Л И В:

1.Затвердити звіт ліквідатора.

2.Затвердити ліквідаційний баланс ПП „Жилкомунсервіс”.

3.Вимоги, не задоволені за відсутності майна банкрута, вважати погашеними.

        4.Припинити юридичну особу –ПП „Жилкомунсервіс” (м. Одеса, вул. Канатна,81, кв.141, код ЄДРПОУ 32971676).

5.Провадження у справі припинити.

6.Припинити повноваження ліквідатора ПП „Жилкомунсервіс” –головного державного податкового інспектора ДПІ у Приморському районі м. Одеси Ковачова О.М.

7.Копію ухвали суду про затвердження звіту ліквідатора та припинення провадження у справі №32/133-07-4382 про визнання банкрутом ПП „Жилкомунсервіс” надіслати державному реєстратору для виконання у порядку, встановленому ч.6 статті 39  Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р. (зі змінами).

8.Зобов'язати державного реєстратора після проведення державної реєстрації  припинення юридичної особи –банкрута надати суду копію повідомлення (довідки) про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи –ПП „Жилкомунсервіс” у відповідності до ч.ч.2, 8 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755-1У від 15.05.03р. (зі змінами).

9.Копію ухвали надіслати: кредитору, банкруту, для відома: у банк, що обслуговував банкрута, державному органу з питань банкрутства, в облстатуправління, до Першої державної виконавчої служби у Приморському районі у м. Одесі; для виконання: державному реєстратору Відділу державних реєстраторів Виконавчого комітету Одеської міської ради.

10.Відповідно до ч.2 статті 4-5 Господарського кодексу України невиконання вимог рішень, ухвал, постанов господарських судів тягне відповідальність, встановлену цим Кодексом та іншими законами України.  

У відповідності до ч.2 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ухвалу може бути оскаржено у встановленому порядку.

  

Суддя                                                                                  

Дата ухвалення рішення15.08.2007
Оприлюднено05.09.2007
Номер документу909892
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом        

Судовий реєстр по справі —32/133-07-4382

Ухвала від 15.08.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Грабован Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні