Ухвала
від 18.08.2020 по справі 752/15971/20
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/15971/20

Провадження № 6/752/648/20

У Х В А Л А

18 серпня 2020 року суддя Голосіївського районного суду м. Києва Хоменко В.С., перевіривши подання приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Хоменка Вадима Валерійовича про тимчасове обмеження боржника-фізичної особи у праві виїзду за межі України ОСОБА_1 , -

В С Т А Н О В И В:

В провадження судді Голосіївського районного суду м. Києва Хоменко В.С. надійшло подання приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Хоменка В.В. про тимчасове обмеження боржника-фізичної особи у праві виїзду за межі України ОСОБА_1 .

Перевіривши зазначене подання суддя прийшов до висновку про необхідність заявити самовідвід, виходячі з наступного.

З підстав, зазначених у статтях 36, 37 і 38 ЦПК України, суддя, секретар судового засідання, експерт, спеціаліст, перекладач зобов`язані заявити самовідвід, як встановлено нормою ч. 1 ст. 39 ЦПК України.

Відповідно до вимог п.1 ч. 1 ст. 36 ЦПК України, суддя не може розглядати справу і підлягає відводу (самовідводу), якщо: він є членом сім`ї або близьким родичем (чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, брат, сестра, дід, баба, внук, внучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, член сім`ї або близький родич цих осіб) сторони або інших учасників судового процесу, або осіб, які надавали стороні або іншим учасникам справи правничу допомогу у цій справі, або іншого судді, який входить до складу суду, що розглядає чи розглядав справу.

Разом з тим, приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Хоменко В.В., який звернувся з поданням до суду є чоловіком судді Голосіївського районного суду м. Києва Хоменко В.С.

Відповідно до ч.3 ст. 39 ЦПК України, самовідвід може бути заявлений не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

Враховуючи ту обставину, що приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Хоменко В.В., який звернувся з поданням до суду є чоловіком судді Голосіївського районного суду м. Києва Хоменко В.С., приходжу до висновку про необхідність заявити самовідвід.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. ст. 1-19, 36, 39, 40, 41, 353 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Заяву про самовідвід - задовольнити.

Відвести суддю Хоменко В.С. від розгляду справи № 752/15971/20, провадження № 6/752/648/20 за поданням приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Хоменка Вадима Валерійовича про тимчасове обмеження боржника-фізичної особи у праві виїзду за межі України ОСОБА_1 .

Подання приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Хоменка Вадима Валерійовича про тимчасове обмеження боржника-фізичної особи у праві виїзду за межі України ОСОБА_1 передати до канцелярії Голосіївського районного суду для визначення відповідальним працівником відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду іншого складу суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.С. Хоменко

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення18.08.2020
Оприлюднено20.08.2020
Номер документу91060785
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/15971/20

Ухвала від 04.09.2020

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 18.08.2020

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Хоменко В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні