Ухвала
від 25.08.2020 по справі 484/2722/20
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-о/484/139/20

Справа № 484/2722/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

25.08.2020 року суддя Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області Шикеря І.А. вивчивши матеріали заяви ОСОБА_1 , яка згідно заяви проживає по АДРЕСА_1 , інтереси якої представляє ОСОБА_2 , АДРЕСА_2 , заінтересована особа: Великомечетнянська сільська рада Кривоозерського району, місцезнаходження якої вул. Голімбієського, 69 в с. Велика Мечетня Кривоозерського району Миколаївської області про встановлення факту постійного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини -

В С Т А Н О В И В:

Заявниця звернулась до суду із заявою про встановлення факту постійного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини.

Дана справа підсудна Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області.

Заява відповідає вимогам ст. 318 ЦПК України.

Дану справу слід розглядати за правилами окремого провадження.

Крім того, в порядку ч.1 ст. 84 ЦПК України суддя вважає за необхідне задовольнити клопотання представника заявниці - адвоката Гаврилюк Тетяни Андріївни та витребувати від Першої первомайської державної нотаріальної контори Миколаївської області Південного міжрегіонального управління (м. Одеса) та від Кривоозерської державної нотаріальної контори Миколаївської області Південного міжрегіонального управління (м. Одеса), копію спадкової справи після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Первомайську Миколаївської області.

Також, з метою пересвідчитись у добросовісному здійсненні заявницею процесуальних прав та обов`язків, щодо доказів, суддя вважає за необхідне, на підставі ч.7 ст. 81 ЦПК України, витребувати у заявниці будинкову книгу на будинок АДРЕСА_3 , для огляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст.84,187, 190, 293, 315-318 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по справі за заявою ОСОБА_1 , яка згідно заяви проживає по АДРЕСА_1 , інтереси якої представляє ОСОБА_2 , АДРЕСА_2 , заінтересована особа: Великомечетнянська сільська рада Кривоозерського району, місцезнаходження якої вул. Голімбієського, 69 в с. Велика Мечетня Кривоозерського району Миколаївської області про встановлення факту постійного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини.

Призначити судове засідання на 17 вересня 2020 року на 09.30 год. в приміщенні Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області (за адресою вул. І Виговського, 18 м. Первомайськ Миколаївська область).

Викликати в судове засідання заявницю, представника заявниці, представника заінтересованої особи.

Зобов`язати Кривоозерську державну нотаріальну контору Миколаївської області Південного міжрегіонального управління (м. Одеса) , у строк до 17.09.2020 року надати Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області (суддя Шикеря І.А..), копію спадкової справи після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Первомайську Миколаївської області.

Зобов`язати Першу первомайську державну нотаріальну контору Миколаївської області Південного міжрегіонального управління (м. Одеса) , у строк до 17.09.2020 року надати Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області (суддя Шикеря І.А..), копію спадкової справи після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Первомайську Миколаївської області.

Зобов`язати заявницю ОСОБА_1 , у строк до 17.09.2020 року надати Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області (суддя Шикеря І.А..), будинкову книгу на будинок АДРЕСА_3 , для огляду в судовому засіданні.

Роз`яснити, що відповідно до ч. 7-9 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пяти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України . Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обовязку подати витребувані судом докази.

Відповідно до ч. 1 ст. 146 ЦПК України, у разі неподання письмових, речових чи електронних доказів, що витребувані судом, без поважних причин або без повідомлення причин їх неподання суд може постановити ухвалу про тимчасове вилучення цих доказів державним виконавцем для дослідження судом.

Роз`яснити, що відповідно до ч. 1 ст. 148 ЦПК України, за невиконання ухвали з відповідальної особи може бути стягнуто штраф в дохід державного бюджету у сумі від 0,3 до 3 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Інформацію щодо справи яка розглядається, учасники справи можуть отримати за веб-сторінкою суду http://pm.mk.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України, в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ: І.А Шикеря

СудПервомайський міськрайонний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення25.08.2020
Оприлюднено27.08.2020
Номер документу91135981
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —484/2722/20

Рішення від 16.10.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні