Ухвала
від 21.08.2007 по справі б-7/290
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-7/290

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Івано-Франківської області

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

   

УХВАЛА

про затвердження звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу (ліквідація юридичної особи - банкрута)

21.08.07  Справа № Б-7/290   

кредитор  : Калуська об'єднана державна податкова інспекція  , вул. Стуса, 2, м.Калуш, Калуський район, Івано-Франківська область,77300

боржник  : ПП "Лонда"  , вул. Біласа та Данилишина, 14, м.Калуш,77300

про банкрутство

 Cуддя  Кишинський Микола Іванович   

При секретарі   Попович Василь Васильович

Представники:

від боржника:  Хлібейчук І.М.-ліквідатор, ліцензія серія АВ 307222

від кредитора: представник не з"явилися,

СУТЬ СПОРУ: про визнання боржника банкрутом ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921) (  розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу).

Ліквідатор по справі подав суду на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Розглянувши подані матеріали та заслухавши ліквідатора в судовому засіданні, суд, ВСТАНОВИВ, що ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 29.12.2006 за заявою ініціюючого кредитора прокурора Калуського району в інтересах держави в особі Калуської оДПІ за №Б-7/290 порушено справу про банкрутство боржника  ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921), за ст.52 Закону України "Про відновлення платоспооможності боржника або визнання його банкрутом".  Постановою Господарського суду Івано-Франківської області від 12.01.2007  по справі №Б-7/290 визнано боржника ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921) банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором  арбітражного керуючого Хлібейчук І. М.

З метою вивчення фінансового стану та виявлення кредиторів банкрута ліквідатором направлено запити до відомих кредиторів, а саме: Калуській оДПІ, УПФУ в м.Калуші, УПФУ в Калуському районі, ВВД ФСС  з тимчасової втрати працездатності Івано-Франківське обласне відділення, Івано-Франківському обласному центру зайнятості.

Як результат проведеної роботи свої вимоги до боржника заявили наступні кредитори: Калуська оДПІ, УПФУ в м.Калуші Івано-Франківський обласний центр. Інших кредиторів не виявлено і встановлено.

Всього вимоги кредиторів становлять на загальну суму –10165,74 грн. З отриманих коштів в ліквідаційній процедурі вимоги кредиторів не погашені та становлять:

1. Калуська о ДПІ9679,50 грн.

2.Управління пенсійного фонду в м. Калуші485,02 грн.

3.Івано-Франківський обласний центр зайнятості1,22 грн.

Коштів в банках та інформації про наявність дебіторської заборгованості банкрута ліквідатором не виявлено.

З метою виявлення ліквідаційної маси банкрута, керуючись Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»ліквідатором направлено запити:

          1. Івано-Франківському ОБТІ з метою одержання інформації про наявність нерухомого майна банкрута. На вказаний запит одержано відповідь, в якій повідомлено, що за банкрутом власності на нерухоме майно не зареєстровано;

        2. Івано-Франківській обласній інспекції державного нагляду технічного нагляду про наявність зареєстрованих технічних засобів банкрута. На вказаний запит одержано відповідь, що за банкрутом технічні засоби не зареєстровані.

3. Калуському міському відділу Івано-Франківської філії ДП „Центр ДЗК при Держкомземі України по земельних ресурсах»з метою одержання інформації про наявність чи відсутність зареєстрованого право власності на землю або права користування. На вказаний запит отримано відповідь, що за банкрутом в державному реєстрі земель в  м. Калуші відсутні.

4. 2-гому МРВ ДАІ м. Калуш ВДАЇ УМВС в Івано-Франківській області з метою одержання інформації про наявність автотранспортних засобів банкрута. На вказаний запит одержано відповідь, в якому повідомлено, що за банкрутом транспортні засоби не зареєстровані.

        Також комісією в складі представника Калуської  оДПІ –Мельника Р. Я. та арбітражного керуючого (ліквідатора –Хлібейчука І. М.) проведено інвентаризацію товарно-матеріальних цінностей ПП „Лонда»за місцем його держаної реєстрації в ході проведеної інвентаризації товарно-матеріальних цінностей та інших активів підприємства-банкрута не виявлено. Із наведеного випливає, що сформувати ліквідаційну масу неможливо.

Ліквідатором вжито всіх можливих заходів пошуку майна проте майнових активів у підприємства-банкрута не виявлено.

Зважаючи на обставини та на підставі п.6 ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом», вимоги не задоволені за відсутністю майна боржника банкрута вважаються погашеними.

Затвердити оплату послуг ліквідатора арбітражному керуючому Хлібейчук Ігору Михайловичу (Тисменицький район, с.Драгомирчани, вул.Миру,10) по справі №Б-7/290 про банкрутство  ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921) в розмірі двох мінімальних заробітних плат.

Керуючись ст.3-1, ст.ст. 32 п.1, 40, 52   Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

затвердити ліквідаційний баланс , звіт ліквідатора по справі №Б-7/290 ПП "Лонда",м.Калуш,вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921).

Банкрута  ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921) -ліквідувати як юридичну особу.

Зобов"язати державного реєстратора  скасувати державну реєстрацію банкрута ПП "Лонда",  м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921), а державний орган статистики   виключити його з Єдиного Державного Реєстру Підприємств та Організацій України.

Затвердити оплату послуг ліквідатора арбітражному керуючому Хлібейчук Ігору Михайловичу (Тисменицький район, с.Драгомирчани, вул.Миру,10) по справі №Б-7/290 про банкрутство  ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921) в розмірі двох мінімальних заробітних плат.

На підставі п.6 ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом», вимоги не задоволені за відсутністю майна боржника банкрута вважаються погашеними.

Провадження у справі №Б-7/290 про банкрутство  ПП "Лонда", м.Калуш, вул.Біласа та Данилишина,14 (код 13647921) - припинити.

Дану ухвалу направити: кредитору, боржнику, ліквідатору  Хлібейчук І.М. (с.Драгомирчани, вул.Миру, 10),  державному органу з питань банкрутства,  державному органу статистики (м.Івано-Франківськ),   державному реєстратору  (м.Галич, Площа Волі,1).

 

Суддя                                                            Кишинський Микола Іванович

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


Петльована Надія Романівна    

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення21.08.2007
Оприлюднено05.09.2007
Номер документу911499
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-7/290

Ухвала від 21.08.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кишинський М.І.

Ухвала від 18.07.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кишинський М.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні