Вирок
від 25.08.2020 по справі 642/4102/20
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

25.08.2020

Справа № 642/4102/20

Провадження № 1-кп/642/781/20

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 серпня 2020 року Ленінський районний суд м.Харкова

у складі: головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю: секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_5

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Харкові обвинувальний акт по кримінальному провадженню №12019220000001115, внесеному 30.07.2019 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за обвинуваченням

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с.Фабричний Ковалєровського району Приморського краю Російської Федерації, громадянина України, одруженого, з вищою освітою, працюючого директором ТОВ «Вантон», раніше не судимого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,

у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.366 КК України, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , будучі засновником та директором ТОВ «Вантон» (ЄДРПОУ 36696070), юридична адреса: Запорізькаобласть,м. Мелітополь, майдан Перемоги, 1, кв. 12 (фактична адреса: Запорізька область, м. Мелітополь, пр-т 50 річчя Перемоги, 18/1 кабінет 16), будучі службовою особою, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи в особистих інтересах, склав та видав завідомо неправдиві офіційні документи, при наступних обставинах:

Так, ОСОБА_5 відповідно до протоколу № 1 від 11.09.2009 загальних зборів засновників ТОВ «Вантон» призначено на посаду директора ТОВ «Вантон». Рішенням № 2 від 02.01.2019 засновників ТОВ «Вантон» ОСОБА_5 прийняв на себе, як засновник підприємства, обов`язки зі здійснення безпосереднього управління (керівництва) поточною діяльністю підприємством з правом підписання будь-яких документів, звітності бухгалтерського та податкового обліку, представництва перед третіми особами.

Відповідно до п. 13.26. статуту ТОВ «Вантон», затвердженого загальними зборами учасників товариства, виконавчий орган товариства є одноосібним та має назву Директор. Директор здійснює управління поточною діяльністю товариства. До компетенції директора товариства належить вирішення всіх питань, пов`язаних з управлінням поточною діяльністю товариства, крім питань, що належать до виключної компетенції загальних зборів учасників.

Згідно з п. 13.27. Директор має права без доручення виконувати дії від імені Товариства, в т.ч. відкривати розрахунковий та інші рахунки в банківських установах, вести переговори та укладати угоди, видавати в межах своєї компетенції накази, надавати вказівки, обов`язкові для всіх робітників товариства, підписувати документи Товариства, видавати доручення, представляти товариство на всіх підприємствах, установах та організаціях. Директор несе відповідальність за діяльність Товариства. Свої рішення приймає самостійно та одноособово у формі письмових наказів, які обов`язкові для всіх робітників Товариства.

Відповідно до 13.29. Директор товариства є його посадовою особою і несе відповідальність перед товариством за збитки, заподіяні товариству його винними діями або бездіяльністю.

Таким чином, ОСОБА_5 постійно обіймає посаду на підприємстві, пов`язану з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, у зв`язку з чим відповідно до ч. 3 ст. 18 КК України є службовою особою.

Так, Державним підприємством «Харківський бронетанковий завод» (ЄДРПОУ 08099848) (далі - ДП «Харківський БТЗ»), зареєстрованим за адресою: м. Харків, вул. Велика Панасівська, 222, у 2019 році проведено конкурс на закупівлю запчастин та комплектуючих до бронетанкової техніки, за результатами якого переможцем визначено ТОВ «Вантон».

17 січня 2019 року ДП «Харківський БТЗ», в особі директора ОСОБА_6 , Покупець укладено з ТОВ «Вантон», в особі директора ОСОБА_5 , який діє на підставі Статуту - Постачальник, договір поставки № М-1701 від 17.01.2019 ( далі Договір).

Відповідно до п. 1.1. вказаного Договору, Постачальник ТОВ «Вантон» зобов`язується поставити і передати у власність Покупця - ДП «Харківський БТЗ» на умовах Договору запчастини та комплектуючі до бронетанкової техніки (далі Товар), повний перелік, кількість і ціна якого вказана у видаткових накладних, а Покупець зобов`язується прийняти та оплатити поставлений Товар.

Згідно з п. 3.1. оплата Товару по даному Договору здійснюється Покупцем у сумі вартості поставленого товару, у відповідності до рахунку-фактури на Товар, на умовах: оплата 100% по факту поставки Товару, розрахунок до 45 банківських днів після проведення аналізу якості Товару, який проводиться не більше 3 (трьох) днів з моменту поставки.

Відповідно до п. 4.2. строк поставки Товару визначається Сторонами окремо.

Згідно з п. 4.6. Постачальник гарантує, що Товар, який поставляється, є новим (що раніше не використовувався), виготовлений з додержанням державних стандартів, технічних умов на виготовлення, креслень, а також його справну роботу в складі Виробу, впродовж гарантійного терміну та Товар, що складає 3000 км. (загального пробігу) або 300 м/годин у межах гарантійного терміну експлуатації 24 місяці за умови дотримання правил експлуатації або 5 років зберігання у неопалювальних складських приміщеннях.

Відповідно до п. 4.12. Постачальник зобов`язується разом із товаром надати Покупцеві: паспорт (етикетка), в якому зазначаються номер (в разі його наявності), ТУ по якому виготовлено Товар, комплект поставки, дата виготовлення, гарантійні зобов`язання протягом яких Постачальник несе відповідальність за його справність, початок дії гарантій, підписи юридичних посадових осіб, ВТК, представника замовника (при його наявності у Постачальника) та інше; сертифікат відповідальності (якості); рахунки-фактури; видаткові накладну; товарно-транспорту накладну; довідку щодо походження Товару; настанову (інструкцію з експлуатації) в разу її наявності згідно КД.

Згідно з п. 9.1. Договір набирає чинності з моменту його підписання та діє до 31 грудня 2019 року.

29 липня 2019 року ДП «Харківський БТЗ», в особі директора ОСОБА_6 , Покупець укладено з ТОВ «Вантон», в особі директора ОСОБА_5 , який діє на підставі Статуту - Постачальник, додаткову угоду від 29.07.2019 за № 1 до договору поставки № М-1701 від 17.01.2019 ( далі Договір).

Відповідно до п.1 вказаної додаткової угоди Постачальник зобов`язується поставити і передати у власність Покупця на умовах Договору запчастини та комплектуючі до бронетанкової техніки (надалі Товар), повний перелік, кількість і ціна якого вказана у Додатках (специфікаціях) до даного Договору, які є його невід`ємною частиною, а покупець зобов`язується прийняте та оплатити поставлений Товар.

Згідно з п. 2.1. загальна сума Договору складається з суми усіх Додатків (Специфікацій) до даного договору.

Таким чином, умовами Договору визначено постачання нового Товару (що раніше не використовувався).

Так, після укладення вищевказаного договору ОСОБА_5 , усвідомлюючи, що відповідно до п. 4.6. умов договору Товар необхідно поставити новим (що раніше не використовувався) та Постачальник зобов`язаний разом із Товаром надати документи, які передбачені п.4.12. вказаного договору, проте будь-які документи на трансмісії у нього відсутні, з метою усунення перешкод при поставці Товару, діючи в особистих інтересах, вирішив поставити вже наявні у нього, придбані раніше, комплектуючі до бронетанкової техніки - дві трансмісії №219-13-сб14-01 (номер виробу ЦІ0БТ7285) та №219-13-сб13-01 (номер виробу ШІ0ГТ8997) та скласти до них технічну документацію.

Відповідно до примітки ст. 358 КК України під офіційним документом у ст. 366 цього Кодексу слід розуміти документи, що містять зафіксовану на будь-яких матеріальних носіях інформацію, яка підтверджує чи посвідчує певні події, явища або факти, які спричинили чи здатні спричинити наслідки правового характеру, чи може бути використана як документи - докази у правозастосовчій діяльності, що складаються, видаються чи посвідчуються повноважними (компетентними) особами органів державної влади, місцевого самоврядування, об`єднань громадян, юридичних осіб незалежно від форми власності та організаційно-правової форми, а також окремими громадянами, у тому числі самозайнятими особами, яким законом надано право у зв`язку з їх професійною чи службовою діяльністю складати, видавати чи посвідчувати певні види документів, що складені з дотриманням визначених законом форм та містять передбачені законом реквізити.

Маючи умисел, направлений на складання та надання ДП «Харківський БТЗ» завідомо неправдивих офіційних документів, а саме: документів підтверджуючих відповідність трансмісій технічним вимогам та технічно-справний стан, ОСОБА_5 з метою усунення перешкод при поставці товару, діючи умисно, в особистих інтересах, розробив план, спрямований на складання сертифікатів відповідності та паспортів від імені ТОВ «Вантон» до трансмісій № 219-13-сб13-01 (номер виробу Ш10ГТ8997) та № 219-13-сб14-01 (номер виробу Ц10БТ7285).

Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на складання завідомо неправдивих офіційних документів, ОСОБА_5 , не маючи відповідних документів, з метою усунення перешкод при реалізації Товару, діючи в особистих інтересах, 29.07.2019, перебуваючи на своєму робочому місці за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, пр-т 50річчя Перемоги, 18/1 кабінет 16, особисто, за допомогою комп`ютерної техніки, склав та в подальшому роздрукував сертифікати відповідності вих. № 082 від 29.07.2019 та вих. № 083 від 29.07.2019, до яких вніс завідомо неправдиві відомості, що трансмісії відповідають нормативно-технічній документації, яка діє в Україні, після чого поставив свій власний підпис в графі - директор ТОВ «Вантон» ОСОБА_5 та відбиток печатки ТОВ «Вантон», надавши тим самим зазначеним документам статус офіційного документу.

Продовжуючи злочинні дії, ОСОБА_5 , реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на складання завідомо неправдивого офіційного документу, не маючи відповідних документів, з метою усунення перешкод при реалізації Товару, діючи в особистих інтересах, 29.07.2019, перебуваючи на своєму робочому місці за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, пр-т 50річчя Перемоги, 18/1 кабінет 16, знайшов в мережі Інтернет бланки паспортів на запчастини та комплектуючі до бронетанкової техніки та в подальшому роздрукував дублікати паспортів від імені ТОВ «Вантон», до яких вніс відомості, що трансмісіям № 219-13-сб14-01 (номер виробу ЦІ0БТ7285) та № 219-13-сб13-01 (номер виробу ШІ0ГТ8997) проведено регламентований ремонт, які прийняті відповідно до АДЕ.219Р.13.сп.10УК і визнані придатними до експлуатації, яким проведено консервування на термін 5 років, а також визначено гарантійний термін 24 місяці з дня введення в експлуатацію, після чого поставив свій власний підпис в графі - директор ТОВ «Вантон» ОСОБА_5 та відбиток печатки ТОВ «Вантон», надавши тим самим зазначеному документу статус офіційного документу.

Після цього, ОСОБА_5 організував автомобільним перевізником ТОВ «Нова пошта» перевозку та поставку трансмісій № 219-13-сб14-01 (номер виробу ЦІ0БТ7285) та № 219-13-сб13-01 (номер виробу ШІ0ГТ8997) до ДП «Харківський БЗТ» за адресою: м. Харків, вул. Велика Панасівська, 222, відповідно до товарно-транспортних накладних № 96 та № 95 від 29.07.2019, а також завідомо неправдивих документів, а саме: сертифікатів відповідності вих. № 082 від 29.07.2019 та вих. № 083 від 29.07.2019 та дублікатів паспортів ТОВ «Вантон» від 24.07.2019, тим самим видав зазначені завідомо неправдиві офіційні документи ДП «Харківський БЗТ».

У подальшому, 29.07.2019 між ДП «Харківський БТЗ», в особі директора ОСОБА_6 , та ТОВ «Вантон», в особі директора ОСОБА_5 , відповідно до умов договору № М-1701 від 17.01.2019 підписано специфікацію № 1 від 29.07.2019, відповідно до якої вартість трансмісії №219-13-сб14-01 (номер виробу ЦІ0БТ7285) складає 1 235 700 грн., та специфікацію № 2 від 29.07.2019, відповідно до якої вартість трансмісії №219-13-сб13-01 (номер виробу ШІ0ГТ8997) складає 1 235 700 грн.

Таким чином, ОСОБА_5 , будучі службовою особою, а саме: директором ТОВ «Вантон», реалізуючи злочинний умисел, направлений на складання та видачу завідомо неправдивих офіційних документів, з метою усунення перешкод при реалізації Товару, діючи в особистих інтересах, перебуваючи на своєму робочому місці за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, пр-т 50 річчя Перемоги, 18/1, кабінет 16, склав 24.07.2019 завідомо неправдиві офіційні документи, а саме: дублікати паспортів ТОВ «Вантон» від 24.07.2019, а також 29.07.2019 сертифікати відповідності вих. № 082 від 29.07.2019 та вих. № 083 від 29.07.2019, які 31.07.2019 видавав до ДП «Харківський БЗТ», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Велика Панасівська, 222.

Дії ОСОБА_5 суд кваліфікує за ч.1 ст.366 КК України - складання та видачу службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

Прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_3 , якому на підставі ст.37 КПК України надані повноваження прокурора у кримінальному провадженні №12019220000001115, 25.08.2020 р. укладена з обвинуваченим ОСОБА_5 за участі його захисника адвоката ОСОБА_4 угода про визнання винуватості, в порядку, передбаченому ст. ст. 468, 469, 470 та 472 КПК України, згідно якої ОСОБА_5 зобов`язується повністю та беззастережно визнати свою вину в обсязі, викладеному у повідомленні про підозру, в ході судового провадження на підставі зазначеної угоди.

Згідно з даною угодою прокурор та обвинувачений дійшли згоди щодо формулювання підозри, всіх істотних для даного кримінального провадження обставин та правової кваліфікації дій обвинуваченого ОСОБА_5 за ч. 1 ст. 366 КК України. Обвинувачений у повному обсязі сформульованої підозри у кримінальному провадженні беззастережно визнав свою винуватість. Також, сторонами угоди визначено узгоджене ними покарання у вигляді штрафу в розмірі двохсот п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто у сумі 4 250 (чотири тисячі двісті п`ятдесят) грн. з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 1 рік.

В угоді передбачені наслідки її укладення, затвердження та невиконання, які роз`яснені обвинуваченому.

Розглядаючи питання про можливість затвердження даної угоди про визнання винуватості, суд виходить з наступного.

Відповідно до ст. 468 КПК України, у кримінальному провадженні може бути укладена угода між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим про визнання винуватості.

Відповідно ст. 469 КПК України, угода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам.

В судовому засіданні прокурор, вважаючи, що при укладенні даної угоди дотримані вимоги і правила КПК та КК України, просив цю угоду затвердити і призначити обвинуваченому узгоджену в угоді міру покарання та інші передбачені угодою заходи.

Обвинувачений ОСОБА_5 та захисник - адвокат ОСОБА_4 в судовому засіданні також просили укладену з прокурором угоду затвердити і призначити узгоджену в ній міру покарання та інші передбачені угодою заходи, при цьому обвинувачений беззастережно визнав себе винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, в обсязі підозри, дав згоду на застосування узгодженого виду та розміру покарання, а також інших заходів у разі затвердження угоди, заявивши, що здатен реально виконати взяті на себе відповідно до угоди зобов`язання.

Згідно п. 1 ч. 3ст. 314 КПК Українипри прийнятті рішення у підготовчому судовому засіданні суд має право, зокрема, затвердити угоду.

Відповідно до вимогст. 468 КПК Українив кримінальному провадженні може бути укладена угода між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим про визнання винуватості.

Згідност. 469 КПК Україниугода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам.

Розглядаючи питання про затвердження угоди про визнання винуватості, суд виходить з наступного: обвинувачений без застереження визнав свою винуватість у зазначеному діянні. Також вказаною угодою визначено покарання, яке повинен понести ОСОБА_5 .

ОСОБА_5 обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України, тобто в складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

Судом з`ясовано, що ОСОБА_5 в повному обсязі розуміє права, визначені ч. 4ст. 474 КПК України, наслідки укладення та затвердження даної угоди, передбачені ч. 2ст. 473 КПК України, характер обвинувачення та вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до нього у разі затвердження угоди судом.

Судом встановлено, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз, або наслідком обіцянок чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені угодою.

Виходячи з викладеного, суд дійшов висновкупро можливість затвердження угоди про визнання винуватості і призначення обвинуваченому узгодженої сторонами міри покарання.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень» від 20.12.2019, який набрав чинності 01.07.2020, кримінальну відповідальність за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України посилено.

Разом з цим, відповідно до ч. 2 ст. 5 КК України Закон про кримінальну відповідальність, що посилює кримінальну відповідальність або іншим чином погіршує становище особи, не має зворотної дії в часі.

Одночасно, згідно з ч. 1 ст. 5 КК України Закон про кримінальну відповідальність, що пом`якшує кримінальну відповідальність або іншим чином поліпшує становище особи, має зворотну дію у часі, тобто поширюється на осіб, які вчинили відповідні діяння до набрання таким законом чинності.

Враховуючи, що ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення у період з 24.07.2019 по 29.07.2019, необхідно застосовувати положення ч.1 ст.366 Кримінального Кодексу України у редакції станом на 27.06.2019.

З вивчення особи ОСОБА_5 вбачається, що він раніше не судимий, на обліках у психоневрологічному та наркологічному диспансерах не перебуває, характеризується позитивно, має на утриманні двох малолітніх дітей - 2007, 2012 року народження.

Обставинами, що пом`якшують покарання ОСОБА_5 , суд визнає щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину.

Обставин, що обтяжують покарання ОСОБА_5 , судом не встановлено.

Відповідно до п.1 ч.3 ст.314 КПК України у підготовчому судовому засіданні суд має право затвердити угоду.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про можливість затвердження угоди про визнання винуватості та призначення узгодженої сторонами міри покарання.

Ухвалою Київського районного суду м.Харкова від 07.02.2020 р. ОСОБА_5 був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, із визначенням застави у розмірі 210200 грн., яка внесена на депозитний рахунок ТУ ДСА України у Харківській області 08.02.2020 року, та у зв`язку з чим його звільнено із «Харківської установи виконання покарань (№ 27)» 09.02.2020 р.

Порядком внесення коштів на спеціальний рахунок у разі застосування застави як запобіжного заходу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11.01.2012 № 15, передбачений і порядок їх повернення, зокрема: кошти, внесені як застава, підлягають поверненню повністю або частково у випадках, передбачених КПК України. Застава повертається особі або заставодавцю у безготівковій формі на зазначений ними банківський рахунок, а у разі відсутності такого рахунка - готівкою через банки або підприємства поштового зв`язку. Для повернення коштів, внесених як застава, особа чи заставодавець подає до органу Казначейства, в якому відкрито депозитний рахунок суду, на який було внесено заставу, такі документи: заява особи чи заставодавця, в якій обов`язково зазначаються реквізити банківського рахунка, на який зараховуватимуться кошти, що підлягають поверненню, а у разі відсутності банківського рахунка - відомості про банк чи підприємство поштового зв`язку; засвідчена судом копія постанови (ухвали) судді чи суду, вироку суду, в якому міститься рішення про повернення застави; копія платіжного або іншого документа, що підтверджує факт внесення коштів як застави. Повернення коштів, внесених як застава, здійснюється протягом п`яти робочих днів з дня надходження зазначених документів до органу Казначейства (пункти 7-8).

Відповідно до ч. 11 ст. 182 КПК України, застава, що не була звернена в дохід держави, повертається підозрюваному, обвинуваченому, заставодавцю після припинення дії цього запобіжного заходу. При цьому застава, внесена підозрюваним, обвинуваченим, може бути повністю або частково звернена судом на виконання вироку в частині майнових стягнень. Застава, внесена заставодавцем, може бути звернена судом на виконання вироку в частині майнових стягнень тільки за його згодою.

На підставі викладеного, а також враховуючи те, що підстав для звернення застави в дохід держави, внесеної за обвинуваченого ОСОБА_5 судом не вбачається, запобіжний захід у вигляді застави не був порушений в ході розгляду справи, тому підлягає продовженню з встановленими обов`язками до звернення вироку до виконання, а внесений розмір застави підлягає поверненню - після набрання вироком законної сили.

Відповідно до ч.4 ст. 174 КПК України, суд одночасно з ухваленням судового рішення, яким закінчується судовий розгляд, вирішує питання про скасування арешту майна.

У зв`язку з чим, суд вважає необхідним скасувати арешти, накладені ухвалами Київського районного суду м. Харкова від 07.08.2019 р.; від 12.02.2020 р.; від 24.04.2020 р.

Судові витрати підлягають стягненню з ОСОБА_5 .

Долю речових доказів суд вирішує у відповідності до ст. 100 КПК України.

Керуючись ст.ст.314, 373, 374, 472,474 КПК України,суд, -

у х в а л и в :

Затвердити угоду про визнання винуватості, укладену 25 серпня 2020 року між прокурором ОСОБА_3 та обвинуваченим ОСОБА_5 за участю його захисника адвоката - ОСОБА_4 .

ОСОБА_5 визнативинним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.366 КК Українита призначитиузгоджене сторонамипокарання увиді штрафуу розмірі двохсот п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто у сумі 4 250 (чотири тисячі двісті п`ятдесят) грн. з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 1 рік.

Запобіжний захід, до вступу вироку у законну силу ОСОБА_5 - залишити у вигляді застави.

Заставу у розмірі 210200 грн., внесену на депозитний рахунок ТУ ДСА України у Харківській області згідно із платіжним документом № 1853-5900-2200-9558 від 07.02.2020 року, з призначенням платежу: Застава за ОСОБА_5 , визначену ухвалою слідчого судді Київського районного суду м.Харкова від 07.02.2020 року, повернути заставодавцю ОСОБА_7 , відповідно до ст. 182 КПК України, після набрання вироком законної сили.

Скасувати арешт накладений ухвалою Київського районного суду м. Харкова від 07.08.2019 р., на належне ТОВ «Вантон», ЄДРПОУ 36696070, вилучене під час огляду 05.08.2019 за адресою: м. Харків, вул. Велика Панасівська, 222, - трансмісію №219-13-сб-01 №Ш10ГТ8997; трансмісію №219-13-сб14-01 №Ц10БТ7285.

Скасувати арешт накладений ухвалою Київського районного суду м. Харкова від 12.02.2020 р., а саме на мобільний телефон iPhone X серійний номер НОМЕР_1 , imei НОМЕР_2 ; накопичувач на жорсткому магнітному диску Samsungs/n0302J1KRS01158; накопичувач на жорсткому магнітному диску Samsungs/n7153CCK5T; блокнот в обкладинці синього кольору з написом «КАНстрой» з чорновими рукописними записами про технічні матеріали та з номерами телефонів; 4 аркуші формату А4 з роздруківкою листування про постачання продукції з Китаю та Російської Федерації; зошит на 12арк.з рукописними чорновими записами(технічні); 5 товарних чеків за 2018 рік на придбання продукції технічної; видаткову накладну на прокладку від 18.05.2018№3714; 10 електромагнітних клапана на пічку; мобільний телефон Samsung imei НОМЕР_3 ; НОМЕР_4 з сім-картками; 2 металеві банки об`ємом 0,25 л., в яких міститься рідина жовтого кольору схожа на фарбу, кожна банка заповнена наполовину; пластикову пляшку з написом «Pepsi» заповнена на 1/10 рідиною жовтого кольору схожу на фарбу; комплектуючі запчастини у кількості 3шт. з номерами: Ш72ЕТ1708,М12ЕТ4329,Я22ЕТО830,які вибиті на вказаних запчастинах з пломбуванням; прилад ТНПО-17ОА«ЄШТ» та паспорти у кількості 2 одиниць з написом «Приемник воздушных давлений» ПВДТ з№0925616; металевий прилад з ричагом на якому міститься маркування«РНМ-1»;металеву трубку з дротами білого кольору; балон зеленого кольору з пломбуванням має маркування РПР-16КТС/см2РР-10КТС/см2у кількості2шт.;помпу насосу з маркуванням НВП 2А24В6905Ц0497 1одиниця,економічна помпа з маркуванням МВП2А24ВМО4ЦТ0558 одна одиниця, помпа насосу з маркуванням МВП 2А27ВЕ09ИТ4581в кількості3одиниці; скляні вироби з маркуванням В-8, зеленого кольору у паперовій упаковці з паспортом у вигляді листка на якому вказана дата за 2005 рік, підпис контролера та штамп ВТК укількості 22одиниць;прилади нічногобачення,які знаходятьсяу металевихящиках укількості 3одиниць ПНВ57(приладинічного бачення),на приладахта наящиках маєтьсямаркування БШТ3195,68С4014,68С3701;металеві дискидіаметром 40та 50см.в картоннійкоробці знаписом «дискиТОВ «Вантон»брак» зпоштовою наклейкою«приймальний ОСОБА_9,відділення 1м.Мелітополь» укількості 44одиниці;балони чорногокольору знаписом «сж.воздух»в кількості2одиниць;зубила зклеймом длямаркування (нанесенняцифрового талітерового призначення)у кількості20одиниць;накопичувачі нажорстких магнітнихдисках «westerndigita»s\nwmam9c555588,Samsungs\ns20Bj90D168219;зовнішній переноснийдиск чорногокольору знаписом Transcend;картонну коробку,в якійзнаходиться 3печатки знаписом «ОТК№5»,«ОТК №14,«ОТК №7»та штампи«для формулярів»,«згідно зоригіналом»,«для формулярівта паспортів74»,штампи зієрогліфами укількості 4одиниці;жорсткий дискToshibac\n41ВІВ7yab;роздруківку листуваньпоштової кореспонденціїміж ТОВ«Вантон» (код36696070)з ДП«ХБТЗ» (код08099848)та ДП«Львівський БЗ»за 2019рік на84арк.;щоденник ззаписами темно-зеленогокольору знаписом «2019»на переднійстороні інаписами «Brunnen»,«madeinПermany»на зворотнійз чорновимизаписами;полімерний пакет,в якомузнаходяться металевібирки знаписом «boschmadeinGermany»re8p120a920\5ks7525у кількості2одиниці,бирки металевіз написом«замок гидравлический»У2238.10.000дата іномер відсутні;роздруковані електроннілисти зрукописними позначкамиз темою«SmartTender»,а саме:«завершение тендера№4189222,№4085828»,№4116480,№4085901»на 1арк.кожний,«результаты торговпо тендеру№3987004,№3974490»на 1арк.кожний,«завершение тендера№3842810,№3604621»на 1арк.кожний,№3604621на 4арк.,«Завершение тендера№3573598»№3453449»на 1арк.кожний,№3604554»на 4арк.,«Завершение тендера№3354805,№3453354,№3348658,№3353125,№3454871,№3439483,№3454952,№3590893,№3604621,№3565965,№3442356,№3572103,№3357596,№3573582,№3573634,№3759288,№3759781,№3940496,№3417438,№3863681,№3939066,№3604621,№3845013,№3889116,№3437285,№4116901,№3604621,№3692529,№4020264на 1арк.кожний;договір поставки№ М-1701від 17.01.2019ТОВ «Вантон»до «ХБТЗ»на 5арк,з додатками,а саме:Гарантійний лист№127від 29.07.2019,Довідка №082/1від 29.07.2019,специфікація №1від 29.07.2019,видаткова накладна№95від 29.07.2019,видаткова накладна№96від 29.07.2019,рахунок наоплату №95від 29.07.2019,рахунок наоплату №96від 29.07.2019,товарно-транспортнанакладна №96від 29.07.2019,товарно-транспортнанакладна №95від 29.07.2019,специфікація №2від 29.07.2019,довідка №083/1від 29.07.2019,сертифікат відповідності№ 083від 29.07.2019,сертифікат відповідності№ 082від 29.07.2019,,дозвіл від21.05.2019,Наказ №Пвід 21.05.2019,Заява,копія свідоцтвапро реєстраціютранспортного засобуDAEWOOLANOSAP4083CO,поліс,копія посвідченняводія,Подорожній листслужбового легковогоавтомобіля №2205від травня2019(незаповнений),Договір провикористання власногоавтомобіля безкомпенсації,від 21.05.2019(2арк)(незаповнений),Рахунок №01від 04.01.2019.(непідписаний),Додаткова угода№1до договорупоставки №М-1701від 17.01.2019р.(2арк),повідомлення №108від 04.07.2019,повідомлення №121від 19.07.2019,повідомлення №100від 13.06.2019,рахунок наоплату №36/1від 03.04.2019,лист щодозаміни товару№8/6/4від 06.08.2019(на2арк),повідомлення від25.07.2019р.,лист щодопостачання товару№7/26/926.07.2019,додаткова угода№ 1до договорупоставки №М-1701від 17.01.2019(непідписана)(2арк)(2екз);Паспорти №6281на Танковийдегазаційний комплект(комплектДТП);пакувальна відомістьпартії №19від 27.04.1991,Протокол приёмо-сдаточныхиспытаний» партії№ 19від 27.04.1991р.,етикетки навироб №1059від 22.01.1990р.,№8918(нерозб)2від 30.07.1989р.,№4405333від 10.12.1984р.,від 27.02.1987р.;паспорт БШ3.803.108ПСна приладнічного спостереженняз.н.:Е13НЕ1132від 25.09.2014р.2шт),паспорт БШ3.803.108ПСна приладнічного спостереженняз.н.:Е13НЕ1132від 25.09.2014р.(дублікат),паспорт нагерцметр ГФ-400120від 196(невідомо)року,паспорт навироб 4.880.057,вкладиш доатестату виробуМЕС 2247ДТ№3435044запити накомерційну пропозицію№№2338471,№2366655,№2370131,№2339943,№2352135,№2342704,№2363971,№2364014,№№2367234,№2363896,№2342680,№2359324від 20.04.2018,№2180120від 02.03.2018,20.04.2018,№2317355від 05.04.2018,№2333104від 11.04.2018,№2181283від 02.03.2018,№2335138від 11.04.2018,№2188472від 02.03.2018,№2334988від 11.04.2018на 1арк.кожний;металеві биркисинього тачорного кольорівбез номеріву кількості59арк.,які знаходятьсяу полімерномупакеті;накопичувачі «Goodrani»об`ємом16гб.,сім карту«МТС» безномеру,сім-карта«Київстар»,картка microCDоб`ємом128мб.зномером sms128ffes;паспорти № НОМЕР_5 «танковий дегазаціоннийкомплект» укількості 5одиниць,відомості на1арк.з написами:комплект ТДПпартія №19від 2704.1991,протокол передачіТДП партії№19від 27.04.1991;мобільний телефонiPhoneXчорного кольору,іmeiне визначається;-автомобіля«БМВ» НОМЕР_6 ,належне ОСОБА_5 :6чеків «Новапошта» щодоздійснення поштовихвідправлень,а саме:відправник ОСОБА_8 отримувач ОСОБА_9 № 59000481217905від 24.01.20;№ 59000481218735_20від 24.01.20відправник ТОВ«Вантон» Ківалін,отримувач ДП«Харківський БТЗ»;№ 59000481220124від 24.01.20відправник ТОВ«Вантон» Ківалін,отримувач ТОВ«ТД Укрспецмаш»;№ 59000482400812від 29.01.20відправник ТОВ«Вантон» Ківалін,отримувач ДП«Львівський БТЗ»;№ 59000481219291від 27.01.20відправник ТОВ«Вантон» Ківалін,отримувач ДП«Львівський БТЗ»;№ 59000482073020від 28.01.20відправник ТОВ«Вантон» Ківалін,отримувач ДП«Запорізький державнийавіаційний-ремонтнийзавод «Мігремонт»;мобільний телефонiPhoneXIMEI: НОМЕР_7 з сім-карткою НОМЕР_8 ;мобільнийтелефон SamsungS7IMEI: НОМЕР_9 з сім-карткою НОМЕР_10 ;персональнийкомп`ютерHPPavilionLaptopmodel14-cc0048urс/н:5CD8381SNKіз заряднимпристроєм;персональний комп`ютерLenovoG550с/н:CBG3397875із заряднимпристроєм;експрес-накладні«Нова Пошта»№ 59000480676034відправлення наадресу ТО«ѳстем інжинірінгменеджмент»,№ 59000480676709відправлення вадресу ПП« ОСОБА_10 »,№ 59000480676296відправлення вадресу ТОВ«Вантон» -3шт.;чорнові рукописнізаписи на3-харк.;розрахунковийлисток зажовтень 20181арк.;порядок закупівельДП «Харківськийбронетанковий завод»на 22арк.;носії інформації«флешки» Transcend8GBбілого тасинього кольорута ApacerCEFCD33466білого кольору;носій інформаціїmicroSDSanDisk32GB;носій інформаціїМ2Sony2GB;носій інформаціїmicroSDNokia512MBз адаптером;носій інформаціїmicroSDTranscend4GBз адаптером;товарно-транспортні№№7,5від 18.01.19накладні відправникаТОВ «ВАНТОН»до ДП«ХБТЗ»на 2арк,товарно-транспортнінакладні №№129,№130від 01.11.19,видаткові накладні№№129,130від01.11.19,рахунки наоплату №129,130від 01.11.19та специфікація№13,14від01.11.19щодоразом на8арк.,які знаходятьсяв полімерномуфайлі зпояснювальним написом«Листопад»;товарно-транспортнінакладні,видаткові накладні,рахунки наоплату №134,134/1від 29.11.19,№136від03.12.19,№138,138/1від 04.12.19,№140від 18.12.19,№141,141/1,142від 20.12.19разом на9арк.,які знаходятьсяв полімерномуфайлі ізпояснювальним написом«Грудень»;товарно-транспортнінакладні №119від 08.10.19,№123від 24.10.19,№127 від28.10.19,№127від 29.10.19,видаткові накладні№119від 08.10.19,№123від 24.10.19,№127від 28.10.19,№127від 29.10.19,рахунки наоплату №119від 08.10.19,№123від 24.10.19,№127від 28.10.19,№127від 29.10.19таспецифікація№8від08.10.19,№10,№11від 24.10.19,№12від 29.10.19разом на16арк.,які знаходятьсяв полімерномуфайлі ізпояснювальним написом«Жовтень»;товарно-транспортнінакладні№116,№114/2,114/1,114від18.09.19,№№114/3,113/3,113/2,113/1,113,110за 09.2019року,видаткові накладні№116,№№114/3,113/2,113/1,№114/1,114/2,114,113/3,113,№110завересень2019року,рахунки наоплату №116,№№114/3,113/3,№№114/2,114/1,114,113/2,113/1,113,110за09.2019року таспецифікація №№7/6,7/4,7/5,№/3,7/2,7/1,7,6за09.2019рокуразом на38арк.,якізнаходяться вполімерному файлііз пояснювальнимнаписом «Вересень»;товарно-транспортнінакладні №103від 02.08.19,№№100,99від30.07.19,№№91,90,89,88від16.07.19,№87від 15.07.19,видаткові накладні№103від02.08.19,№№,99100від 30.07.19,№№90,91,88від 16.07.19,№87від 15.07.19,чеки(експрес-накладнаНова пошта, рахунки на оплату№103від 02.08.19,№№100,99від 30.07.19,№96 від29.07.19,№95від 29.07.19,№№90,91,89,88від 16.07.19,№87від 15.07.19таспецифікація№5від 02.08.19,№№4,3від 30.07.19,№2від29.07.19,комерційна пропозиціяТОВ «Вантон»,чорновірозрахунки на38арк.,якізнаходяться вполімерному файлі ізпояснювальним написом«Август»;пояснювальна друкованатаблиця ізданими щодореалізації товарудо ДП «Харківський БТЗ»,чеки (експрес-накладнаНова пошта, товарно-транспортнінакладні №№79,77,74,78,75,76від 21.06.19,№72від 13.06.19,видатковінакладні№№79,77,74,78,75,76від 21.06.19,№72від 13.06.19,комерційні пропозиціїТОВ «Вантон»,рахунки наоплату №№79,77,74,78,75,76від21.06.19,№72від 13.06.19разом на33арк.,якізнаходяться вполімерному файлі;товарно-транспортнінакладні №56від 21.05.19,№55від21.05.19,№54від 17.05.19,№50від 10.05.19,№№48,47від07.05.19,№№46/1,46від06.05.19,видаткові накладні№27від22.05.19,№56від 21.05.19,№55від21.05.19,№50від10.05.19,№№48,47від07.05.19,№№46/1,46від 06.05.19,чеки(експрес-накладнаНова пошта;комерційні пропозиціїТОВ «Вантон»,рахунки наоплату №27від 22.05.19,№56від 21.05.19,№55від 21.05.19,№54від 17.05.19,№50від 10.05.19,№№47,48від 07.05.19,№№46/1,46від 06.05.19на 39арк.,які знаходятьсяв полімерномупакеті;товарно-транспортнінакладні №В-000041від 22.04.19,№В-000038від 15.04.19,№В-000032від05.04.19,№В-000036від03.04.19,№36/1від03.04.19,видатковінакладні№41від22.04.19,№В-000038від15.04.19,№В-000032від05.04.19,№В-000036від03.04.19,№36/1від03.04.19,чеки (експрес-накладнаНова пошта,рахунок-фактура№В-000041від22.04.19,№В-000038від 15.04.19,№В-000032від 05.04.19,№В-000036від 03.04.19,№36/1від 03.04.19,комерційні пропозиції,рахунки наоплату таспецифікації разомна19арк.,яків полімерномуфайлі;товарно-транспортнінакладні №В-000031від29.03.19,№В-000024від15.03.19,чеки(експрес-накладнаНова пошта)№59000410934710,,59998076277386,видаткові накладні№В-000031від29.03.19,№В-000024від 15.03.19,комерційна пропозиція,рахунки наоплату №В-000031від29.03.19,№В-000024від 15.03.19на 9арк.,яків полімерномуфайлі;товарно-транспортнінакладні №В-000014,№В-000013від14.02.19,видатковінакладні№В-000014,№В-000013від14.02.19,чеки(експрес-накладнаНова пошта)№59000403149668,комерційнапропозиція ,рахункина оплату№В-000014,№В-000013від14.02.19;видатковінакладні№В-000007та№В-000005від18.01.19,рахункина оплату№В-000007,№В-000005від18.01.19разом на4арк,яків полімерномуфайлі;договір поставки№М-1701на5арк.;рахунки наоплату №4від23.01.20та№5від29.01.20міжТОВ «Вантон»та ТОВ«ТДУкрспецмаш» на2арк.;товарно-транспортнінакладні№14012019та№140219від 14.01.19одержувач ТОВ«Вантон» на2арк.;чорнові (безпідписів тавідтисків печаток)договорикупівлі-продажу,рахунки наоплату тавидаткові накладніщодо придбанняТОВ «ВАНТОН»запчастин уФОП разом на22арк.;оборотно-сальдовівідомостіза 1-3квартали 2019рокуна 3арк,оборотно-сальдовавідомість за9місяців 2019рокуТОВ «Вантон»на1арк.;актзвірки взаєморозрахунківТОВ«ВАНТОН» таДП «ХБТЗ»до договору№М-1702від17.01.19на2арк.;документищодо поставки ТОВ«ВАНТОН»до ДП«Харківський БТЗ»запчастин загрудень 2019року,а саметоварно-транспортнінакладні №141та№141-1від20.12.19,№140від18.12.19,№142від20.12.19,№138-1,138від 04.12.19,№134від 29.11.19,№136від 03.12.19;видаткові накладні№№141,141/1,142від20.12.19,№134/2та134/1від29.11.19,№№138/1,138від 04.12.19,№134від29.11.19,№136від03.12.19та специфікації№№20,20/1,21,19за12.2019та№№17,15/2,15/1,15за11.2019,№7/4,7/3та7/5від 16.09.19,№18,18/1від04.12.19,разомна29арк.;договірпостачання безномеру від03.01.2019між ТОВ«ВАНТОН»та ТОВ«САБЖЕКТПРО» на3арк.,товаротранспортнінакладні танакладні щодопридбання товарівТОВ«ВАНТОН» уТОВ «САБЖЕКТПРО»на 5арк;товаротранспортні накладніза 2019рік танакладні щодопридбання товарівТОВ «ВАНТОН»на 3арк;Договір піднайму(суборенди)нежитлового приміщення№10-БЦ-18від 01.04.2018на4арк.,акт прийому-передачідо вказаногодоговору на1арк.,актнадання послугза договоромна1арк.; Копіяпаспорта на2арк.;Накладні №01-1-Твід09.01.19,№9від04.01.19,№10від11.02.19щодо придбаннятоварів ТОВ«ВАНТОН»у ФОПна 6арк,рахунки №01/1-твід 09.01.19,№01від 04.01.19наоплату на3арк.;договори поставки№1202від 12.02.19між ТОВ«ВАНТОН» таТОВ «Нікотехснаб»на 2арк.кожний,ізпідписом тавід тискомпечатки ТОВ«Нікотехснаб»,видаткова накладна№46/2від13.02.19додоговору на1арк.,відгукТОВ «Нікотехснаб»на1арк;Листи ТОВ«ВАНТОН»до ДП«ХБТЗ» на11арк;Листи зповідомленнями пропоставку ТОВ«ВАНТОН»до ДП«Львівський БТЗ»на18арк; №1від14.02.19постачальникаТОВ «Промтехноком»покупець ТОВ«ВАНТОН» на1арк.;товарно-транспортнінакладнікомпанії «Новапошта»,стороною уяких єТОВ «ВАНТОН»за 2019рікна25арк;аркушіпаперу ізчорновими рукописнимизаписами іззазначенням контактів,розрахунків тощона 11арк;Повідомлення ТОВ«ВАНТОН»про змінуплатіжних реквізитівна арк.Книга облікудоходів на50арк.;Бланкиформулярів «Помпас электродвигателем»на2арк.,аркушіпаперу,зовні схожіза структуроюз вказанимибланками на10арк.;Биркидообладнання 5шт.тааркуші паперу,з якогочастково вирізанібирки на3арк.;Кліше підпису,Печатка таштамп ПП«Кіровець Комплект»код 35324429;таблицячорнових розрахунків,рахунок наоплату №109від 11.09.2019р.,видаткова накладна№109від11.09.2019р.,товарно-транспортнанакладна№109від 11.09.2019р.,рахунок наоплату №08від 06.09.2019,товарно-транспортнанакладна№108від 06.09.2019р.,рахунок наоплату №106від 03.09.2019р.,видаткова накладна№106від 03.09.2019р.,товарно-транспортна накладна№106від 03.09.2019р.,видаткова накладна(повернення)№398від 11.09.2019р.,таблицячорнових розрахунків,рахунок наоплату №105від27.09.2019р.,видаткова накладна№105від 27.09.2019р.,товарно-транспортнанакладна№105від 27.09.2019р.,Таблиця чорновихзаписів,експрес-накладніНової Пошти,рахунокна оплату№98від29.07.2019,видаткова накладна№98від 29.07.2019,товарно-транспортнанакладна№98від29.07.2019,рахунокна оплату№94від25.07.2019,видаткова накладна№94від25.07.2019,товарно-транспортнанакладна№94від25.07.2019,специфікація від25.07.2019р.,рахунок наоплату №93від22.07.2019,видаткованакладна№93від22.07.2019,товарно-транспортнанакладна №93від22.07.2019,рахунокна оплату№92від18.07.2019,видаткова накладна№92від18.07.2019,товарно-транспортнанакладна №92від18.07.2019,специфікаціядо договору№ДГ-30від15.01.2019,рахунокна оплату№86від12.07.2019,видаткованакладна №86від12.07.2019,товарно-транспортнанакладна №86від12.07.2019,видаткованакладна№83від05.07.2019,товарно-транспортнанакладна №83від05.07.2019,рахунокна оплату№83від05.07.2019,видаткова накладна№82від05.07.2019,товарно-транспортнанакладна №82від05.07.2019,рахунокна оплату№82від05.07.2019,видаткованакладна№84від05.07.2019,товарно-транспортнанакладна №84від05.07.2019,рахунокна оплату№84від05.07.2019,комерційнапропозиція(9аркушів),таблицячорнових записів,експрес-накладніНової Пошти,видаткова накладна№73від18.06.2019(2шт.),товарно-транспортнанакладна №73від18.06.2019,рахунок наоплату №73від18.06.2019;документи щодопоставки ТОВ«ВАНТОН»запчастин доДП« ЛьвівськийБТЗ»,що знаходятьсяу зеленійпапці:рахунок наоплату №112від12.09.19на1арк.,повідомлення ТОВ«Вантон» на2арк.,переліктоварів якіпостачаються доДП «ЛьвівськийБТЗ» на8арк.;видатковінакладні№№В-00043,В-00042від22.04.19,№№№В-00039,В-00040від17.04.19,№В-00043,В-00037від04.04.19товаротранспортні накладні№№В-00043,В-00042від22.04.19,№№В-00039,В-00040від 17.04.19,№В-00037від04.04.19,рахунки-фактури№№В-00042,№В-00043від 22.04.19,№№В-00040,В-00039від17.04.19,специфікаціявід01.04.19,чекиза04.2019в кількості3шт.разомна 21арк.;видаткові накладні №В-00030,В-00029від 29.03.19,В-00027,В-00028від22.03.19,№В-00026від19.03.19,№В-00025від15.03.19,товаротранспортнінакладні №№В-00030,В-00029від29.03.19,№В-00027,В-00028від22.03.19,№В-00027від 22.03.19,№В-00026від19.03.19,№В-00025від 15.03.19,рахунки-фактури№В-00030від29.03.19,В-00027,В-00028від 22.03.19,№В-00026від 19.03.19,№В-00025від 15.03.19,чеки (експрес-накладнаНова пошта)№5998076408975,59998076311047,59998076408926,59998076912664,59998076277893,специфікаціїбез номерувід22.02.19,від05.03.19,довіреність№262від19.03.19,комерційнапропозиція разомна 25арк.;видатковінакладні№В-00023,№В-00022від26.02.19,№В-00020,№В-00021від25.02.19,№№В-00017,В-00016,В-00015від14.02.19,товаротранспортнінакладні№В-00023,№В-00022від26.02.19,№В-00020,№В-00021від25.02.19,№№В-00017,В-00016,В-00015від14.02.19,рахунки-фактури№В-00023,№В-00022від26.02.19,№В-00020,№В-00021від25.02.19,№№В-00017,В-00016,В-00015від14.02.19,чеки(експрес-накладнаНова пошта)№5999807551193,№59998075441041,59998075077479,специфікаціїбез номерувід22.02.19,від20.02.19,від07.02.19,від14.02.19,комерційнапропозиція разомна 33арк.;видатковінакладні№№В-00011,В-00012від28.01.19,№В-000008від18.01.19,№В-000004від17.01.19,№В-000003від11.01.19,товаротранспортнінакладні№№В-00011,В-00012від28.01.19,№В-59000394365584від18.01.19,№В-000004від17.01.19,№В-0000003від11.01.19,рахунки-фактури№№В-00011,В-00012від28.01.19,№В-000008від18.01.19,№В-000004від17.01.19,№В-000003від11.01.19,чеки(експрес-накладнаНова пошта)№№5999807551193,59998075441041,59998075077479,59000414263395,59000408653351,специфікаціїбез номерувід28.01.19,від15.01.19,від10.01.19,довіреність№74від28.01.19,№40від17.01.19,№24від11.01.19,комерційнапропозиція разомна27арк.;договір поставки№28-12/18від28.12.18тадодаткова угодадо ньогона6арк.;договірпоставки№ДГ-30від15.01.19на5арк.;рахункина оплату№65від30.05.20,№1від10.01.20на2арк.;видатковінакладні№139від11.12.19,№137від03.12.19,№562від18.12.19,товаротранспортнінакладні№139від11.12.19,№137від03.12.19,рахункинаоплату№144від26.12.19,№№143,143/1,143/2від23.12.19,№139від11.12.19,№137від03.12.19разомна11арк.;видатковінакладні№133від12.11.19,№131від06.11.19,товаротранспортнінакладні№133від12.11.19,№131від06.11.19,рахункина оплату№133від12.11.19,№131від06.11.19разомна6арк.;видаткові накладні№126від28.10.19,№125від25.10.19,№124від25.10.19,№122від24.10.19,№118від07.10.19,видаткованакладна(повернення)№431від01.10.19;товарно-транспортнінакладні№126від28.10.19,№125від25.10.19,№124від25.10.19,№122від24.10.19,№118від07.10.19,рахункина оплату№126від28.10.19,№125від25.10.19,№124від25.10.19,№122від24.10.19,№118від07.10.19,специфікаціябез номерувід25.10.19,від07.10.19,актприйняття робіт№464від23.10.19разомна19арк.;видатковінакладні№126від28.10.19,№125від25.10.19,№124від25.10.19,№122від24.10.19,№118від07.10.19,видаткованакладна(повернення)№431від01.10.19;товаротранспортнінакладні№126від28.10.19,№125від25.10.19,№124від25.10.19,№122від24.10.19,№118від07.10.19,рахункина оплату№126від28.10.19,№125від25.10.19,№124від25.10.19,№122від24.10.19,№118від07.10.19,специфікаціябез номерувід25.10.19,від07.10.19,актприйняття робіт№464від23.10.19разомна19арк.;актзвірки взаєморозрахунківвзаємних розрахунків,станом заперіод:2019р.міжТОВ«ВАНТОН» іДП«Львівський БТЗ»07985602задоговором Договірпоставки№ДГ-30від15.01.2019;рахунокна оплату№5від29.01.2020;видаткованакладна№ 5від29.01.2020(2екземпляра);Сертифікатвідповідностівих.№3/1від29.01.2020;довідкавих.№3/1від29.01.2020;додаток№26ДоДоговору№ДГ-30від15.01.2019(специфікація)(2екземпляра),товарно-транспортнанакладна№5від2901.2020(ТОВ«ВАНТОН»-УкроборонпромДП «ЛьвівськийБТЗ»(2екземпляра),рахунокна оплату№3від20.01.2020;рахунокна оплату№112від12.09.19,повідомленняДиректору ДП«Львівський БТЗ»вих.№129від01.08.19щодотендеру№ 4297365від31.07.19,повідомлення ДиректоруДП «ЛьвівськийБТЗ» вих.№130від01.08.19щодо тендеру№4297365від 31.07.19,таблицязданими щодоДП «ЛьвівськийБТЗ»07985602щодореалізації товарівта послуг;Нова поштаекспрес-накладні№5999807715233,№59998077240319на3арк.;видаткова накладна№В-000042від22.04.2019,товарно-транспортнанакладна№В-000042від22.04.19,рахунок-фактура№В-000042від22.04.19,рахунок-фактура№В-000043від22.04.2019;Видаткованакладна№В-000043від22.04.19,товарно-транспортнанакладна№В-000043від22.04.19,рахунок-фактура№В-000040від17.04.19,видаткованакладна№ В-000040від17.04.19,товарно-транспортнанакладна№В-000040від17.04.19,видаткованакладна№В-000039від17.04.19,товарно-транспортнанакладна№В-000039від17.04.19,рахунок-фактура№В-000039від17.04.19р.,додаток№9ДоДоговору№28-12-2018від28.12.18(Специфікація),додаток№10доДоговору№ДГ-30від15.01.19(специфікація),видаткованакладна№ В-000037від04.04.19новаПоштаекспрес-накладна№59000412065684,товарно-транспортнанакладна№В-000037від4.04.2019,рахунок-фактура№В-000037від17.04.19;системнимблоком LenovoснR8R9KV3,накопичувач жорсткиймагнітних дисківs\n:s016j1ry701120Samsungоб`ємом160Gb; мобільний телефон Redmi Note7, синього кольору, imei1 НОМЕР_11 та imei 2 НОМЕР_12 .

Скасувати арешт накладений ухвалою Київського районного суду м.Харкова від 24.04.2020 року, на заборону відчуження без позбавлення права користування на квартиру АДРЕСА_2 , належну ОСОБА_5 .

Стягнути з ОСОБА_5 в дохід держави судові витрати на проведення експертизи з дослідження наркотичних засобів № 17876/17877/17878/18719/263 від 17.01.2020 року в розмірі 32970 гривень 00 коп.; на проведення експертизи в кримінальному провадженні № 12019220000001115 в розмірі 1884 гривень 12 коп.

Речові докази:

-мобільний телефон iPhone X серійний номер НОМЕР_1 , imei НОМЕР_2 ; системний блок Lenovoch R8R9KV3; накопичувач жорсткий магнітних дисків s/n:s016J1ry701120 Samsung об`ємом 160 GB, - після набранням законної сили, повернути власнику ОСОБА_5 , відповідно до зберігальної розписки від 02.06.2020 року.

-мобільний телефон Iphone X чорного кольору, після набранням законної сили - повернути власнику ОСОБА_9 , відповідно до зберігальної розписки від 26.06.2020 року.

-мобільний телефон Redmi Note 7, синього кольору imei НОМЕР_13 , НОМЕР_14 , після набранням законної сили повернути власнику ОСОБА_11 , відповідно до зберігальної розписки від 22.05.2020 року;

-накопичувач на жорсткому магнітному диску Samsung s/n 0302J1KRS01158; накопичувач на жорсткому магнітному диску Samsung s/n 7153ССК5Т- повернути за належністю.

-мобільний телефон Samsung іmеі НОМЕР_3 ; НОМЕР_4 з сим-картками - повернути за належністю.

-блокнот в обкладинці синього кольору з написом «КАН строй» з чорновими рукописними записами про технічні матеріали та з номерами телефонів; 4 аркуші формату А4 з роздруківкою листування про постачання продукції з Китаю та Російської Федерації; зошит на 12 арк. з рукописними чорновими записами (технічні); 5 товарних чеків за 2018 рік на придбання продукції технічної; видаткова накладна на прокладку від 18.05.2018 №3714; 10 електромагнітних клапана на пічку- повернути за належністю.

-мобільний телефон iPhone X ІМЕІ: НОМЕР_7 з сім-карткою НОМЕР_8 ; мобільний телефон Samsung S7 ІМЕІ: НОМЕР_9 з сім-карткою НОМЕР_10 ; персональний комп`ютер HP Pavilion Laptop model 14-cc0048ur с/н: 5CD8381SNK із зарядним пристроєм; персональний комп`ютер Lenovo G550 с/н: CBG3397875 із зарядним пристроєм; експрес-накладні «Нова Пошта» №59000480676034 відправлення в адресу ТОВ «Сістем інжинірінг менеджмент», №59000480676709 відправлення в адресу ПП « ОСОБА_10 », №59000480676296 відправлення в адресу ТОВ «Вантон» - 3 шт.; носій інформації «флешка» Transcend 8GB білого та синього кольору; носій інформації «флешка» Арасег CEFCD33466 білого кольору; носій інформації microSD SanDisk 32GB; носій інформації М2 Sony 2 GB; носій інформації micro SD Nokia 512MB з адаптером; носій інформації micro SD Transcend 4GB з адаптером - повернути власнику ОСОБА_12 , відповідно до зберігальної розписки від 06.05.2020 року.

-2 металеві банки об`ємом 0,25 л. в яких міститься рідина жовтого кольору схожа на фарбу, кожна банка заповнена наполовину; пластикова пляшка з написом «Pepsi» заповнена на 1/10 рідиною жовтого кольору схожу на фарбу; комплектуюча запчастина у кількості 3 шт. з номерами: Ш72ЕТ1708, М12ЕТ4329, Я22ЕТО830, які вибиті на вказаних запчастинах з пломбуванням; прилад ТНПО-17ОА «ЄШТ» та паспорти у кількості 2 одиниць з написом «Приемник воздушных давлений» ПВДТ з №0925616; металевий прилад з ричагом на якому міститься маркування «РНМ-1»; металева трубка з дротами білого кольору; балон зеленого кольору з пломбуванням має маркування РПР-16 КТС/см2 РР- 10КТС/см2 у кількості 2 шт.; помпа насосу з маркуванням НВП 2А24В69 05Ц0497 - 1 одиниця, економічна помпа з маркуванням МВП2А24В МО4ЦТ0558 - одна одиниця, помпа насосу з маркуванням МВІХ2А27ВЕ09ИТ4581 в кількості 3 одиниці; скляні вироби з маркуванням В-8, зеленого кольору у паперовій упаковці з паспортом у вигляді листка на якому вказана дата за 2005 рік, підпис контролера та штамп ВТК у кількості 22 одиниць; прилади нічного бачення, які знаходяться у металевих ящиках у кількості З одиниць ПНВ 57 (прилади нічного бачення), на приладах та на ящиках мається маркування БШТ3195, 68C40J4, 68СЗЗШ; металеві диски діаметром 40 та 50 см. в картонній коробці з написом «диски ТОВ «Вантон» брак» з поштовою наклейкою «приймальний ОСОБА_13 , відділення їм. Мелітополь» у кількості 44 одиниці; балони чорного кольору з написом «сж.воздух» в кількості 2 одиниць; зубила з клеймом для маркування (нанесення цифрового та літерового призначення) у кількості 20 одиниць; накопичувані на жорстких магнітних дисках «western digita» s\n wmam9c555588, Samsung s\n s20Bj90D168219;3OBHiniHm переносний диск чорного кольору з написом Transcend; картонна коробка в якій знаходиться 3 печатки з написом «ОТК №5», «ОТК №14, «ОТК №7» та штампи «для формулярів», «згідно з оригіналом», «для формулярів та паспортів - 74», штампи з ієрогліфами у кількості 4 одиниці; жорсткий диск Toshiba c\n 41ВІВ7уаЬ; роздруківка листувань поштової кореспонденції між ТОВ «Вантон» (код 36696070) з ДП «ХБТЗ» (код 08099848) та ДП «Львівський БЗ» за 2019 рік на 84 арк.; щоденник з записами темно-зеленого кольору з написом «2019» на передній стороні і написами «Brunnen», «made in Пегтапу» на зворотній з чорновими записами; полімерний пакет в якому знаходяться металеві бирки з написом «bosch made in Germany» re8pl20a920\5ks7525 у кількості 2 одиниці, бирки металеві з написом «замок гидравлический» У2238.10.000 дата і номер відсутні; Роздруковані електронні листи з рукописними позначками з темою «SmartTender», а саме: «завершение тендера №4189222, №4085828», №4116480, №4085901» на 1 арк. кожний, «результаты торгов по тендеру №3987004, №3974490» на 1 арк. кожний, «завершение тендера №3842810, №3604621» на 1 арк. кожний, №3604621 на 4 арк., «Завершение тендера №3573598» №3453449» на 1 арк. кожний, №3604554» на 4 арк., «Завершение тендера №3354805, №3453354, №3348658, №3353125, №3442356, №3940496,3439483,3454952,3590893,3604621,3565965,3442356,3572103,3357596,3573582,3573634,3759288,3759781,940496,3417438,3863681,3939066,3604621,3845013,3889116,34372855,4116901,3604621,3692529,4020264 на 1 арк. кожний, договір поставки № М-1701 від 17.01.2019 р., ТОВ «Вантон» до «ХБТЗ» на 5 арк.,з додатками, а саме: гарантійний лист №127 від 29.07.2019, довідка № 082/1 від 29.07.2019,специфікація № 1 від 29.07.2019, видаткова накладна №95 від 29.07.2019 , видаткова накладка № 96 від 29.07.2019,, товаро транспортна накладна № 95,96, сертифікат відповідності № 082 від 29.07.2019р., дозвіл від 21.05.2019 р., наказ №П від 21.05.2019 р., заява ОСОБА_8 , копія свідоцтва реєстрації транспортного засобу, поліс № АО/0358561, копія посвідчненя водія ОСОБА_8 , подорожній лист службового легкового автомобіля № 2205 від травня 2019 , договір про використання власного автомобіля без компенсації, від 21.05.2019 (2 арк) (незаповнений), Рахунок №01 від 04.01.2019. (непідписаний), Додаткова угода №1 до договору поставки №М-1701 від 17.01.2019 р. (2 арк), повідомлення № 108 від 04.07.2019, повідомлення № 121 від 19.07.2019, повідомлення № 100 від 13.06.2019, рахунок на оплату № 36/1 від 03.04.2019, лист щодо заміни товару №8/6/4 від 06.08.2019 (на 2 арк), повідомлення від 25.07.2019 р., лист щодо постачання товару №7/26/9 26.07.2019, додаткова угода № 1 до договору поставки № М-1701 від 17.01.2019 (непідписана) (2 арк) (2 екз); Паспорти №6281 на Танковий дегазаційний комплект (комплект ДТП) Серії BE №201870, серії BE №201869, серії BE №201868, Серії BE №201867, Серії BE №201866; пакувальна відомість партії №19 від 27.04.1991, Протокол приёмо-сдаточных испытаний» партії № 19 від 27.04.1991 р., етикетки на вироб №1059 від 22.01.1990р., №8918(нерозб)2 від 30.07.1989р., №4405333 від 10.12.1984р., №0687103634, №6047102832 від 27.02.1987р., паспорт БШ3.803.108ПС на прилад нічного спостереження з.н.:Е13НЕ1132 від 25.09.2014 р. 2 піт), паспорт БШ3.803.108ПС на прилад нічного спостереження з.н.:Е13НЕ1132 від 25.09.2014 р. (дублікат), паспорт на герцметр ГФ-400 120 від 196(невідомо) року, паспорт на вироб 4.880.057, вкладиш до атестату виробу МЕС 2247ДТ №343504, запити на комерційну пропозицію №№2338471, №2352370131, №2339943, №2352135, №2342704, №2363971, №2364014, №№23672Ї4, №2363896, №2342680, №2359324 від 20.04.2018, №2180120 від 02.03.2018, 20.04.2018, №2317355 від 05.04.2018, №2333104 від 11.04.2018, №2181283 від 02.03.2018, №2335138 від 11.04.2018, №2188472 від 02.03.2018, №2334988 від 11.04.2018 на 1 аркуші кожний, металеві бирки синього та чорного кольорів без номерів у кількості 59 арк., які знаходяться у полімерному пакеті; накопичувані «Good галі» об`ємом 16 гб., сім карта «МТС» без номеру, сім-карта «Київстар» № НОМЕР_15 , картка micro CD об`ємом 128 мб.з номером smsl28ffes; паспорта №6281 «танковий дегазаціонний комплект» серії НОМЕР_16 , 201869, 201867, НОМЕР_17 у кількості 5 одиниць, відомості на 1 арк. з написами: комплект ТДП партія №19 від 2704.1991, протокол передачі ТДП партії №19 складений 27.04.1991; в автомобілі BMW320I, номерний знак НОМЕР_6 , яким керує ОСОБА_5 , а саме: 6 чеків «Нова пошта» щодо здійснення поштових відправлень, а саме: відправник ОСОБА_8 отримувач ОСОБА_9 № 59000481217905 від 24.01.20; №59000481218735 від 24.01.20 відправник ТОВ «Вантон» Ківалін, отримувач ДП «Харківський БТЗ»; №59000481220124 від 24.01.20 відправник ТОВ «Вантон» Ківалін, отримувач ТОВ «ТД Укрспецмаш»; №59000482400812 від 29.01.20 відправник ТОВ «Вантон» Ківалін, отримувач ДП «Львівський БТЗ»; №59000481219291 від 27.01.20 відправник ТОВ «Вантон» Ківалін, отримувач ДП «Львівський БТЗ»; №59000482073020 від 28.01.20 відправник ТОВ «Вантон» Ківалін, отримувач ДП «Запорізький державний авіаційний-ремонтний завод «Мігремонт»- повернути власнику.

- документація щодо поставки ТОВ «ВАНТОН» до ДП «Харківський БТЗ» (далі ХБТЗ) запчастин, а саме: товарно-транспортні №№7,5 від 18.01.19 накладні відправника ТОВ «ВАНТОН» до ДП «ХБТЗ» на 2 арк, товарно-транспортні накладні №№129, №130 від 01.11.19, видаткові накладні №№129,130 від 01.11.19, рахунки на оплату №129,130 від 01.11.19 та специфікація №13,14 від 01.11.19 щодо разом на 8 арк., які знаходяться в полімерному файлі з пояснювальним написом «Листопад»; товарно-транспортні накладні, видаткові накладні, рахунки на оплату №134,134/1 від 29.11.19, №136 від 03.12.19, №138, 138/1 від 04.12.19, №140 від 18.12.19,№141,141/1,142 від 20.12.19 разом на 9 арк., які знаходяться в полімерному файлі із пояснювальним написом «Грудень»; товарно-транспортні накладні №119 від 08.10.19, №123 від 24.10.19, №127 від 28.10.19, №127 від 29.10.19, видаткові накладні №119 від 08.10.19, №123 від 24.10.19, №127 від 28.10.19, №127 від 29.10.19, рахунки на оплату №119 від 08.10.19, №123 від 24.10.19, №127 від 28.10.19, №127 від 29.10.19 та специфікація №8 від 08.10.19, №10, №11 від 24.10.19, №12 від 29.10.19 разом на 16 арк., які знаходяться в полімерному файлі із пояснювальним написом «Жовтень»; товарно-транспортні накладні №116, №114/2,114/1,114 від 18.09.19,№№114/3,113/3,113/2,113/1,113,110 за 09.2019 року, видаткові накладні №116, №№114/3,113/2,113/1, №114/1,114/2,114,113/3,113, №110 за вересень 2019 року, рахунки на оплату №116, №№114/3,^Ц/3,^№ 114/2, 114/1,114, 113/2, 113/1, 113,110 за 09.2019 року та специфікація №№7/6, 7/4,7/5, №/3, 7/2,7/1,7,6 за 09.2019 року разом на 38 арк., які знаходяться в полімерному файлі із пояснювальним написом «Вересень»; товарно- транспортні накладні №103 від 02.08.19, №№100,99 від 30.07.19, №№91,90,89,88 від 16.07.19, №87 від 15.07.19, видаткові накладні №103 від 02.08.19, №№,99100 від 30.07.19, №№90,91,88 від 16.07.19, №87 від 15.07.19, чеки (експрес-накладна Нова пошта) №59998081940932, №59000437326454, рахунки на оплату №103 від 02.08.19, №№100,99 від 30.07.19, №96 від 29.07.19, №95 від 29.07.19, №№90,91,89,88 від 16.07.19, №87 від 15.07.19 та специфікація №5 від 02.08.19, №№4,3 від 30.07.19, №2 від 29.07.19, комерційна пропозиція ТОВ «Вантон», чорнові розрахунки на 38 арк., які знаходяться в полімерному файлі із пояснювальним написом «Август»; пояснювальна друкована таблиця із даними щодо реалізації товару до ДП «Харківський БТЗ», чеки (експрес- накладна Нова пошта) №59998080168866, №59000430795724, товарно-транспортні накладні №№79,77,74,78,75,76 від 21.06.19, №72 від 13.06.19, видаткові накладні №№79,77,74,78,75,76 від 21.06.19, №72 від 13.06.19, комерційні пропозиції ТОВ «Вантон, рахунки на оплату №№79,77,74,78,75,76 від 21.06.19, №72 від 13.06.19 разом на 33 арк., які знаходяться в полімерному файлі; товарно-транспортні накладні №56 від 21.05.19, №55 від 21.05.19, №54 від 17.05.19, №50 від 10.05.19, №№48,47 від 07.05.19, №№46/1,46 від 06.05.19, видаткові накладні №27 від 22.05.19, №56 від 21.05.19, №55 від 21.05.19, №50 від 10.05.19, №№48,47 від 07.05.19, №№46/1,46 від 06.05.19, чеки (експрес-накладна Нова пошта) №59000424185942, №59998079418000; комерційні пропозиції ТОВ «Вантон», рахунки на оплату №27 від 22.05.19, №56 від 21.05.19, №55 від 21.05.19, №54 від 17.05.19, №50 від 10.05.19, №№47,48 від 07.05.19,№46/1,46 від 06.05.19 на 39 арк., які знаходяться в полімерному пакеті; товарно-транспортні накладні №В-000041 від 22.04.19, №В-000038 від 15.04.19, №В-000032 від 05.04.19, №В-000036 від 03.04.19, №36/1 від 03.04.19, видаткові накладні №41 від 22.04.19, №В-000038 від 15.04.19, №В-000032 від 05.04.19, №В-000036 від 03.04.19, №36/1 від 03.04.19, чеки (експрес-накладна Нова пошта) №59998077692932, №59000413744088, №59000412066725, рахунок-фактура №В-000041 від 22.04.19, №В-000038 від 15.04.19, №В-000032 від 05.04.19, №В-000036 від 03.04.19, №36/1 від 03.04.19, комерційні пропозиції, рахунки на оплату та специфікації разом на 19 арк., які в полімерному файлі; товарно-транспортні накладні №В-000031 від 29.03.19, №В- 000024 від 15.03.19, чеки (експрес-накладна Нова пошта) №59000410934710, 590004082336443, 59998076277386, видаткові накладні №В-000031 від 29.03.19, №В- 000024 від 15.03.19, комерційна пропозиція, рахунки на оплату №В-000031 від 29.03.19, №В-000024 від 15.03.19 на 9 арк., які в полімерному файлі; товарно-транспортні накладні №В-000014, №В-000013 від 14.02.19, видаткові накладні №В-000014, №В-000013 від 14.02.19, чеки (експрес-накладна Нова пошта) №59000403149668, комерційна пропозиція, рахунки на оплату №В-000014, №В-000013 від 14.02.19; видаткові накладні №В-000007 -та №В-000005 від 18.01.19, рахунки на оплату №№В-000007, №В-000005 від 18.01.19 разом на 4 арк, які в полімерному файлі; договір поставки №М-1701 на 5 арк.; рахунки на оплату №4 від 23.01.20 та №5 від 29.01.20 між ТОВ «Вантон» та ТОВ «ТД Укрспецмаш`на 2 арк.; товарно-транспортні накладні №14012019 та №140219 від 14.01.19 одержувач ТОВ «Вантон» на 2 арк.; чорнові (без підписів та відтисків печаток) договори купівлі- продажу, рахунки на оплату та видаткові накладні щодо придбання ТОВ «ВАНТОН» запчастин у ФОП ОСОБА_7 разом на 22 арк.; оборотно-сальдові відомості за 1-3 квартали 2019 року на 3 арк, оборотно-сальдова відомість за 9 місяців 2019 року ТОВ «Вантон» на 1 арк.; акт звірки взаєморозрахунків ТОВ «ВАНТОН» та ДП «ХБТЗ» до договору №М-1702 від 17.01.19 на 2 арк.; документи щодо поставки ТОВ «ВАНТОН» до ДП «Харківський БТЗ» запчастин за грудень 2019 року, а саме товарно-транспортні накладні №141 та№ 141-1 від 20.12.19, №140 від 18.12.19, №142 від 20.12.19, №138-1,138 від 04.12.19, №134 від 29.11.19, №136 від 03.12.19; видаткові накладні №№141,141/1,142 від 20.12.19, №134/2 та 134/1 від 29.11.19, №№138/1, 138 від 04.12.19, №134 від 29.11.19, №136 від 03.12.19 та специфікації №№20,20/1,21,19 за 12.2019 та №№17,15/2,15/1,15 за 11.2019, №7/4, 7/3 та 7/5 від 16.09.19, №18,18/1 від 04.12.19 , разом на 29 арк.; договір постачання без номеру від 03.01.2019 між ТОВ «ВАНТОН» та ТОВ «САБЖЕКТ ПРО» на З арк., товаротранспортні накладні та накладні щодо придбання товарів ТОВ «ВАНТОН» у ТОВ «САБЖЕКТ ПРО» на 5 арк; товаротранспортні накладні за 2019 рік та накладні щодо придбання товарів Т.0В «ВАН`ГОІІ» у ФОП ОСОБА_14 на 3 арк; Договір піднайму (суборенди) нежитлового приміщення №10-БЦ-18 від 01.04.2018 на 4 арк., акт прийому-передачі до вказаного договору на 1 арк., акт надання послуг за договором на 1 арк.; Копія паспорта ОСОБА_5 на 2 арк.;- Накладні №01-1-Т від 09.01.19, №9 від 04.01.19, №10 від 11.02.19 щодо придбання товарів ТОВ «ВАНТОН» у ФОП ОСОБА_14 на 6 арк, рахунки №01/1-т від 09.01.19, №01 від 04.01.19 на оплату ФОП ОСОБА_14 на З арк.; договори поставки №1202 від 12.02.19 між ТОВ «ВАНТОН» та ТОВ «Нікотехснаб» на 2 арк. кожний, із підписом та відтиском печатки ТОВ «Нікотехснаб», видаткова накладна №46/2 від 13.02.19 до договору на 1 арк., відгук ТОВ «Нікотехснаб» на 1 арк; Листи ТОВ «ВАНТОН» до ДП «ХБТЗ» на 11 арк; Листи з повідомленнями про поставку ТОВ «ВАНТОН» до ДП «Львівський БТЗ» на 18 арк; №1 від 14.02.19 постачальника ТОВ «Промтехноком» покупець ТОВ «ВАНТОН» на 1 арк.; товаро-транспортні накладні компанії «Нова пошта», стороною у яких є ТОВ «ВАНТОН» за 2019 рік на 25 арк; аркуші паперу із чорновими рукописними записами із зазначенням контактів, розрахунків тощо на 11 арк; Повідомлення ТОВ «ВАНТОН» про зміну платіжних реквізитів на і арк Книга обліку доходів ФОП ОСОБА_7 на 50 арк.; Бланки формулярів «Помпа с электродвигателем» на 2 арк, аркуші паперу, зовні схожі за структурою з вказаними бланками на 10 арк; Бирки до обладнання 5 шт. та аркуші паперу, з якого частково вирізані бирки на 3 арк.; Кліше підпису (зі слів ОСОБА_15 , підпис належить ОСОБА_5 ); Печатка та штамп ПП «Кіровець Комплект» код 35324429; таблиця чорнових розрахунків, рахунок на оплату № 109 від 11.09.2019 р., видаткова накладна №109 від 11.09.2019 р., товаро-транспортна накладна №109 від 11.09.2019 р., рахунок на оплату №08 від 06.09.2019, товаро-транспортна накладна №108 від 06.09.2019 р., рахунок на оплату № 106 від 03.09.2019 р., видаткова накладна № 106 від 03.09.2019 р., товаротранспортна накладна №106 від 03.09.2019 р., видаткова накладна (повернення) № 398 від 11.09.2019 р., таблиця чорнових розрахунків, рахунок на оплату №105 від 27.09.2019 р., видаткова накладна №105 від 27.09.2019 р., товаро-транспортна накладна №105 від 27.09.2019р., Таблиця чорнових записів, експрес-накладні Нової Пошти: №59998081653526, №59998081827448, 59998081022718,№59000437331147, 59998081149020, №59000437323678, рахунок на оплату №98 від 29.07.2019, видаткова накладна №98 від 29.07.2019, товаро-транспортна накладна №98 від 29.07.2019, рахунок на оплату №94 від 25.07.2019, видаткова накладна №94 від 25.07.2019, товаротранспортна накладна №94 від 25.07.2019, специфікація від 25.07.2019 р., рахунок на оплату №93 від 22.07.2019, видаткова накладна №93 від 22.07.2019, товаро-транспортна накладна №93 від 22.07.2019, рахунок на оплату №92 від 18.07.2019, видаткова накладна №92 від 18.07.2019, товаро-транспортна накладна №92 від 18.07.2019, специфікація до договору №ДГ-30 від 15.01.2019, рахунок на оплату № 86 від 12.07.2019, видаткова накладна № 86 від 12.07.2019, товаро-транспортна накладна № 86 від 12.07.2019, видаткова накладна №83 від 05.07.2019, товаро-транспортна накладна №83 від 05.07.2019, рахунок на оплату №83 від 05.07.2019, видаткова накладна №82 від 05.07.2019, товаротранспортна накладна №82 від 05.07.2019, рахунок на оплату №82 від 05.07.2019,видаткова накладна №84 від 05.07.2019, товаро-транспортна накладна №84 від 05.07.2019, рахунок на оплату №84 від 05.07.2019, комерційна пропозиція (9 аркушів), таблиця чорнових записів, експрес-накладні Нової Пошти №59000426086006, №59998079645777, №59000430794052, №59000430793111, видаткова накладна №73 від 18.06.2019 (2 шт.), товаро-транспортна накладна №73 від 18.06.2019, рахунок на оплату №73 від 18.06.2019; документи щодо поставки ТОВ «ВАНТОН» запчастин до ДП «Львівський БТЗ», які знаходяться в зеленій папці, а саме: рахунок на оплату №112 від 12.09.19 на 1 арк., повідомлення ТОВ «Вантон» на 2 арк., перелік товарів які постачаються до ДП «Львівський БТЗ» на 8 арк.; видаткові накладні №№В-00043, В-00042 від 22.04.19, №№№В-00039, В-00040 від 17.04.19, №В-00043, В-00037 від 04.04.19 товаротранспортні накладні №№В-00043, В-00042 від 22.04.19, №№ В-00039, В-00040 від 17.04.19, №В- 00037 від 04.04.19, рахунки-фактури №№В-00042,№В-00043 від 22Л4.19, №№В-00040, В- 00039 від 17.04.19, специфікація від 01.04.19, чеки за 04.2019 в кількості 3 шт. разом на 21 арк.; видаткові накладні №№В-00030, В-00029 від 29.03.19, В-00027, В-00028 від 22.03.19, №В-00026 від 19.03.19, №В-00025 від 15.03.19, товаротранспортні накладні №№В-00030,В-00029 від 29.03.19, №В-00027,В-00028 від 22.03.19, №В-00027 від 22.03.19, №В- 00026 від 19.03.19, №В-00025г/вщ 15.03.19, рахунки-фактури №В-00030 від 29.03.19, В- 00027, В-00028 від 22.03.19, №В-00026 від 19.03.19, №В-00025 від 15.03.19, чеки (експрес- накладна Нова пошта) №№5998076408975, 59998076311047, 59998076408926,59998076912664, 59998076277893, специфікації без номеру від 22.02.19, від 05.03.19, довіреність №262 від 19.03.19, комерційна пропозиція разом на 25 арк.; видаткові накладні №В-00023, №B-000Zf від 26.9, №В-00020, №В-00021 від 25.02.19, №№ В- 00017, В-00016, В-00015 від 14.02.19, товаротранспортні накладні №В-00023, №В-00022 від 26.02.19, №В-00020, №В-00021 від 25.02.19, №№ В-00017, В-00016, В-00015 від 14.02.19, рахунки-фактури №В-00023, №В-00022 від 26.02.19, №В-00020, №В-00021 від 25.02.19, №№ В-00017, В-00016, В-00015 від 14.02.19, чеки (експрес-накладна Нова пошта) №5999807551193, №59998075441041, 59998075077479, специфікації без номеру від 22.02.19, від 20.02.19, від 07.02.19, від 14.02.19, комерційна пропозиція разом на 33 арк.; видаткові накладні №№В-00011, В-00012 від 28.01.19, №В-000008 від 18.01.19, №В- 000004 від 17.01.19, №В-000003 від 11.01.19, товаротранспортні накладні №№В-00011, В- 00012 від 28.01.19, №В-59000394365584 від 18.01.19, №В-000004 від 17.01.19, №В- 0000003 від 11.01.19, рахунки-фактури №№В-00011, В-00012 від 28.01.19, №В-000008 від 18.01.19, №В-000004 від 17.01.19, №В-000003 від 11.01.19,чеки (експрес-накладна Нова пошта) №№5999807551193, 59998075441041,59998075077479, 59000414263395,59000408653351, специфікації без номеру від 28.01.19, від 15.01.19, від 10.01.19, довіреність №74 від 28.01.19, №40 від 17.01.19, №24 від 11.01.19, комерційна пропозиція разом на 27 арк.; договір поставки №28-12/18 від 28.12.18 та додаткова угода до нього на 6 арк.; договір поставки №ДГ-30 від 15.01.19 на 5 арк.; рахунки на оплату №65 від 30.05.20, №1 від 10.01.20 на 2 арк.; видаткові накладні №139 від 11.12.19, №137 від 03.12.19, №562 від 18.12.19,товаро транспортні накладні №139 від 11.12.19, №137 від 03.12.19,рахунки на оплату №144 від 26.12.19, №№143, 143/1, 143/2 від 23.12.19, №139 від 11.12.19, №137 від 03.12.19 разом на 11 арк.; видаткові накладні №133 від 12.11.19, №131 від 06.11.19, товаро транспортні накладні №133 від 12.11.19, №131 від 06.11.19, рахунки на оплату №133 від 12.11.19, №131 від 06.11.19 разом на 6 арк.; видаткові накладні №126 від №125 від 25.10.19, №124 від 25.10.19, №122 від 24.10.19, №118 від 07.10.19, видаткова накладна (повернення) №431 від 01.10.19; товаротранспортні накладні №126 від 28.10.19, №125 від 25.10.19, №124 від 25.10.19, №122 від 24.10.19, №118 від 07.10.19, рахунки на оплату №126 від 28.10.19, №125 від 25.10.19, №124 від 25.10.19, №122 від №118 від 07.10.19, специфікація без номеру від 25.10.19, від 07.10.19, акт прийняття робіт №464 від 23.10.19 разом на 19 арк.; видаткові накладні №126 від 28.10.19, №125 від 25.10.19, №124 від 25.10.19, №122 від 24.10.19, №118 від 07.10.19, видаткова накладна (повернення) №431 від 01.10.19; товаротранспортні накладні №126 від 28.10.19, №125 від 25.10.19, №124 від 25.10.19, №122 від 24.10.19, №118 від 07.10.19, рахунки на оплату №126 від 28.10.19, №125 від 25.10.19, №124 від 25.10.19, №122 від 24.10.19, №118 від 07.10.19, специфікація без номеру від 25.10.19, від 07.10.19, акт прийняття робіт №464 від 23.10.19 разом на 19 арк.; акт звірки взаєморозрахунків взаємних розрахунків, станом за період: 2019 р. між ТОВ «ВАНТОН» і ДП «Львівський БТЗ» 07985602 за договором Договір поставки №ДГ-ЗО від 15.01.2019; рахунок на оплату № 5 від 29.01.2020; видаткова накладна № 5 від 29.01.2020 (2 екземпляра); Сертифікат відповідності вих. №3/1 від 29.01.2020; довідка вих. №3/1 від 29.01.2020; додаток №26 До Договору №ДГ-30 від 15.01.2019 (специфікація) (2 екземпляра), товаро-транспортна накладна №5 від 2901.2020 (ТОВ «ВАНТОН» - Укроборонпром ДП «Львівський БТЗ» (2 екземпляра), рахунок на оплату №3 від 20.01. 2020; рахунок на оплату № 112 від 12.09.19, повідомлення Директору ДП «Львівський БТЗ» вих.№129 від 01.08.19 щодо тендеру № 4297365 від 31.07.19, повідомлення Директору ДП «Львівський БТЗ» вих.№130 від 01.08.19 щодо тендеру № 4297365 від 31.07.19, таблиця з даними щодо ДП «Львівський БТЗ»07985602 щодо реалізації товарів та послуг; Нова пошта експрес-накладні №59998077152339, №59998077745522. №59998077240319 на 3 арк.; видаткова накладна №В-000042 від 22.04.2019, товаро-транспортна накладна №В-000042 від 22.04.19, рахунок-фактура №В- 000042 від 22.04.19, рахунок-фактура №В-000043 від 22.04.2019; Видаткова накладна №В- 000043 від 22.04.19, Товаро-транспортна накладна № В-000043 від 22.04.19, рахунок- фактура №В-000040 від 17.04.19, видаткова накладна № В-000040 від 17.04.19, товаротранспортна накладна №В-000040 від 17.04.19, видаткова накладна №В-000039 від 17.04.19, товаро-транспортна накладна № В-000039 від 17.04.19, рахунок-фактура № В- 000039 від 17.04.19р., додаток №9 До Договору №28-12-2018 від 28.12.18 (Специфікація), додаток №10 До Договору №ДГ-30 від 15.01.19 (специфікація), видаткова накладна № В- 000037 від 04.04.19 нова Пошта експрес-накладна №59000412065684, товаро-транспортна накладна № В-000037 від 4.04.2019, Рахунок-фактура № В-000037 від 17.04.19 - після набрання законної сили вироку, залишити в матеріалах.

Вирок може бути оскарженийдо Харківського апеляційного суду через Ленінський районний суд м. Харкова протягом 30 днів з дня його проголошення. з підстав, передбачених ч. 4ст. 394 КПК України.

Копію вироку вручити негайно засудженому та прокурору.

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення25.08.2020
Оприлюднено13.02.2023
Номер документу91161825
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —642/4102/20

Вирок від 25.08.2020

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Харкова

Пашнєв В. Г.

Ухвала від 14.08.2020

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Харкова

Пашнєв В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні