Ухвала
від 27.08.2020 по справі 632/1226/20
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 632/1226/20 провадження № 2/632/413/20

У Х В А Л А

27 серпня 2020 року м. Первомайський

Первомайський міськрайонний суд Харківської області у складі: головуючого судді Библіва С.В., за участю секретаря Кузьменко М.В., розглянувши у підготовчому судовому засіданні у м. Первомайський Харківської області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Картамиської сільської ради Первомайського району Харківської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, -

В С Т А Н О В И В:

30 липня 2020 року позивач ОСОБА_1 (місце проживання позивача: АДРЕСА_1 ), звернувся до суду з позовом до відповідача Картамиської сільської ради Первомайського району Харківської області (місце знаходження: Харківська область, Первомайський район, с.Картамиш, вул. Центральна,буд.1), в якому просить визначити йому додатковий місячний строк для подання до Первомайської державної нотаріальної контори Харківської області заяви про прийняття спадщини, яка відкрилась після померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 .

30 липня 2020 року було відкрито провадження у справі та призначено справу до розгляду у підготовчому судовому засіданні на 27 серпня 2020 року.

Сторони у підготовче судове засідання 27 серпня 2020 року не з`явилися, про дату судового засідання були повідомлені своєчасно та належним чином. У зв`язку з тим, що сторони не з`явилися у підготовче судове засідання, відповідно до ч. 1 та ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Передбачених ч. 2 ст. 223 ЦПК України підстав для відкладення розгляду справи судом не встановлено, судом прийнято рішення про проведення підготовчого судового засідання за відсутності сторін.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до вимог ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні суд встановив відсутність у позивача уточнень, доповнень до позовної заяви, повідомлення ним всіх обставин, які йому відомі, встановлений обсяг доказів, наданих позивачем.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 223, 247 суддя -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче засідання по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Картамиської сільської ради Первомайського району Харківської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини та призначити справу до розгляду по суті у судовому засіданні на 08:30 год. 30 вересня 2020 року у залі судових засідань № 2 за адресою приміщення суду: Харківська область, м. Первомайський, 3 м-н, буд.1-А.

У судове засідання викликати сторони.

Повідомити, що учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2030 у розділі Стан розгляду справ , при цьому ввівши у пошуку номер даної справи або номер провадження.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню в силу ч. 1 ст. 353 ЦПК України не підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Суддя:С. В. Библів

СудПервомайський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення27.08.2020
Оприлюднено28.08.2020
Номер документу91187469
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —632/1226/20

Рішення від 30.09.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 27.08.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 30.07.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні