Ухвала
від 10.09.2008 по справі 6-293/08
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 6-293/08

УХВАЛА

10 вересня 2008 року м. Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Король Ю.А., розглянувши подання головного державного виконавця міського відділу державної виконавчої служби Ужгородського мІськрайонного управління юстиції про тимчасову обмеження у праві виїзду за кордон та вилучення закордонного паспорта у громадянина України ОСОБА_1, -

встановив:

Ст державний виконавець міського відділу державної виконавчої служби Ужгородського мІськрайонного управління юстиції ОСОБА_2 звернулася в суд з поданням, в якому просить встановити тимчасове обмеження у праві виїзду громадянина України ОСОБА_1 за кордон та вилучити закордонний паспорт серії АС № 600476 від 18.11.1996 року до моменту виконання обов'язків покладених на нього Ужгородським міськрайонним судом Закарпатської області.

Подання мотивоване тим, що на виконанні у відділі відділі ДВС Ужгородського мІськрайонного управління юстиції знаходиться виконавчий лист № 2-978 виданий 19.06.2006 року Ужгородським міськрайонним судом Закарпатської області про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_3 аліментів у одноразовому розмірі 500 гривень.

02.10.2006 року державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження 3 посиланням на вимоги ст. 6 ЗУ „Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України „ та на вимоги ст. 19 ЗУ „Про Державну прикордонну службу України" просили подання задовольнити.

Дослідивши матеріали подання суд приходить до наступного.

Відповідно до вимог п.5 ч.1 ст. 6 ЗУ „Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України „громадянинові України може бути тимчасово відмовлено у видачі паспорта у випадку, якщо він ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням - до виконання зобов'язань.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 6 ЗУ „Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України „ громадянинові України, який мас паспорт, може бути тимчасово відмовлено у виїзді за кордон у випадку, якщо він ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням - до виконання зобов'язань.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 6 ЗУ „Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України „ паспорт може бути тимчасово затримано чи вилучено у випадку якщо він ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням - до виконання зобов'язань.

Відповідно до вимог п.8 ч. 1 СТ. 19 ЗУ „Про Державну прикордонну службу України" на Державну прикордонну службу України покладається запобігання та недопущення виїзду з України осіб, яких тимчасово обмежено у праві виїзду з України, у тому числі згідно з дорученнями правоохоронних органів.

На підставі викладено приходжу до переконання, що подання є обгрунтованим і таким що підлягає до задоволення.

Керуючись ст. 368 ЦПК України , ст. 6 ЗУ "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України", ЗУ „Про Державну прикордонну службу України" суд, -

ухвалив:

Подання ст. державного виконавця міського відділу державної виконавчої служби . Ужгородського міськрайонного управління юстиції - задовольнити.

Встановити тимчасове обмеження у праві виїзду громадянина України ОСОБА_1 за кордон до виконання зобов'язань покладених на неї судовим рішенням.

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон, виданий на ім'я ОСОБА_1 серії АС № 600476 від 18.11.1996 року - вилучити, до виконання зобов'язань покладених на неї судовим рішенням.

Ухвала може бути оскаржена в загальному порядку шляхом подання заяви про апеляційне оскарження ухвали протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали та наступним поданням апеляційної скарги протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження до апеляційного суду

Дата ухвалення рішення10.09.2008
Оприлюднено14.05.2010
Номер документу9123275
СудочинствоЦивільне
Сутьтимчасову обмеження у праві виїзду за кордон та вилучення закордонного паспорта у громадянина України ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —6-293/08

Ухвала від 10.09.2008

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Король Ю.А.

Ухвала від 31.10.2008

Цивільне

Київський районний суд м.Донецька

Малютіна Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні