Ухвала
від 02.09.2020 по справі 169/272/20
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/272/20

Провадження № 2/169/329/20

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

02 вересня 2020 року смт Турійськ

Суддя Турійського районного суду Волинської області Хвіц Г.Й., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , жительки: АДРЕСА_1 , до ОСОБА_2 , жительки: АДРЕСА_2 , що за адресою: майдан Центральний, 5, смт Турійськ, Волинська область, код ЄДРПОУ: 04051491, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів, - Боблівська сільська рада Турійського району Волинської області, що за адресою: вул. Центральна, 58 а, с. Бобли, Турійський район, Волинська область, код ЄДРПОУ: 04332911, Головне управління Держгеокадастру у Волинській області, що за адресою: вул. Винниченка, 67, м. Луцьк, Волинська область, код ЄДРПОУ: 39767861, про визнання незаконним розпорядження та недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до ОСОБА_2 , Турійської районної державної адміністрації Волинської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - Боблівська сільська рада Турійського району Волинської області, Головне управління Держгеокадастру у Волинській області про визнання незаконним розпорядження та недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку.

Позовна заява за формою і змістом відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України.

Позов предметно відноситься до цивільного судочинства, інстанційно та територіально підсудний Турійському районному суду Волинської області.

Наведене дає підстави для прийняття позовної заяви та відкриття провадження.

Заявлені вимоги відповідають положенням статей 19, 274 ЦПК України щодо наявності підстав для розгляду позову в порядку загального позовного провадження.

У зв`язку з цим слід визначити дату, час і місце проведення підготовчого засідання, а також строк для подання відповідачами відзиву на позов.

Керуючись статтями 19, 187, 260 ЦПК України, суддя -

п о с т а н о в и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Турійської районної державної адміністрації Волинської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів - Боблівська сільська рада Турійського району Волинської області, Головне управління Держгеокадастру у Волинській області про визнання незаконним розпорядження та недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 12:00 годину 21 вересня 2020 року в залі судового засідання Турійського районного суду Волинської області за адресою: вул. Луцька, 14, смт Турійськ, Волинська область, з повідомленням учасників справи.

Відповідачі мають право подати відзив на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити третім особам право подати до суду пояснення щодо позову протягом десяти днів із дня вручення копії цієї ухвали та щодо відзиву протягом п`яти днів з дня отримання його копії, одночасно надіславши копію пояснень та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов. Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справи https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення02.09.2020
Оприлюднено04.09.2020
Номер документу91264250
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —169/272/20

Рішення від 21.09.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні