Ухвала
від 07.09.2020 по справі 606/1770/20
ТЕРЕБОВЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 606/1770/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

07 вересня 2020 року м. Теребовля

Суддя Теребовлянського районного суду Тернопільської області Мельник А.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 (село Залав"є, Теребовлянський район, Тернопільська область), Теребовлянської міської об"єднаної територіальної громади (вулиця Шевченка, № 8, місто Теребовля, Тернпільська область), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Теребовлянська державна нотаріальна контора (вул. Кн.Василька, 108, м. Теребовля, Тернопільська область) про визнання права власності за заповітом недійсним,

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу справи між суддями від 27 серпня 2020 року справу було передано на розгляд судді Мельник А.В.

На виконання вимог частини шостої статті 187 ЦПК України судом було направлено запит у Відділ обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання УДМС України в Тернопільській області щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання відповідача.

04 вересня 2020 року на адресу суду надійшла відповідь з Відділу обліку та моніторингу інформації УДМС України в Тернопільській області на поданий запит.

Позовна заява подана з додержанням вимог, викладених у статтях 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження, суд не вбачає.

Спір підсудний суду, а тому слід відкрити провадження у цивільній справі.

На підставі наведеного, керуючись статтею 187 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Теребовлянської міської об"єднаної територіальної громади, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Теребовлянська державна нотаріальна контора про визнання права власності за заповітом недійсним.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі на 06 жовтня 2020 року о 10 год 00 хв в приміщенні Теребовлянського районного суду Тернопільської області, за адресою: вулиця Князя Василька, 116, місто Теребовля, Тернопільська область.

Викликати у судове засідання учасників справи, яким необхідно мати при собі документи, які посвідчують їх особу, а представникам - також документи, які підтверджують їх повноваження.

Роз`яснити відповідачу право в п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали, подати відзив на позовну заяву. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відзиву до суду. Документи, які підтверджують надіслання відзиву іншим учасникам справи, додаються до відзиву.

Встановити позивачу трьохденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу трьохденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Відповідно до вимог частини першої статті 193 ЦПК України, відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Запропонувати третій особі надати письмові пояснення щодо предмета позову у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання цієї ухвали.

Копію ухвали направити учасникам справи, а відповідачу та третій особі - також копію позовної заяви та додані до неї документи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається - http://tr.te.court.gov.ua.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Мельник

Дата ухвалення рішення07.09.2020
Оприлюднено09.09.2020

Судовий реєстр по справі —606/1770/20

Постанова від 07.10.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

Ухвала від 11.09.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

Ухвала від 21.08.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

Ухвала від 10.08.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

Ухвала від 04.08.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Шевчук Г. М.

Ухвала від 12.07.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Гірський Б. О.

Ухвала від 26.06.2022

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Гірський Б. О.

Рішення від 11.05.2022

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Мельник А. В.

Рішення від 11.05.2022

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Мельник А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні