Ухвала
від 11.09.2020 по справі 906/1092/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Господарський суд

Житомирської області



10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, тел. (0412) 48-16-20,

E-mail: inbox@zt.arbitr.gov.ua, http://zt.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"11" вересня 2020 р. м. Житомир Справа № 906/1092/20

Господарський суд Житомирської області у складі судді Прядко О.В.,

розглянувши матеріали позовної заяви

Акціонерного товариства "Оператор газорозподільної системи "Житомиргаз"

до Комунального підприємства теплозабезпечення

про стягнення 1203966 грн.72 коп.,

ВСТАНОВИВ:

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Житомиргаз" звернулось до суду з позовом про стягнення з Комунального підприємства теплозабезпечення 1203966,72 грн заборгованості за надані послуги з розподілу природного газу.

Ознайомившись зі позовною заявою, господарський суд дійшов висновку, що позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.162 Господарського процесуального кодексу України; підстави для її залишення без руху, повернення або відмови у відкритті провадження у справі, встановлені Господарським процесуальним кодексом України, відсутні.

Відповідно до ч.1 ст. 176 ГПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 174 цього Кодексу.

Враховуючи норми ст. 12 ГПК України, господарський суд дійшов висновку про розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.176, 234 Господарського процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

2. Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на "12" жовтня 2020 р. о 16:00. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Житомирської області за адресою: м.Житомир, майдан Путятинський,3/65 в залі судових засідань № 619.

4. Позивачу надати для огляду в судовому засіданні оригінали документів, на яких ґрунтуються позовні вимоги.

Роз`яснити позивачу відповідно до ч. 1 ст.184 ГПК України про право подати до суду відповідь на відзив. Встановити позивачу строк на подання до суду відповіді на відзив протягом трьох днів з дня отримання відзиву.

5. Відповідачу надати відзив на позовну заяву та всі необхідні докази, на його обґрунтування (оригінали документів, на яких ґрунтуються заперечення, надати для огляду в судовому засіданні).

6. Встановити відповідачу строк для подання документально підтвердженого відзиву на позовну заяву та доказів відправки копії відзиву позивачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз`яснити відповідачу відповідно до ч.1. ст.184 ГПК України про право подати до суду заперечення на відповідь на відзив. Встановити відповідачу строк на подання до суду заперечення на відповідь на відзив протягом трьох днів з дня отримання відповіді.

ЗВЕРТАЮ УВАГУ: Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи, з дотриманням ст. 80 ГПК України. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними (п.9 ст. 80 ГПК України).

7. Повідомити представників сторін про підготовче засідання.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції відповідно до ст. 197 ГПК України.

Ухвала набирає законної сили в порядку передбаченому ст. 235 ГПК України та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя Прядко О.В.

З метою своєчасної підготовки до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи пропоную всі передбачені законом процесуальні документи, що подаються до суду і можуть бути предметом судового розгляду, а також докази, надсилати в електронній формі (у форматі pdf) на E-mail суду: inbox@zt.arbitr.gov.ua з офіційної електронної адреси учасника судового процесу.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud5007/

Друк:

1- у справу;

2- позивачу -АТ"ОГС"Житомиргаз" ( 10002,Фещенка-Чопівського, 35 м.Житомир)- рек.

3- відповідачу- 11500, м.Коростень, Житомирська обл., вул.Шевченка, б.8-А- рек.

Дата ухвалення рішення11.09.2020
Оприлюднено14.09.2020
Номер документу91464620
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 1203966 грн.72 коп

Судовий реєстр по справі —906/1092/20

Ухвала від 13.10.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Прядко О.В.

Ухвала від 12.10.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Прядко О.В.

Ухвала від 11.09.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Прядко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні