Ухвала
від 11.09.2020 по справі 640/20172/20
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

11 вересня 2020 року м. Київ№ 640/20172/20

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Огурцов О.П., ознайомившись із позовною заявою та доданими до неї матеріалами

Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фенікс" доМіністерства фінансів України третя особаДержавна податкова служба України про визнання протиправним та нечинним наказу в частині,

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фенікс" (01042, м. Київ, Новопечерський провулок, 5, код ЄДРПОУ 35075436) звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Міністерства фінансів України (01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, код ЄДРПОУ 00013480), третя особа - Державна податкова служба України (04053, м. Київ, Львівська площа, 8, код ЄДРПОУ 43005393), в якому просить визнати протиправним та нечинним розділ VI "Фіскальний касоий чек за приймання та переказ готівкових коштів через ПКТС" Положення про форму та зміст розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 № 13, а також Додаток 5 "Форма № ФКЧ-3" до зазначеного Положення.

Суд визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми для відкриття провадження у справі та дійшов висновку щодо розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 12, 160-161, 171, 264 Кодексу адміністративного судочинства України,-

У Х В А Л И В:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду, відкрити провадження у справі, розглядати справу за загальними правилами позовного провадження.

2. Призначити підготовче судове засідання на 15 жовтня 2020 року о 14:30 годин за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1, блок Б, 1 поверх, зал судового засідання № 35.

3. Зобов 'язати відповідача опублікувати оголошення про оскарження нормативно-правових актів у виданні, в якому останній був або мав бути офіційно оприлюднений. Оголошення повинно містити вимоги позивача щодо оскаржуваних актів, реквізити нормативно-правових актів, дату, час і місце судового розгляду адміністративної справи.

4. Встановити відповідачу строк для подання до суду відзиву на позовну заяву (відзив) та доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу та третій особі - протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

5. Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив - протягом десяти днів з моменту отримання копії відзиву.

6. Встановити відповідачу строк для подання заперечень проти відповіді на відзив - протягом п`яти днів з моменту отримання копії відповіді на відзив.

7. Встановити третій особі строк для подання пояснень щодо позовної заяви протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, пояснень щодо відзиву - - протягом десяти днів з моменту отримання копії відзиву.

8. Повідомити відповідача та третю особу про можливість отримання копії позовної заяви з додатками безпосередньо у приміщенні суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://adm.ki.court.gov.ua/sud2670/.

Згідно з частиною другою статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Відповідно до частини першої статті 294 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала окремо від рішення суду не підлягає оскарженню.

Суддя О.П. Огурцов

Дата ухвалення рішення11.09.2020
Оприлюднено14.09.2020

Судовий реєстр по справі —640/20172/20

Ухвала від 11.09.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Огурцов О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні