Ухвала
від 14.09.2020 по справі 691/1052/20
ГОРОДИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 691/1052/20

Провадження № 2-о/691/66/20

УХВАЛА

Про відкриття провадження

14 вересня 2020 рокум. Городище

Суддя Городищенського районного суду Черкаської області Черненко В.О., ознайомившись із заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Орловецька сільська рада Городищенського району Черкаської області, про встановлення факту, що має юридичне значення,

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про встановлення факту, що має юридичне значення.

Заява відповідає вимогам, встановленим ст.ст. 175, 177 ЦПК України. Підстави для залишення заяви без руху, для повернення заяви або для відмови у відкритті провадження - відсутні.

Відповідно до частини першої статті 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження - суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Керуючись ст. ст. 2-13, 175-177, 187, 258-261, 353, 354, Перехідними Положеннями Цивільного процесуального кодексу України, суддя

ПОСТАНОВИВ :

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Орловецька сільська рада Городищенського району Черкаської області, про встановлення факту, що має юридичне значення.

Судове засідання призначити на 10 листопада 2020 року о 14 год. 20 хв. в приміщенні Городищенського районного суду Черкаської області (вул. 1 Травня, 9, м. Городище, Черкаська область).

В судове засідання викликати учасників справи.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до частини п`ятої статті 272 ЦПК України.

Заінтересованій особі направити копію ухвали разом з копією заяви і копіями доданих до заяви документів, роз`яснивши про необхідність, після одержання копії ухвали про відкриття провадження у справі і заяви, забезпечити участь її представника в судовому засіданні або до 14 години 20 хвилин 10 листопада 2020 року надати письмову заяву про слухання справи без участі її представника з зазначенням своєї позиції щодо задоволення вимог заяви.

Роз`яснити учасникам справи, що будь-яка письмова заява, клопотання, заперечення повинні містити: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає заяву чи клопотання або заперечення проти них, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України); найменування суду, до якого вона подається; номер справи, прізвище та ініціали судді (суддів); зміст питання, яке має бути розглянуто судом, та прохання заявника; підстави заяви (клопотання, заперечення); перелік документів та інших доказів, що додаються до заяви (клопотання, заперечення); інші відомості, що вимагаються цим Кодексом. Письмові заява, клопотання чи заперечення підписуються заявником чи його представником. Учасник справи має право додати до письмової заяви, клопотання проект ухвали, постановити яку він просить суд. Суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання зазначених вимог, повертає її заявнику без розгляду.

Виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

У разі, якщо подання скарги, заяви, клопотання буде визнане зловживанням процесуальними правами, суд з урахуванням обставин справи має право залишити без розгляду або повернути скаргу, заяву, клопотання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за веб-адресою https://gd.ck.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. О. Черненко

СудГородищенський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення14.09.2020
Оприлюднено16.09.2020
Номер документу91535063
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —691/1052/20

Рішення від 10.11.2020

Цивільне

Городищенський районний суд Черкаської області

Черненко В. О.

Рішення від 10.11.2020

Цивільне

Городищенський районний суд Черкаської області

Черненко В. О.

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Городищенський районний суд Черкаської області

Черненко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні