Ухвала
від 14.09.2020 по справі 127/19821/20
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 127/19821/20

Провадження № 1-кс/127/8853/20

У Х В А Л А

Іменем України

14 вересня 2020 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі:

слідчого судді: ОСОБА_1 ,

секретар судового засідання: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області капітана поліції ОСОБА_3 про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області капітан поліції ОСОБА_3 10.09.2020 звернувся до суду з клопотанням, погодженим з прокурором ОСОБА_4 , про арешт майна.

Клопотання мотивоване тим, що в провадженні відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області перебувають матеріали кримінального провадження № 42020020420000060 від 25.06.2020, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 246 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» (с. Якушинці, Вінницького р-ну., Вінницької області) діючи у складі організованої групи із приватними підприємцями, здійснюють незаконну вирубку та збут лісосировини, що є власністю Міністерства оборони України.

Так, в ході проведення оперативних заходів працівниками ВБКОЗ УСБУ у Вінницькій області, встановлено, що незаконна порубка лісосировини здійснюється в 29, 30, 31, 32 кварталі лісу ДП «Шепетівський військовий лісгосп» (с. Якушинці, Вінницького р-ну., Вінницької області). Після вирубки, лісосировина на транспортному засобі, а саме на автомобілі марки «Камаз» із номерним знаком НОМЕР_1 та причепом із номерним знаком НОМЕР_2 , перевозиться до нежитлових приміщень (складів) які належать приватним підприємцям та знаходяться за адресою АДРЕСА_1 . На території даних складських приміщень здійснюють свою діяльність ТОВ «Дельта Єгипет груп компані» (код ЄДРПОУ 42828033), ФОП « ОСОБА_5 » (номер запису державної реєстрації 217400000000065545), ТОВ «Ліс торг поділля» (код ЄДРПОУ 42839071), ТОВ «Форест вуд» (код ЄДРПОУ 42347668), та приміщення згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав належать ОСОБА_6 , реєстраційний номер облікової картки платника податків останньої НОМЕР_3 .

Також встановлено, що керівництво ДП «Шепетівський військовий лісгосп» знаходиться за адресою: Хмельницька обл., м. Шепетівка, пров. Героїв Небесної Сотні, буд. 18, там же і зберігаються основна частина документації, що стосується реалізації лісосировини лісництвами ДП «Шепетівський військовий лісгосп», управління Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» де також зберігається документація пов`язана із вирубкою та збутом деревини, знаходиться за адресою Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Ольхова, 4).

В подальшому з метою виявлення та фіксації відомостей про кримінальне правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення 09.09.2020 в період часу з 09:56 год. по 17:28 год. на підставі ухвали слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області, ОСОБА_7 №127/19330/20 від 07.09.2020 проведено обшук приміщення Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» яке знаходяться за адресою Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Ольхова, буд.4

В ході вказаного обшуку було виявлено та вилучено наступне:

- мобільний телефон марки «REDMI» ІМЕІ НОМЕР_4 , ІМЕІ 2- НОМЕР_5 з карткою оператора зв`язку «Київстар» № НОМЕР_6 та Водафон № НОМЕР_7 , який поміщено в спец пакет НПУ ГСУ №7051377;

- спеціальний мобільний телефон для ведення електронного обліку деревини марки SIGMA Xtreme PQ 39 з документами та зарядним пристроєм та ноутбук марки «НР» mod 15ay052UR, які поміщено до спец пакету НПУ ГСУ №7264364.

Крім цього в ході обшуку виявлено та вилучено первинну бухгалтерську та лісотехнічну документацію у 38 папках-швидкозшивачах, які поміщено до полімерного мішка білого кольору, який скріплений биркою з печаткою для довідок СУ ГУНП у Вінницькій області, відомості про які зазначено в описі вилучених документів.

Вище вказані предмети та документи дають можливість встановити обставини, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, а також інші обставини, що мають значення для провадження.

У зв`язку з цим 10.09.2020 вилучене майно в ході проведення обшуку визнано речовим доказом у кримінальному провадженні про що винесено відповідну постанову.

Арешт майна допускається з метою забезпечення, в т.ч., збереження речових доказів та конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи.

Так, в матеріалах кримінального провадження міститься достатньо даних, які свідчать про те, що описане вище майно, що було вилучено в ході проведення обшуку проведено обшук приміщення Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» яке знаходяться за адресою : Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Ольхова, буд.4, має важливе значення для встановлення обставини, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, зокрема первинні документи, електронно-обчислювальна техніка необхідні для проведення криміналістичних експертиз з метою встановити відомості про обставини вчиненого правопорушення встановити нанесені збитки та здобути інші докази.

Враховуючи викладене, з метою накладення арешту на тимчасово вилучене майно, яке визнано речовими доказами, слідчий звернувся до суду з клопотанням про арешт майна.

Слідчий ОСОБА_3 в судове засідання не з`явився, однак 14.09.2020 звернувся до суду із заявою про розгляд справи у його відсутність, у якій також зазначив, що вказане клопотання підтримує в повному обсязі.

Власник вилученого майна в судове засідання також не з`явився, однак, як зазначено у заяві слідчого ОСОБА_3 , про дату, час та місце розгляду клопотання власник майна повідомлявся слідчим належним чином.

Суд вважає за можливе розглянути клопотання у відсутність учасників процесу відповідно до вимог частини першої статті 172 КПК України.

Відповідно до частини четвертої статті 107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Враховуючи те, що учасники процесуальної дії в судове засідання не з`явились, слідчий суддя вважає за можливе розглянути дане клопотання без застосування технічних засобів фіксування.

Дослідивши вказане клопотання та додані до нього матеріали слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання є обґрунтованим, а відтак підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до частини першої статті 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно з абзацом 2 частини першої статті 170 КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Частиною першою статті 98КПК України встановлено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до пунктів 1, 2 частини другої статті 173КПК України при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні.

З матеріалів справи вбачається, що відділом розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП у Вінницькій області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020020420000060 від 25.06.2020, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 246 КК України.

Відповідно до матеріалів кримінального провадження посадові особи Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» (с. Якушинці, Вінницького р-ну., Вінницької області) діючи у складі організованої групи із приватними підприємцями, здійснюють незаконну вирубку та збут лісосировини, що є власністю Міністерства оборони України.

Так, в ході проведення оперативних заходів працівниками ВБКОЗ УСБУ у Вінницькій області, встановлено, що незаконна порубка лісосировини здійснюється в 29, 30, 31, 32 кварталі лісу ДП «Шепетівський військовий лісгосп» (с. Якушинці, Вінницького р-ну., Вінницької області). Після вирубки, лісосировина на транспортному засобі а саме на автомобілі марки «Камаз» із номерним знаком НОМЕР_1 та причепом із номерним знаком НОМЕР_2 , перевозиться до нежитлових приміщень (складів) які належать приватним підприємцям та знаходяться за адресою АДРЕСА_1 . На території даних складських приміщень здійснюють свою діяльність ТОВ «Дельта Єгипет груп компані» (код ЄДРПОУ 42828033), ФОП « ОСОБА_5 » (номер запису державної реєстрації 217400000000065545), ТОВ «Ліс торг поділля» (код ЄДРПОУ 42839071), ТОВ «Форест вуд» (код ЄДРПОУ 42347668), та приміщення згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав належать ОСОБА_6 реєстраційний номер облікової картки платника податків останньої НОМЕР_3 .

Також встановлено, що керівництво ДП «Шепетівський військовий лісгосп» знаходиться за адресою: Хмельницька обл., м. Шепетівка, пров. Героїв Небесної Сотні, буд. 18., там же і зберігаються основна частина документації, що стосується реалізації лісосировини лісництвами ДП «Шепетівський військовий лісгосп», управління Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» де також зберігається документація пов`язана із вирубкою та збутом деревини, знаходиться за адресою Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Ольхова, 4).

В подальшому з метою виявлення та фіксації відомостей про кримінальне правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення 09.09.2020 в період часу з 09:56 год. по 17:28 год. на підставі ухвали слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області, ОСОБА_7 №127/19330/20 від 07.09.2020 проведено обшук приміщення Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп» яке знаходяться за адресою Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Ольхова, буд.4

В ході вказаного обшуку було виявлено та вилучено наступне :

- мобільний телефон марки «REDMI» ІМЕІ НОМЕР_4 , ІМЕІ 2- НОМЕР_5 з карткою оператора зв`язку «Київстар» № НОМЕР_6 та Водафон № НОМЕР_7 , який поміщено в спец пакет НПУ ГСУ №7051377;

- спеціальний мобільний телефон для ведення електронного обліку деревини марки SIGMA Xtreme PQ 39 з документами та зарядним пристроєм та ноутбук марки «НР» mod 15ay052UR, які поміщено до спец пакету НПУ ГСУ №7264364.

Крім цього в ході обшуку виявлено та вилучено первинну бухгалтерську та лісотехнічну документацію у 38 папках-швидкозшивачах, які поміщено до полімерного мішка білого кольору, який скріплений биркою з печаткою для довідок СУ ГУНП у Вінницькій області, відомості про які зазначено в описі вилучених документів.

Наведені обставини підтверджуються протоколом обшуку від 09.09.2020.

Постановою слідчого від 10.09.2020 вилучені речі визнано речовими доказами у вказаному кримінальному провадженні.

Згідно з пунктом першим частини другої статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до частини третьої статті 170КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Наведене свідчить про те, що вищевказані речі, які були вилучені під час огляду є тимчасовим вилученим майном та відповідно до статті 98 КПК України мають значення речових доказів у кримінальному провадженні, оскільки містять відомості, які можуть бути використані, як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а тому на дане майно слід накласти арешт.

Таким чином, з метою з`ясування дійсних обставин події кримінального правопорушення, а також з метою унеможливлення подальшого відчуження майна на час досудового розслідування та забезпечення його схоронності, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання слідчого про накладення арешту на вищевказане майно, підлягає задоволенню.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 131, 132, 167, 170, 172, 173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого задовольнити.

Накласти арешт на майно, у кримінальному провадженні № 42020020420000060, вилучене в ході проведення обшуку у приміщені Вінницького лісництва ДП «Шепетівський військовий лісгосп», яке знаходяться за адресою: Вінницька обл., м. Калинівка, вул. Ольхова, буд. 4:

- мобільний телефон марки «REDMI» ІМЕІ НОМЕР_4 , ІМЕІ 2- НОМЕР_5 з карткою оператора зв`язку «Київстар» № НОМЕР_6 та Водафон № НОМЕР_7 , який поміщено в спец пакет НПУ ГСУ №7051377;

- спеціальний мобільний телефон для ведення електронного обліку деревини марки SIGMA Xtreme PQ 39 з документами та зарядним пристроєм та ноутбук марки «НР» mod 15ay052UR, які поміщено до спец пакету НПУ ГСУ №7264364;

- первинну бухгалтерську та лісотехнічну документацію у 38 папках-швидкозшивачах, які поміщено до полімерного мішка білого кольору, який скріплений биркою з печаткою для довідок СУ ГУНП у Вінницькій області, відомості про які зазначено в описі вилучених документів, а саме:

-Папка «справи наряди 2018 р. в якій знаходяться наступні документи »Наряд технологічний за 4 квю 2018 р.Журнал на ліс. роботи на 2 арк.Журнал на 1 арк.Наряд за грудень на 48 арк.Наряд за листопад на 33 арк.Журнал на 2 арк.Журнал за жовтень на 13 арк.Журнал за вересень на 7 арк.Журнал за серпень на на30 арк.Наряд за серпень на 8 арк.Журнал за липень на 2 арк.Наряд за липень на 2 арк.Журнал за липеньНаряд за липень №11Журнал за червень на 2 арк.Наряд за червень на 2 арк.Журнал за червеньНаряд за червень на 2 арк.Журнал за квітеньНаряд за квітень на 5 арк.Папка з надписом «реалізація лісопродукції 2019» в якій містяться наступні документиЖурнал реалізації лісопродукціїЗа січень на 6 аркЗа лютий на 10 аркЗа березень на 6 аркЗа квітень на7 аркЗа травень на5 арк.За червень на 8 арк.За липень на 11 арк.За серпень на 7 аркЗа вересень на6 арк.За жовтень на 8 арк.За листопад на 6 аркЗа грудень на 7 аркПапка з надписом «Реалізація лісопродукції за 2018» в якій містяться документиЖурнал реалізації лісопродукціїЗа січень на 5 аркЗа лютий на 5 аркЗа березень на 5 аркЗа квітень на 4 аркЗа травень на 4 арк.За червень на 4 арк.За липень на 11 арк.За серпень на 8 аркЗа вересень на 7 арк.За жовтень на 5 арк.За листопад на 9 аркЗа грудень на 8 аркПапка з надписом «прочищення та освітлення 2020» в якій містяться документи:Лісорубний квиток№5 від 20 лютого 2020 рЛісорубний квиток№4 від 20 лютого 2020 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5040Акт отводаСортиментна структура лісосікиВідомість переліку деревСортиментна структура лісосіки 5032Зведена відомість переліку деревВідомість переліку деревАкт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5033Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5034Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5035Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5036Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5037Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5038Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5039План схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5025Матеріально-грошова оцінка лісосіки №5026План схемаАкт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5027План схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5028Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5030Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки №5031Акт отводаПапка з надписом «Розширення площадок будівництва А1119» в якій містяться документи:Лісорубний квиток№1 від 17 січня 2019 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4020Сортиментна структура лісосіки 4020Зведена відомстьВідомсть переліку деревПлан-схемаПапка з надписом «будівництво площадок 304-305» в якій містяться наступні документи:Лісорубний квиток№12 від 01 квітня 2019 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4085Сортиментна структура лісосіки 4085Перелік деревЗведена відомстьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4086Сортиментна структура лісосіки 4086Перелік деревЗведена відомстьПлан-схемаПапка з надписом «Будівництво дороги Г.П. примикання сховищ + дорога кв.11 від 1127» в якій містяться документи:Лісорубний квиток№55 від 07 жовтня 2019 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4292Перелік деревЗведена відомістьВідомсть переліку деревиниПлан-схемаЛісорубний квиток Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4145Сортиментна структура лісосіки 4145Зведена відомістьВідомість переліку деревиниВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4144Сортиментна структура лісосіки 4144Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4143Сортиментна структура лісосіки 4143Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4142Сортиментна структура лісосіки 4142Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки Сортиментна структура лісосіки Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4141Сортиментна структура лісосіки 4141Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4147- 2 шт.Сортиментна структура лісосіки 4147СОЛ 4147Зведена відомістьВідомість переліку деревиниВідомість деревиниВідомість деревиниПлан-схемаПапка з надписом «Освітлення прочистка» в якій містяться документи:Лісорубний квиток №28 перекр. 29 від 15 липня 2019 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4191Акт отводаЛісорубний квиток №28 від 28 липня 2019 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4184Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4185Матеріально-грошова оцінка лісосіки 41-далі номер не розбірливийАкт отводаАкт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4186Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4186Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4187Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4188Акт отводаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4189Акт отводаПапка з надписом «Гущенці» в якій містяться наступні документи:Лісорубний квиток №43 від 09 серпня 2019 рМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4241Сортиментна структура лісосіки 4241Відомість переліку деревиниЗведена відомістьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4240Сортиментна структура лісосіки 4240Відомість переліку деревиниЗведена відомістьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4239Сортиментна структура лісосіки 4239Відомість перелікуЗведена відомстьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4242Сортиментна структура лісосіки 4242Відомість перелікуЗведена відомстьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4243Сортиментна структура лісосіки 4243Відомість перелікуЗведена відомстьПлан-схемаПапка з надписом: «Санітарна обрубка Гнівань кв.28 А1119» в якій містяться наступні документи:Лісорубний квиток№61 від 25 жовтня 2019 рокуМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4318 Сортиментна структура лісосіки 4318Зведена відомість Відомість переліку деревиниПерелік ДеревиниСортиментна структура лісосіки 4316Зведена відомість Відомість переліку деревиниМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4315Сортиментна структура лісосіки 4315Зведена відомість Відомість переліку деревиниМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4317Перелік деревини Зведена відомість Відомість переліку деревиниЛісорубний квиток №57 від 15 жовтня 2019 року Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4307ЛистПерелік ДеревиниСортиментна структура лісосіки 4307Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаЛісорубний квиток №13 від 01.04.2019Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4087Сортиментна структура лісосіки 4087Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4088Сортиментна структура лісосіки 4088Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаПапка з надписом «301 сховище 354-355 сховище дорога до сховищ» в якій містяться наступні документи :Лісорубний квиток №58 від 22.10.2019Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4308 4 шт.Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4309 2 шт.Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4308 Сортиментна структура лісосіки 4308Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4309Сортиментна структура лісосіки 4309Зведена відомістьВідомість перелікуВідомість перелікуПлан-схемаПлан схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4250Перелік деревини 4250Зведена відомістьВідомість перелікуВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4248Перелік деревини 4248Зведена відомістьВідомість перелікуВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4247Сортиментна структура лісосіки 4247Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаВідомості деревиниПлан-схемаЗведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаЛісорубний квиток №46 від 21.08.2019Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4251Перелік деревини 4251Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4252Сортиментна структура лісосіки 4252Відомість перелікуВідомість перелікуЗведена відомістьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4249Перелік деревини 4249Зведена відомістьВідомість перелікуВідомістьПлан-схемаЗведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаЗведена відомістьВідомість перелікуПлан схемаЗведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаПапка з надписом «Калинівка 150м периметр» в якій містяться документиЛісорубний квиток №65 від 12.12.2019Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4326Сортиментна структура лісосіки 4326Зведена відомістьВідомість пеелікуПлан-схемаЛісорубний квиток № 18 від 03.05.2019ЛистМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4116Перелік деревини 4116Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4114Перелік деревини 4114Відомість перелікуЗведена відомістьПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4119Сортиментна структура лісосіки 4119Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4120Перелік деревини 4120Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4115Перелік деревини 4115Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4117Перелік деревини 4117Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4118Перелік деревини 4118Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаПапка з надписом «розширення площадок 308-307»Лісорубний квиток №8 від 22.02.2019Матеріально-грошова оцінка лісосіки 4070Сортиментна структура лісосіки 4070Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4069Сортиментна структура лісосіки 4069Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаМатеріально-грошова оцінка лісосіки 4071Сортиментна структура лісосіки 4071Зведена відомістьВідомість перелікуПлан-схемаПапка з назвою « папка наряди 2020 р.» в якій містяться наступні документи:Наряд за січень 1шт. №1Наряд за лютий 1шт. №2Наряд за березень 1шт. №3Наряд за квітень 8 шт. №4-12Наряд за травень 7шт. №13-19Наряд за червень 7шт. № 20-27Наряд за липень4 шт. № -28-31Наряд за серпень 1шт. № 32-Справа Калинівка, А1119 10 метровка 116 арк.Лісорубний квиток, №39 від 19.10.2018 р. за №008538Матеріально грошова оцінка деревини, №6230Перелік ДЛ №6230Зведена відомість по деревиніВідомість по деревині (Далі ВПД) 1ВПД 2 ВМД 1ВМД 2 План схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6231Сортиментна структура лісосіки №6231Зведена відомість по деревиніВПД 1ВПД 2 ВМД 1ВМД 2 План схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6227ПДЛ №6227Зведена відомість по деревиніВПД 1ВПД 2 ВМД 1ВМД 2 План схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6229Сортиментна структура лісосіки №6229Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6228Сортиментна структура лісосіки №6228Зведена відомість по деревиніВПД 2ВПД 1 ВМДМатеріально грошова оцінка деревини №6211Сортиментна структура лісосіки №6211Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6212Сортиментна структура лісосіки №6212Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6213Сортиментна структура лісосіки №6213Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6214ПДЛ №6214Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6215Сортиментна структура лісосіки №6215Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6216Сортиментна структура лісосіки №6216Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6217Сортиментна структура лісосіки №6217Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6218Сортиментна структура лісосіки №6218Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6219ПДЛ №6219Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6220Матеріально грошова оцінка деревини №6220Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6221ВПД №6221Зведена відомість по деревиніВПДВМДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6222Сортиментна структура лісосіки №6222Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6225Сортиментна структура лісосіки №6225Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6223Сортиментна структура лісосіки №6223Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6224Сортиментна структура лісосіки №6224Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схема Лісорубний квиток, №10 від 01.02.2018 за №008506 13 арк.Матеріально грошова оцінка деревини №3023ПДЛ №3023Зведена відомість по деревиніВПД 1 ВПД 2 План схемаМатеріально грошова оцінка деревини №3024ПДЛ №3024Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схема Справа: Внутрішній периметр 30 м. Калинівка 2018 21 арк.Лісорубний квиток, №246 від 26.11.2018 за №008545Матеріально грошова оцінка деревини №6260ПДЛ №6260Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6261Сортиментна структура лісосіки №6261Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6262Сортиментна структура лісосіки №6262ВПДЗведена відомість по деревиніПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6263Сортиментна структура лісосіки №6263Зведена відомість по деревиніВПДПлан схема Справа: 10 м. вирубка Калинівка А1119 «Арсенал» - 83 арк.Лісорубний квиток, №40 від 19.10.2018 за №008539Матеріально грошова оцінка деревини №6238Сортиментна структура лісосіки №6238Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6239Сортиментна структура лісосіки №6239Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6240Сортиментна структура лісосіки №6240Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6241ПДЛ №6241Зведена відомість по деревиніВПД 1 ВПД 2 ВМДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6235Сортиментна структура лісосіки №6235Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6236Сортиментна структура лісосіки №6236Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6237Сортиментна структура лісосіки №6237Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6233Сортиментна структура лісосіки №6233Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6234Сортиментна структура лісосіки №6234Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6232Матеріально грошова оцінка деревини №6232Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6226Сортиментна структура лісосіки №6226Зведена відомість по деревиніВПДВМДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6207Сортиментна структура лісосіки №6207Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6208Сортиментна структура лісосіки №6208Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6209Сортиментна структура лісосіки №6209Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6210Сортиментна структура лісосіки №6210Зведена відомість по деревиніВПДПлан схема Справа: ГК, Якушинці 2018 17 арк. Лісорубний квиток №000904 від 15.11.2018ВМГОЛАкт контрольної перевіркиППВАкт контрольної перевіркиППВМатеріально грошова оцінка деревини №1швлМатеріально грошова оцінка деревини №559ПДЛ №559Зведена відомість по деревиніВПД 1 ВПД 2 План схемаПлан схемаАкт оглядуАкт оглядуРозрахункова лісосіки Справа: Будівництво Казарма, Гуртожиток 2018, Калинівка 1 арк.Лісорубний квиток №49 від 19.12.2018 за №008548Матеріально грошова оцінка деревини №6269Сортиментна структура лісосіки №6269Зведена відомість по деревиніВПДПлан схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6270Сортиментна структура лісосіки №6270Зведена відомість по деревиніВПДПлан схема1)Справа під назвою «Наряди 2019» (січень липень) на 129 (ста двадцяти дев`яти) аркушах:Наряд завдання №122;Наряд завдання №121;Наряд завдання №120;Наряд завдання №119;Наряд завдання №118;Наряд завдання №117;Наряд завдання №116;Наряд завдання №115;Наряд завдання №114;Наряд завдання №113;Наряд завдання №112;Наряд завдання №111;Наряд завдання №110;Наряд завдання №109;Наряд завдання №108;Наряд завдання №107;Наряд завдання №106;Наряд завдання №105;Наряд завдання №104;Наряд завдання №103;Наряд завдання №102;Наряд завдання №101;Наряд завдання №100;Журнал на лісогосподарські роботи за червень 2019 року;Наряд завдання в порядковому значенні від 99 до 91 включно ( 9 аркушів);Журнал виконаних робіт за червень 2019 року;Наряд акти на виконання робіт від 81 до 90 включно (10 аркушів);Наряд акти на виконання робіт від 73 до 80 включно (8 аркушів);Наряд акт №70;Наряд акт №71;Наряд акт №72;Наряд акт №65;Наряд акт №66;Наряд акт №67;Наряд акт №68;Наряд акт №69;Наряд акт №58;Наряд акт від №59 до №64 на 5 (п`яти) аркушах;Наряд акт від №51 до №57 на 7 (семи) аркушах;Наряд завдання №50;Наряд акти від №49 до №44 на 6 (шести) аркушах;Наряд завдання від №43 до №37 на 7 (семи) аркушах;Журнал на лісогосподарські роботи за квітень 2019 року;Наряд завдання (без номеру) від 05.04.2019;Наряд завдання від №36 до №20 на 17 (сімнадцяти) аркушах;Журнал на лісогосподарські роботи за березень 2019 року;Журнал на лісогосподарські роботи за лютий 2019 року;Наряд акти від №19 до №2 на 18 (вісімнадцяти) аркушах;Наряд акт №1 за січень 2019 року.Справа під назвою «Наряди 2019» (серпень грудень) на 125 (ста двадцяти п`яти) аркушах:Журнал на лісогосподарські роботи за грудень 2019 року;Наряд акт №231;Наряд акт (без номера);Наряд акт (без номера);Наряд акт (номер не зрозумілий);Наряд акт №238;Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт №235;Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт №241;Наряд акт №242;Наряд акт №243;Наряд акт №226;Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт №228;Наряд акти від №225 до №219 на 6 (шести) аркушах;Наряд акт №217;Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт №218;Наряд акт №216;Наряд акт (номер не розбірливий);Наряд акт №230;Журнал на лісогосподарські роботи за листопад 2019 року;Журнал на лісогосподарські роботи за листопад 2019 року;Наряд завдання від №192 до №213 на 22 (двадцять двух) аркушах;Журнал на лісогосподарські роботи за жовтень 2019 року;Наряд завдання від №175 до №189 на 15 (п`ятнадцяти) аркушах;Наряд завдання №190;Відомість відводів;Наряд завдання №191;Журнал на лісогосподарські роботи за вересень 2019 року;Наряд завдання від №172 до №157 на 16 (шістнадцяти) аркушах;Журнал на лісогосподарські роботи за серпень 2019 року;Наряд акти від №123 до №156 на 34 (тридцяти чотирьох) аркушах;Справа Семирічка «Рахни» 10м зона 2108 рік:Лісорубний квиток (№38 від 24.09.2018 за №008537) 55 аркушів;Матеріально грошова оцінка деревини №6185;Сортиментна структура лісосіки №6185;Зведена відомість по деревині ;ПВД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6186;Сортиментна структура лісосіки №6186;ПДЛ №6186;Зведена відомість по деревині;ПВД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6187;Сортиментна структура лісосіки №6187;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6188;Сортиментна структура лісосіки №6188;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6189;Сортиментна структура лісосіки №6189;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6190;Сортиментна структура лісосіки №6190;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6191;ВПД №6191;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6192;Сортиментна структура лісосіки №6192;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6193;Сортиментна структура лісосіки №6193;Зведена відомість по деревині;ВПД;План схема;Матеріально грошова оцінка деревини №6194;Сортиментна структура лісосіки №6194;Зведена відомість по деревині;ВПД;ВПД;План схема;План схема;План схема; Справа: Семирічка «Рахни» 50 м периметр 2018 р. (108 аркушів);Лісорубний квиток №36 від 17.08.2018 за №008534Матеріально грошова оцінка деревини №6162Сортиментна структура лісосіки №6162Зведена відомість по деревині ПВДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6163Сортиментна структура лісосіки №6163Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6164Сортиментна структура лісосіки №6164Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6165Сортиментна структура лісосіки №6165 2 екз.Сортиментна структура лісосіки №6165Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6166Акт ВППлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6167Акт ВППлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6168Сортиментна структура лісосіки №6168 Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6169Акт ВППлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6170Сортиментна структура лісосіки №6170Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6171Акт ВППлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6172Сортиментна структура лісосіки №6172Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6173Сортиментна структура лісосіки №6173Зведена відомість по деревині ВПД - 1ВПД - 2План-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6174Сортиментна структура лісосіки №6174Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6175Сортиментна структура лісосіки №6175Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6176Сортиментна структура лісосіки №6176Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6177Сортиментна структура лісосіки №6177Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6178Сортиментна структура лісосіки №6178Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6179Акт ВППлан-схемаЛісорубний квиток №37 від 17.09.2018 №008535Матеріально грошова оцінка деревини №6180Сортиментна структура лісосіки №6180Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6181Сортиментна структура лісосіки №6181Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6182Сортиментна структура лісосіки №6182Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6183Сортиментна структура лісосіки №6183Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6184Сортиментна структура лісосіки №6184Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема Справа: Будівельні площадки в/ч НОМЕР_8 АДРЕСА_2 2018 р. (45 аркушів)Лісорубний квиток №35 від 06.09.2018 №008533Матеріально грошова оцінка деревини №6160Сортиментна структура лісосіки №6160Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6161Сортиментна структура лісосіки №6161Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаЛісорубний квиток №31 від 06.09.2018 №008528Матеріально грошова оцінка деревини №6141Сортиментна структура лісосіки №6141Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6142Сортиментна структура лісосіки №6142Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6140Сортиментна структура лісосіки №6140Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаЛісорубний квиток №22 від 07.06.2018 №008519Матеріально грошова оцінка деревини №6067Сортиментна структура лісосіки №6067Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 1Матеріально грошова оцінка деревини №6068Сортиментна структура лісосіки №6068Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаЛист командира в/ч НОМЕР_8 Схема рубкиЛісорубний квиток №10 від 01.02.2018 року №008506ВПД №3023Матеріально грошова оцінка деревини №3023Матеріально грошова оцінка деревини №3024ВПД №3024Справа: Внутрішній периметр 50 метрова, Калинівка (33 аркуші)Лісорубний квиток №48 від 04.12.2018 №008547Матеріально грошова оцінка деревини №6265Сортиментна структура лісосіки №6265ПДЛ №6265Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6266Сортиментна структура лісосіки №6266ПДЛ №6266Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6267Сортиментна структура лісосіки №6267ПДЛ №6267Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаМатеріально грошова оцінка деревини №6268Сортиментна структура лісосіки №6268ПДЛ №6268Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схемаЗведена відомість по деревині ВПДЗведена відомість по деревині ВПДЗведена відомість по деревині ВПДЗведена відомість по деревині ВПДСправа: Семирічка Рахни Санітарна 2018 р. (36 аркушів)лісорубний квиток №30 від 25 липня 2018 року №008527Матеріально грошова оцінка деревини №6118Сортиментна структура лісосіки №6118ПДЛ №6118Зведена відомість по деревині №1Зведена відомість по деревині №2ВПД №1ВПД №2Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6119Сортиментна структура лісосіки №6119ПДЛ №6119Зведена відомість по деревині Зведена відомість по деревині ВПДВПДВПДЗведена відомість по деревині ВПДВПДЗведена відомість по деревині ВПДВПДЗведена відомість по деревині ВПДВПДЗведена відомість по деревині ВПДВПДПлан-схема лісових насадженьТехнологічна картаТехнологічна картаТехнологічна картаТехнологічна картаСправа (107 аркушів)Лісорубний квиток №17 від 02.04.2018 №008514Матеріально грошова оцінка деревини №6019Сортиментна структура лісосіки №6019Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6020Сортиментна структура лісосіки №6020Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6021Сортиментна структура лісосіки №6021Зведена відомість по деревині ВПД - 1ВПД - 2ВПД - 3План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6022Сортиментна структура лісосіки №6022Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6023Сортиментна структура лісосіки №6023Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6024Сортиментна структура лісосіки №6024Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6025Сортиментна структура лісосіки №6025Зведена відомість по деревині ВПДПлан-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6026Сортиментна структура лісосіки №6026Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД 2ВПД - 3План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6027Сортиментна структура лісосіки №6027Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6028Сортиментна структура лісосіки №6028Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6029Сортиментна структура лісосіки №6029Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 1План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6030Сортиментна структура лісосіки №6030Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6031Сортиментна структура лісосіки №6031Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6032Сортиментна структура лісосіки №6032Зведена відомість по деревині Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6033Сортиментна структура лісосіки №6033Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6034Сортиментна структура лісосіки №6034Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6035Сортиментна структура лісосіки №6035Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьМатеріально грошова оцінка деревини №6036Сортиментна структура лісосіки №6036Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД - 2План-схема лісових насадженьПапка: ГК «Дашів» - 2018 рік (52 аркуші)Лісорубний квиток №558815 від 12.11.2018 рокуМатеріально грошова оцінка деревини №542Матеріально грошова оцінка деревини №545Матеріально грошова оцінка деревини №543Матеріально грошова оцінка деревини №548Матеріально грошова оцінка деревини №541Матеріально грошова оцінка деревини №541Наказ МЕПР №36Наказ МЕП №36АктАкт пер.Матеріально грошова оцінка деревини №89Матеріально грошова оцінка деревини №558Сортиментна структура лісосіки №558Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД 2План-схемаАкт КПМатеріально грошова оцінка деревини №88Матеріально грошова оцінка деревини №543Сортиментна структура лісосіки №543Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД 2План-схемаАкт КПМатеріально грошова оцінка деревини №90Матеріально грошова оцінка деревини №545Сортиментна структура лісосіки №545ПДЛ №545Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД 2План-схемаАкт КПМатеріально грошова оцінка деревини №87Матеріально грошова оцінка деревини №556ПДЛ №556Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД 2План-схемаАкт КПМатеріально грошова оцінка деревини №86Матеріально грошова оцінка деревини №541Сортиментна структура лісосіки №541Зведена відомість по деревині ВПД 1ВПД 2План-схема Папка «Рахни адмін білет 00582, 008583, в якій містяться:Лісорубний квиток № 32 від 19 липня 2019 року № 008582 на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4202 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4202 на 1 арк.Відомість на 1 арк.Відомість на 1 арк.Відомість та план схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4202 на 1 арк.Акт отвода за липень 2019 на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4200 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4200 на 1 арк.Зведена відомість на 1 арк.Відомість переліку дерев від 04.07.2019 на 1 арк.;Відомість № 38 на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4199 на 1 арк.Акт отвода за липень 2019 на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4198 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4198 на 1 арк.Зведена відомість на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4196 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4196 на 1 арк.Зведена відомість на 1 арк.Відомість переліку дерев від 02.07.2019 на 1 арк.;Відомість на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4195 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4195 на 1 арк.Зведена відомість на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4194 на 1 арк.Акт отвода за липень 2019 на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4193 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4193 на 1 арк.Зведена відомість на 3 арк.План схема на 1 арк.Лісорубний квиток № 33 від 19 липня 2019 року № 008583 на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4203 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4203 на 1 арк.Відомості на 2 арк.Акт отвода за липень 2019 на 1 арк.План схема на 1 арк. Папка «Рахни 50 м. 2019 р. 10 метрова, білет 008569, 008599, в якій містяться:Лісорубний квиток № 19 від 13 травня 2019 року № 008569 на 1 арк.Лісорубний квиток № 33 від 30 серпня 2019 року СН № 008599 на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4121 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4121 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4122 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4122 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4123 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4123 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4124 на 1 арк.Акт отвода за квітень 2019 на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4125 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4125 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4126 на 1 арк.Акт отвода за квітень 2019 на 1 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4127 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4127 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4128 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4128 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4129 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4129 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4130 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4130 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4131 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4131 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4132 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4132 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4133 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4133на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4134 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4134 на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4135 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4135 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4136 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4136 на 1 арк.Зведена відомість на 1 арк.Відомість на 2 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4137 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4137 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4138 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4138 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4139 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4139 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4140 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4140 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк. Папка з написом «Санітарні», в якій містяться:Лісорубний квиток № 53 від 23 березня 2019 року № 008603Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4291 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4291 на 1 арк.Відомості на 5 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4290 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4290 на 1 арк.Відомості на 6 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4278 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4278 на 1 арк.Відомості на 10 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4276 на 1 арк.Перелік дерев лісосіки № 4276 на 1 арк.Відомості на 5 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4277 на 1 арк.Перелік дерев лісосіки № 4277 на 1 арк.Відомості на 6 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4288 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4288 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4289 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4289 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Папка з написом «50 мет Адмін-територія», в якій містяться документи на 26 арк.:Лісорубний квиток № 40 від 02 серпня 2018 рокуЛистМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4234Сортиментна структура лісосіки № 4234Зведена відомістьВідомість перелікуПлан схемаЛистЛісорубний квиток № 44 від 12 серпня 2018 рокуМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4246ПерелікЗведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4242Перелік № 4245Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4244Перелік № 4244Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаЛист Папка з написом «Розширена площадка будівництво в/ч НОМЕР_8 », в якій містяться документи на 21 арк.:Лісорубний квиток № 3 від 01 липня 2019 рокуМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4031Сортиментна структура лісосіки № 4031Сортиментна структура лісосіки № 4032Відомість перелікуПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4020Сортиментна структура лісосіки № 4034Відомість Відомість перелікуПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4029Сортиментна структура лісосіки № 4029Зведена відомістьВідомість переліку деревиниМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4032Сортиментна структура лісосіки № 4032Зведена відомістьВідомість переліку деревини Папка з написом «Семирічки «Рахни»», в якій містяться документи на 33 арк.:Лісорубний квиток № 17 від 15 квітня 2019 рокуМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4107Сортиментна структура лісосіки № 4107Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4106Сортиментна структура лісосіки № 4106Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4105Перелік № 4105Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4104Перелік № 4104Зведена відомістьВідомість переліку деревиниВідомість переліку деревиниВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4102Перелік № 4103Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4103Перелік № 4103Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4102Перелік деревЗведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схема Папка з написом «Семирічки «Рахни»», в якій містяться документи на 26 арк.:Лісорубний квиток № 24 від 03 липня 2019 рокуМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4159Сортиментна структура лісосіки № 4159Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4158Сортиментна структура лісосіки № 4158Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4156Сортиментна структура лісосіки № 4156Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4155Сортиментна структура лісосіки № 4155Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схема Папка з написом «Інше «Рахни»», в якій містяться документи на 24арк.:Лісорубний квиток № 22 від 18 червня 2019 рокуМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4151Сортиментна структура лісосіки № 4151Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4148Сортиментна структура лісосіки № 4148Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4149Сортиментна структура лісосіки № 4149Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаЗведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схемаМатеріально грошова оцінка лісосіки № 4150Сортиментна структура лісосіки № 4150Зведена відомістьВідомість переліку деревиниПлан схема Папка «Траверси примикання доріг», в якій містяться:Лісорубний квиток № 41 від 09 серпня 2019 року № 008591 на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4235 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4235 на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4236 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4236 на 1 арк.Відомості на 2 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4237 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4237 на 1 арк.Зведена відомість на 1 арк.Відомість переобліку дерев на 1 арк.План схема на 1 арк. Папка паперова «інша рубка», в якій містяться:Лісорубний квиток № 7 від 15 лютого 2019 року № 008555 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4060 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4060 на 1 арк.Відомості на 5 арк.План схема на 1 арк.Лісорубний квиток № 2 від 25 січня 2019 року № 008550 на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4028 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4028 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4027 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4027 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4026 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4026 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4025 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4025 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк.Матеріально грошова оцінка лісосіки № 4024 на 1 арк.Сортиментна структура лісосіки № 4024 на 1 арк.Відомості на 3 арк.План схема на 1 арк. Файл з наступними документами:Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за грудень 2018 року, всього на 47 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за грудень 2019 року, всього на 33 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за березень 2019 року, всього на 5 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за травень 2019 року, всього на 3 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за серпень 2019 року, всього на 2 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за червень 2019 року, всього на 2 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за вересень 2019 року, всього на 5 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за жовтень 2019 року, всього на 3 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за грудень 2019 року, всього на 2 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за квітень 2019 року, всього на 39 арк.Акти огляду місць заготівлі деревини, інших продуктів лісу та використання корисних власних лісів за грудень 2019 року, всього на 9 арк.Товарно-транспортна накладна №00938 від 23 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001366 від 16 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001251 від 28 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001250 від 25 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортна накладна №001248 від 25 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001246 від 24 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №00939 від 23 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №00950 від 22 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001245 від 21 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001247 від 21 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001252 від 22 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001522 від 28 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001523 від 22 жовтня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001882 від 25 листопада 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортна накладна №00188 від 23 листопада 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортна накладна №001261 від 07 листопада 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №000535 від 11 листопада 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №002031 від 04 грудня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №002030 від 14 грудня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №002033 від 26 грудня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортна накладна №002032 від 02 грудня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001664 від 18 грудня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001663 від 18 грудня 2019 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №001685 від 29 листопада 2019 ОСОБА_8 Товарно-транспортнанакладна №009964 від 27 грудня 2019 ОСОБА_9 .Товарно-транспортнанакладна №009967 від 27 грудня 2019 ОСОБА_9 .Товарно-транспортнанакладна №420023 від 05.02.2020 ОСОБА_8 Товарно-транспортнанакладна №420024 від 05.02.2020 ОСОБА_8 Товарно-транспортнанакладна №420045 від 04.03.2020 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №420044 від 04.03.2020 ТОВ «Лісторг Поділля»Товарно-транспортнанакладна №420078 від 01.07.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №400115 від 09.07.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №400116 від 10.07.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №420090 від 25.07.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортна накладна №4200793 від 25.07.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №420077 від 25.06.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №420096 від 30.07.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №420105 від 14.08.2020 ФОП ОСОБА_5 Товарно-транспортнанакладна №420106 від 14.08.2020 ФОП ОСОБА_5 книга реєстрації подорожніх листів від 05.07.2019 по 19.06.2020 2 арк.книга реєстрації подорожніх листів від 04.10.2019 по 29.05.2020 2 арк.Чорнові записи на 8 аркушах паперу в клітинкуЧорнові записи у вигляді блокнота марки FUXING

Виконання та контроль за виконанням ухвали суду покласти на слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області капітана поліції ОСОБА_3 .

Зобов`язати слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області капітана поліції ОСОБА_3 повідомити заінтересованих осіб про накладання арешту на вищевказане майно.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Вінницького апеляційного суду протягом 5 днів з дня її проголошення, однак оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення14.09.2020
Оприлюднено04.06.2024
Номер документу91576688
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —127/19821/20

Ухвала від 14.09.2020

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Гриневич В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні