Ухвала
від 18.09.2020 по справі 296/7408/20
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"18" вересня 2020 р. м.Житомир справа № 296/7408/20

провадження № 2/296/2456/20

Суддя Корольовського районного суду м. Житомира Петровська М.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Департаменту реєстрації Житомирської міської ради (майдан вм. С.П. Корольова, буд. 4/2, м. Житомир, 10014), Товариства з обмеженою відповідальністю "ДОМІНАНТ-ТРЕЙДЕР" (вул. Львівська, буд.11, кв.32, м. Житомир, 10030) про визнання трудових відносин припиненими,-

встановив:

ОСОБА_1 звернулась до суду із позовною заявою, відповідно до змісту якої просить:

- визнати трудові відносини між ОСОБА_1 та Товариством з обмеженою відповідальністю "ДОМІНАНТ-ТРЕЙДЕР" припиненими з 15.06.2020 на підставі ч.1 ст.38 КЗпП України;

- зобов`язати Департамент реєстрації Житомирської міської ради внести зміни до відомостей про Товариство з обмеженою відповідальністю "ДОМІНАНТ-ТРЕЙДЕР" (код ЄДРПОУ 40762719), що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, зазначивши у графі "Відомості про керівника юридичної особи, про інших осіб, які можуть вчиняти дії від імені юридичної особи, у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо: прізвище, ім`я, по батькові (за наявності), дані про наявність обмежень щодо представництва юридичної особи" наступне: "Трудові відносини з ОСОБА_1 припинено з 15.06.2020 згідно рішення суду".

Згідно зі статтями 19, 27 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України), визначений спір належить до юрисдикції загальних судів та підлягає розгляду у порядку цивільного судочинства Корольовським районним судом м. Житомира.

Позовна заява подана у порядку передбаченому статтею 184 ЦПК України та відповідає вимогам статей 175, 177, 188 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в цивільній справі, встановлені ЦПК України, відсутні.

Зважаючи на категорію та складність справи, приймаючи до уваги предмет позову, характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі, суд вважає, що дана справа підлягає розгляду за правилами спрощного позовного провадження із повідомленням сторін.

Позивачем в порядку усунення недоліків позовної заяви було подано клопотання про залучення ОСОБА_2 до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача.

Згідно з ч.1 ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Дослідивши клопотання та матеріали позовної заяви, суд дійшов висновку, що рішення у справі може вплинути на права або обов`язки ОСОБА_2 , а тому клопотання позивача про залучення до участі у справі третьої особи є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 19, 27, 53, 153, 175, 177, 187, 259-261, 277, 279 ЦПК України, суддя, -

ухвалив:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту реєстрації Житомирської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю "ДОМІНАНТ-ТРЕЙДЕР" про визнання трудових відносин припиненими.

Розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження із повідомленням сторін.

Призначити судове засідання у справі на 06.10.2020 о 11:30 у приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 1, зал №327.

Клопотання ОСОБА_1 про залучення до участі у справі третьої особи - задовольнити.

Залучити ОСОБА_2 до участі у справі в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача.

Встановити сторонам строки для подання заяв по суті справи:

- відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов та всіх письмових і електронних доказів, що підтверджують заперечення проти позову та впродовж трьох днів з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення;

- позивачу протягом п`яти днів з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив;

- третій особі протягом п`яти днів з дня отримання відповідної заяви для подання письмових пояснень щодо позову або відзиву.

Копія відповідної заяви по суті справи та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву, відповіді на відзив, заперечення, пояснення до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається в мережі Інтернет за адресою: https://kl.zt.court.gov.ua/.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя М. В. Петровська

Дата ухвалення рішення18.09.2020
Оприлюднено21.09.2020
Номер документу91626076
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання трудових відносин припиненими

Судовий реєстр по справі —296/7408/20

Рішення від 22.12.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Петровська М. В.

Ухвала від 18.09.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Петровська М. В.

Ухвала від 08.09.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Петровська М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні