Ухвала
від 16.09.2020 по справі 127/19608/20
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/19608/20

Провадження № 2-о/127/297/20

УХВАЛА

16 вересня 2020 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі судді Шаміної Ю.А. , розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), заінтересована особа приватний нотаріус Липовецького районного нотаріального округу Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Хмельницький) ОСОБА_2 (Вінницька область, Липовецький район, м. Липовець, вул. Василя Липківського, 57) про встановлення факту родинних відносин,

ВСТАНОВИВ:

09.09.2020 року до суду надійшла заява ОСОБА_1 , заінтересована особа приватний нотаріус Липовецького районного нотаріального округу Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Хмельницький) Кобзар С.В., про встановлення факту родинних відносин.

Подана заява відповідає вимогам ст.ст.175, 318 ЦПК України.

Згідно із ст. 316 ЦПК України дана заява підсудна Вінницькому міському суду Вінницької області.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Відповідно до вимог ст. 294 ЦПК України, справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Враховуючи вказані обставини, вимоги ст. 42 ЦПК України, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи Лозуватську сільську раду Липовецького району Вінницької область, оскільки рішення у справі може вплинути на її права та обов`язки.

Відповідно до ч.2 ст.294 ЦПК України, під час розгляду справ в порядку окремого провадження з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Суд, з огляду на заявлений для встановлення факт, з метою з`ясування кола заінтересованих осіб та встановлення обставин по справі, вважає за необхідне витребувати копію спадкової справи щодо майна померлої ОСОБА_3 , інформацію з органу реєстрації місця проживання/перебування осіб щодо кола осіб, які проживали разом із спадкодавцем за його адресою, а також інформацію щодо реєстрації факту народження та смерті громадянки ОСОБА_3 , факту народження громадянина ОСОБА_4 .

Керуючись ст.ст. 175, 187, 294, 315ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа приватний нотаріус Липовецького районного нотаріального округу Центрально-Західного міжрегіонального управління Мінстерства юстиції України (м. Хмельницький) ОСОБА_2 про встановлення факту родинних відносин.

Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 15 жовтня 2020 року о 14 год. 00 хв. в приміщенні Вінницького міського суду Вінницької області за адресою: 21050, м. Вінниця, вул. Грушевського, 17 (зал судових засідань №11).

Викликати в судове засідання учасників справи.

Залучити до участі в справі в якості заінтересованої особи Лозуватську сільську раду Липовецького району Вінницької область (22533, Вінницька область, Липовецький район, с. Лозувата, вул. Центральна, буд. 48, код ЄДРПОУ 20089108).

Витребувати у приватного нотаріуса Липовецького районного нотаріального округу Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Хмельницький) Кобзар Світлани Віталіївни копію спадкової справи щодо майна ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 (адреса проживання: Вінницька область, Липовецький район, с. Лозувата).

Витребувати з Лозуватської сільської ради Липовецького району Вінницької область (22533, Вінницька область, Липовецький район, с. Лозувата, вул. Центральна, буд. 48, код ЄДРПОУ 20089108) інформацію про осіб, які станом на 03.08.2019 були зареєстровані та проживали разом з громадянкою ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , за адресою: Вінницька область, Липовецький район, с. Лозувата.

Витребувати з Виконавчого комітету Лозуватської сільської ради Липовецького району Вінницької область (22533, Вінницька область, Липовецький район, с. Лозувата, вул. Центральна, буд. 48, код ЄДРПОУ 04408318) завірені у встановленому законом порядку витяги з Державного реєстру актів цивільного стану про державну реєстрацію народження та про державну реєстрацію смерті відносно громадянки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 (адреса проживання: Вінницька область, Липовецький район, с. Лозувата), яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , про державну реєстрацію народження громадянина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Надіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі, заінтересованим особам - копії заяви та доданих до неї документів рекомендованими листами з повідомленнями про вручення поштового відправлення.

Надіслати копію даної ухвали іншим особам, яких вона стосується для виконання та роз`яснити, що відповідно до ч. 6-8 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду; особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Шаміна Ю.А.

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення16.09.2020
Оприлюднено21.09.2020
Номер документу91630136
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —127/19608/20

Рішення від 09.11.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Шаміна Ю. А.

Рішення від 09.11.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Шаміна Ю. А.

Ухвала від 16.09.2020

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Шаміна Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні