Постанова
від 22.09.2020 по справі 354/610/20
ЯРЕМЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 354/610/20

Провадження № 3/354/446/20

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 вересня 2020 року м.Яремче

Суддя Яремчанського міського суду Івано-Франківської області Остап`юк М.В., розглянувши адміністративний матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності в.о. генерального директора КНП Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій Смерічка ОСОБА_1 за ч. 5 ст. 212-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення,

ВСТАНОВИЛА:

До Яремчанського міського суду Івано-Франківської області надійшов адміністративний матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності в.о. генерального директора КНП Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій Смерічка ОСОБА_1 за ч. 5 ст. 212-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Вивчивши матеріали вказаної справи, вважаю за необхідне заявити самовідвід, оскільки ОСОБА_1 є добрим знайомим моїх близьких родичів, та з яким мої близькі родичі перебувають у дружніх відносинах.

Згідно положення ст. 15 Кодексу суддівської етики неупереджений розгляд справ є основним обов`язком судді. Суддя має право заявити самовідвід у випадках, передбачених процесуальним законодавством, у разі наявності упередженості щодо одного з учасників процесу, а також у випадку, якщо судді з його власних джерел стали відомі докази чи факти, які можуть вплинути на результат розгляду справи.

Оскільки у Кодексі України про адміністративні правопорушення відсутня норма, яка б передбачала порядок розгляду заяв про відвід (самовідвід), враховуючи, що Кримінальний процесуальний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства України містять відповідні статті про відвід (самовідвід) та порядок їх розгляду, вважаю, що при вирішенні даного питання слід застосувати аналогію закону.

Відтак, зважаючи на вищенаведене, з метою виключення будь-якого сумніву щодо об`єктивного, неупередженого розгляду справи, вважаю, що є підстави для заявлення мною самовідводу.

Керуючись ст. ст.7, 245 КУпАП , суддя

ПОСТАНОВИЛА:

У справі про адміністративне правопорушення щодо ОСОБА_1 за ч. 5 ст. 212-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення - заявити самовідвід.

Адміністративний матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності в.о. генерального директора КНП Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій Смерічка ОСОБА_1 за ч. 5 ст. 212-3 КУпАП передати для повторного розподілу між суддями Яремчанського міського суду Івано-Франківської області.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя: М. В. Остап`юк

СудЯремчанський міський суд Івано-Франківської області 
Дата ухвалення рішення22.09.2020
Оприлюднено23.09.2020
Номер документу91705029
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —354/610/20

Постанова від 12.10.2020

Адмінправопорушення

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Постанова від 22.09.2020

Адмінправопорушення

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Остап'юк М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні