Ухвала
від 18.09.2020 по справі 451/1447/20
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 451/1447/20 Головуючий у 1 інстанції:

Провадження № 11-п/811/1189/20 Доповідач: ОСОБА_1

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 вересня 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду в складі:

Головуючого судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

при секретарі ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Львові подання голови Радехівського районного суду Львівської області про визначення підсудності обвинувального акту стосовно ОСОБА_5 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України.

в с т а н о в и л а:

До Радехівського районного суду Львівської області надійшов обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування кримінального провадження стосовно ОСОБА_5 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України.

Як вбачається з подання, в порядку, передбаченому ст. 35 КПК України, проведено розподіл та призначення не відбулося, оскільки не вистачає потрібної кількості суддів для розподілу справи.

Згідно штатного розпису чисельність суддів у Радехівському районному суді Львівської області станом на 15 вересня 2020 року складає 4 судді, з них 1 посада судді вакантна, два судді зараховані до штату суду, однак не здійснюють судочинства до складання присяги судді. Суддя ОСОБА_6 брала участь у вищезазначеному кримінальному провадженні під час досудового розслідування.

А відтак, у Радехівському районному суді Львівської області неможливо утворити склад суду для розгляду вказаного кримінального провадження.

Заслухавши доповідача, вивчивши матеріали кримінального провадження та розглянувши доводи подання, колегія суддів вважає, що таке підлягає до задоволення, виходячи із наступного.

Відповідно до ст. 34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо неможливо утворити новий склад суду для судового розгляду.

Питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за поданням місцевого суду.

Враховуючи зазначене вище, з метою дотримання розумних строків та забезпечення оперативності розгляду кримінального провадження, колегія суддів вважає за необхідне подання задовольнити та направити обвинувальний акт стосовно ОСОБА_5 до Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області для розгляду.

Керуючись ст. ст. 34, 419 КПК України, колегія суддів,

постановила :

Подання Радехівського районного суду Львівської області задовольнити.

Обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування кримінального провадження стосовно ОСОБА_5 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України скерувати на розгляд до Кам`янка-Бузькогорайонного суду Львівської області.

Ухвала апеляційного суду в касаційному порядку оскарженню не підлягає.

Головуючий:

Судді:

Дата ухвалення рішення18.09.2020
Оприлюднено10.02.2023
Номер документу91713392
СудочинствоКримінальне
КатегоріяІнші справи та матеріали

Судовий реєстр по справі —451/1447/20

Ухвала від 08.04.2021

Кримінальне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

Ухвала від 29.01.2021

Кримінальне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

Ухвала від 28.01.2021

Кримінальне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

Ухвала від 15.10.2020

Кримінальне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

Ухвала від 18.09.2020

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Белена А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні