Ухвала
від 17.09.2020 по справі 619/2548/17
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


У Х В А Л А

17 вересня 2020 року

м. Харків

Справа № 619/2548/17

Провадження № 22-з/818/270/20

Харківський апеляційний суд у складі:

Головуючого - Пилипчук Н.П.,

суддів: Кругової С.С., Маміної О.В,

заслухавши суддю-доповідача по виконанню вимог ст. 365 ЦПК України по підготовці до апеляційного розгляду цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче об`єднання Залізничавтоматика до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Залізничавтоматика , треті особи на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Промтрансавтоматика , Товариство з обмеженою відповідальністю Бомбардір транспортейшн Україна , Товариство з обмеженою відповідальністю Івас Груп , Товариство з обмеженою відповідальністю Шлях постач КР , про захист ділової репутації, про визнання незаконними факту привласнення та подальшого використання комерційної таємниці, за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче об`єднання Залізничавтоматика на рішення Дергачівського районного суду Харківської області від 10 лютого 2020 року, ухвалене суддею Якименко Л.О., -

В С Т А Н О В И Л А :

Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче об`єднання Залізничавтоматика звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Залізничавтоматика , треті особи на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Промтрансавтоматика , Товариство з обмеженою відповідальністю Бомбардір транспортейшн Україна , Товариство з обмеженою відповідальністю Івас Груп , Товариство з обмеженою відповідальністю Шлях постач КР , про захист ділової репутації, про визнання незаконними факту привласнення та подальшого використання комерційної таємниці.

Рішенням Дергачівського районного суду Харківської області від 10 лютого 2020 року в задоволенні позову ТОВ НВО Залізничавтоматика - відмовлено.

Стягнуто з ТОВ НВО Залізничавтоматика на користь ОСОБА_1 суму понесених судових витрат на правничу допомогу в розмірі 40 130грн.

Не погодившись із зазначеним рішенням суду ТОВ НВО Залізничавтоматика подало апеляційну скаргу.

31 серпня 2020 року адвокат Бабій Володимир Вікторович, який діє в інтересах Товариство з обмеженою відповідальністю Бомбардір транспортейшн Україна , звернувся із клопотанням про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, призначеного на 23 вересня 2020 року на 10год. 10хв. в режимі відеоконференції, з використанням власних технічних засобів.

Обговоривши заявлене клопотання колегія суддів вважає, що воно підлягає задоволенню.

Відповідно до ч.ч.1, 8 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків апеляційного розгляду справи, судова колегія вважає за необхідне призначити розгляд даної справи в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення EasyCon .

Враховуючи, викладене, керуючись ст. 212 ЦПК України, суд ,

У Х В А Л И В :

Заяву Бабій Володимир Вікторович, який діє в інтересах Товариство з обмеженою відповідальністю Бомбардір транспортейшн Україна , про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Призначити розгляд справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче об`єднання Залізничавтоматика до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Залізничавтоматика , треті особи на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство Промтрансавтоматика , Товариство з обмеженою відповідальністю Бомбардір транспортейшн Україна , Товариство з обмеженою відповідальністю Івас Груп , Товариство з обмеженою відповідальністю Шлях постач КР , про захист ділової репутації, про визнання незаконними факту привласнення та подальшого використання комерційної таємниці, за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче об`єднання Залізничавтоматика на рішення Дергачівського районного суду Харківської області від 10 лютого 2020 року, в режимі відеоконференції, за допомогою програмного забезпечення EasyCon - на 23 вересня 2020 року на 10год. 00хв.

У судове засідання викликати учасників процесу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями, в силу ст.389 ЦПК України оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий Н.П. Пилипчук

Судді С.С. Кругова

О.В. Маміна

Дата ухвалення рішення17.09.2020
Оприлюднено24.09.2020
Номер документу91734717
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними факту привласнення та подальшого використання комерційної таємниці, за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче об`єднання Залізничавтоматика на рішення Дергачівського районного суду Харківської області від 10 лютого 2020 року, ухвалене суддею Якименко Л.О

Судовий реєстр по справі —619/2548/17

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Жорняк О. М.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Жорняк О. М.

Ухвала від 25.01.2023

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Жорняк О. М.

Постанова від 07.06.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 28.10.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 07.10.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 07.10.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 17.09.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні