Рішення
від 23.09.2020 по справі 635/4549/20
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/4549/20

Провадження по справі № 2/635/2339/2020

З А О Ч Н Е Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

23 вересня 2020 року сел. Покотилівка Харківського району Харківської області

Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Лук`яненко С.А.

секретар судового засідання Панас О.С.,

розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи: Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Індустріальному та Немишлянському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Києво-Святошинський районний відділ державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про зняття арешту з майна, -

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення, пов`язаного з потребою в ретельному обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне на підставі ч.6 ст.259 ЦПК України в даному судовому засіданні проголосити вступну та резолютивну частини рішення, відклавши складання повного рішення на строк не більше десяти днів.

На підставі викладеного, керуючись ст.259 ЦПК України, суд -

В И Р І Ш И В:

Позов ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи: Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Індустріальному та Немишлянському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Києво-Святошинський районний відділ державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про зняття арешту з майна задовольнити повністю.

Зняти арешт та скасувати заборону відчуження з рухомого майна - автомобіля марки DАEWOO, модель NEXIA-2, тип АМТ - легковий, колір - синій, рік випуску - 2008, номер кузова - НОМЕР_1 , днз - НОМЕР_2 , номер об`єкта: НОМЕР_1 , номер державної реєстрації НОМЕР_2 , накладений на підставі постанови про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження Орджонікідзевського ВДВС м.Харків ГТУЮ у Харківській області державного виконавця Давидова В.О. (Номер обтяження 15948769 від 29 серпня 2016 року; Обтяжувач: Орджонікідзевським відділ державної виконавчої служби м.Харків Головного територіального управління юстиції у Харківській області, код:34952498).

Відповідачем протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення може бути подана письмова заява про перегляд заочного рішення відповідно до вимог ст.ст.284-285 ЦПК України.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Заочне рішення може бути оскаржене позивачем в загальному порядку шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення або з дня складення повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частини рішення або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи через Харківський районний суд Харківської області.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом зазначених строків, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Позивач - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_3 , місце проживання (перебування): АДРЕСА_1 .

Позивач - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_4 , місце проживання (перебування): АДРЕСА_1 .

Відповідач - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_5 , місце проживання (перебування): АДРЕСА_2 .

Третя особа - Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Індустріальному та Немишлянському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Код ЄДРПОУ 41430641, місцезнаходження: м.Харків, майдан Свободи, буд.5, 1 під`їзд, 6 поверх.

Третя особа - Києво-Святошинський районний відділ державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), Код ЄДРПОУ 34903037, місцезнаходження: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул.Лесі Українки, буд.86, -

Повне рішення буде складено у строк не більше як десять днів з дня закінчення розгляду справи.

Суддя С.А.Лук`яненко

Дата ухвалення рішення23.09.2020
Оприлюднено25.09.2020
Номер документу91760433
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —635/4549/20

Рішення від 02.10.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Рішення від 23.09.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 03.09.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 17.08.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні