Ухвала
від 23.09.2020 по справі 161/2188/20
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/2188/20

Провадження № 2/161/1575/20

У Х В А Л А

23 вересня 2020 року Луцький міськрайонний суд Волинської області у складі : головуючого - судді Кирилюк В.Ф.

секретаря Самолюк І.М.

з участю: позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника третьої особи Перій С.М.

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Луцьку справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог служба у справах дітей Луцької міської ради про усунення перешкод у здійсненні своїх прав щодо виховання онуки,-

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулась з позовом до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог служба у справах дітей Луцької міської ради про усунення перешкод у здійсненні своїх прав щодо виховання онуки.

З ініціативи суду вирішується питання про залучення до участі у справі як третю особу без самостійних вимог на стороні відповідача Радомишльську сільську раду Луцького району, як орган опіки та піклування.

Учасники справи, кожен зокрема, не заперечували проти залучення до участі у справі третю особу без самостійних вимог на стороні відповідача Радомишльську сільську раду Луцького району, як орган опіки та піклування.

Згідно ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі, за заявою учасників справи, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї із сторін.

Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

На основі викладеного суд приходить до висновку, що до участі в справі як третю особу без самостійних вимог на стороні відповідача слід залучити Радомишльську сільську раду Луцького району, як орган опіки та піклування, за місцем проживання малолітньої дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Керуючись ст.53 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог служба у справах дітей Луцької міської ради про усунення перешкод у здійсненні своїх прав щодо виховання онуки, як третю особу без самостійних вимог на стороні відповідача Радомишльську сільську раду Луцького району, як орган опіки та піклування.

Встановити третій особі п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали про залучення третьої особи для надання пояснень до позову та висновок органу опіки та піклування щодо участі позивача ОСОБА_1 у вихованні та спілкуванні з онукою ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відкласти судове засідання на 12 год. 00 хв. 26 жовтня 2020 року

Направити Радомишльській сільській раді Луцького району за адресою Луцький район, с. Радомишль, вул. Центральна, 47, копію ухвали та позовної заяви.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Луцького міськрайонного суду В.Ф.Кирилюк

Дата ухвалення рішення23.09.2020
Оприлюднено25.09.2020
Номер документу91776446
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —161/2188/20

Рішення від 25.11.2020

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

Ухвала від 10.06.2020

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні