Ухвала
від 28.09.2020 по справі 203/3105/20
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 203/3105/20

Провадження № 2/0203/1081/2020

УХВАЛА

28 вересня 2020 року Кіровський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого, судді - Колесніченко О.В.,

за участю секретаря - Давіденко Ю.А.,

представника позивача - Чередниченко І.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні за правилами загального провадження в паперовій формі клопотання представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Дніпровської міської ради про визначення додаткового строку на звернення із заявою про прийняття спадщини , -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Кіровського районного суду м. Дніпропетровська знаходиться вищевказана цивільна справа.

В підготовчому засіданні представник позивача зазначила, що відмову у вчиненні нотаріальних дій позивач отримав у приватного нотаріуса ДМНО Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції Небосенко О.А., тому вона просить залучити приватного нотаріуса Небосенко О.А. третьою особою без самостійних вимог на предмет спору, оскільки даний спір хоча і не впливає на її права безпосередньо, однак стосується виданої нею відмови позивачеві у вчиненні нотаріальних дій .

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, будучи повідомленим належним чином, заяв чи клопотань про відкладення розгляду справи не подавав.

Відповідно до ч.1 ст. 53 ЦПК України , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Оскільки при зверненні позивача ОСОБА_1 до приватного нотаріуса ДМНО Небосенко О.А. із заявою про прийняття спадщини йому відмовлено у вчиненні нотаріальних дій , що безпосередньо стосується предмету цього спору щодо визначення додаткового строку для звернення до нотаріуса із заявою про прийняття спадщини, тому суд вважає за необхідне залучити до справи в якості третьої особи приватного нотаріуса ДМНО Небосенко О.А. , яка не заявляє самостійних вимог на предмет позову .

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.53, 260 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Залучити приватного нотаріуса ДМНО Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції Небосенко О.А. в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет позову, у справі за позовом ОСОБА_1 до Дніпровської міської ради про визначення додаткового строку на звернення із заявою про прийняття спадщини.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Колесніченко

СудКіровський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення28.09.2020
Оприлюднено29.09.2020
Номер документу91820450
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —203/3105/20

Рішення від 02.12.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Рішення від 02.12.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

Ухвала від 07.09.2020

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Колесніченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні